Page 21 of 28 FirstFirst ... 11171819202122232425 ... LastLast
Results 501 to 525 of 699

Thread: Total TV VS. BBM VS. IPTV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Imao bih dva pitanja. U mojoj zgradi je provajder Novi kds obavljao neke preliminarne radove, uskoro bi trebalo da pocnu sa uvodjenjem kablovske. Imali su saglasnost vise od pola stanara da to mogu izvesti. Zanima me sta se desava kad dodje drugi operater koji ima licencu za HN, tj. BBM, da li oni opet moraju da prikupljaju saglasnost vise od pola stanara da bi vrsili radove?
    Drugo pitanje je da li ce, kada kablovski provajderi budu poceli sa internet ponudom, biti moguce uzeti samo neki internet paket, dakle bez televizijskih kanala?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by luka hn View Post
    Imao bih dva pitanja. U mojoj zgradi je provajder Novi kds obavljao neke preliminarne radove, uskoro bi trebalo da pocnu sa uvodjenjem kablovske. Imali su saglasnost vise od pola stanara da to mogu izvesti. Zanima me sta se desava kad dodje drugi operater koji ima licencu za HN, tj. BBM, da li oni opet moraju da prikupljaju saglasnost vise od pola stanara da bi vrsili radove?
    Drugo pitanje je da li ce, kada kablovski provajderi budu poceli sa internet ponudom, biti moguce uzeti samo neki internet paket, dakle bez televizijskih kanala?

Odgovor na prvo pitanje:
    -i BBM mora da pokupi saglasnost vecine stanara da bi na nivou zgrade uradio kablovsku instalaciju
    Odgovor na drugo pitanje:
    -o WiMax-u jos uvjek nema zvanicnih informacija , bar sto se tice BBM-a

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Um... zar nebi trebali vi da uvedete "Kablovski" internet? Kablovski ste operater... je li to sad u modi WiiMax u CG...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rave92 View Post
    Um... zar nebi trebali vi da uvedete "Kablovski" internet? Kablovski ste operater... je li to sad u modi WiiMax u CG...
    BBM ce svakako u svojoj ponudi imati i WiMax...a sto se tice tvog pitanja jel' to sad moderno u Crnoj Gori...sta da ti kazem...i moda je stvar ukusa!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by FrkaVelika View Post
    Total TV isto moraš imati dva i više receivera . IP moraš imati dva fiksna...Šta tu nije jasno???
    BBM nema problema da "privuče" sa svojom ponudom.
    postoji kablovska koja omoguchuje da ne svakom tv mozes gledati razliciti program,samo razvuces kabal od glavne kutije na spratu,do svog stana i sprovedes kablove po sobama.napominjem da se placa samo jedna pretplata i jedan prikljucak.ne mislis da je ovo povoljnija ponuda a normalno i jeftinija,jer kod ovih drugih placas dodatno resiver i pretplatu.
    ne favorizujem drugog operatora,cak mu i ime ne navodim,nego samo iznosim svoje misljenje.
    eeeeejj,gdje je taj svrljig?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default BBm u Tivtu?

Sve ovo sto citam je ok. Ja imam Total TV u sobi, uvela sam ga kad vise nisam mogla podnositi da mi ove domace programe. Hocu sada da uvedem nesto i za dnevnu sobu (zao mi je mame i tate).. Extra.. hm, ne volim t-com.. ali ne vidim drugo rjesenje. Zna li neko da mi kaze kada ce taj BBM doci u tivat? Ja bih radje uzela njih.. ali.. nema! I koliko jos da cekamo?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by andrea_tv View Post
    Sve ovo sto citam je ok. Ja imam Total TV u sobi, uvela sam ga kad vise nisam mogla podnositi da mi ove domace programe. Hocu sada da uvedem nesto i za dnevnu sobu (zao mi je mame i tate).. Extra.. hm, ne volim t-com.. ali ne vidim drugo rjesenje. Zna li neko da mi kaze kada ce taj BBM doci u tivat? Ja bih radje uzela njih.. ali.. nema! I koliko jos da cekamo?
    BBM je vec u Tivtu!
    Imamo akvizitere koji su na terenu..
    Pocece brzo sa instalacijama...tako da ''samo je pitanje dana'' ;-)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by kablegirl View Post
    BBM ce svakako u svojoj ponudi imati i WiMax...a sto se tice tvog pitanja jel' to sad moderno u Crnoj Gori...sta da ti kazem...i moda je stvar ukusa!
    Aha, znaci imacete i kablovski i Wiimax? To je dobro.

Ma ne, mislim svi navalli Wiimax, i M:Tel, Promonte, BBM... ali neka neka xD.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Aha, znaci imacete i kablovski i Wiimax? To je dobro.

Ma ne, mislim svi navalli Wiimax, i M:Tel, Promonte, BBM... ali neka neka xD.

Imace BBM i WiMax i Kablovsku TV, i to u Tivtu vrlo brzo, rekoh ti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

BBM je vec u Tivtu!
    Imamo akvizitere koji su na terenu..
    Pocece brzo sa instalacijama...tako da ''samo je pitanje dana'' ;-)

To je onda OK.. raspitacu se za to onda. Vidim da ovdje svi tvrde da je BBM najbolji. Samo jos jedno pitanje. Meni ne bi bio problem, ali ostatku porodice je bitan prevod programa. KOliko su realno emisije, i programi prevedeni na nas jezik?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To je onda OK.. raspitacu se za to onda. Vidim da ovdje svi tvrde da je BBM najbolji. Samo jos jedno pitanje. Meni ne bi bio problem, ali ostatku porodice je bitan prevod programa. KOliko su realno emisije, i programi prevedeni na nas jezik?

Osnovni paket -50 kanala-je titlovan 95%
    Ukupna ponuda od 70 kanala(osnovni paket +3 Dodatna) , ajde da kazem da je prevedena(titlovana) 90 %

A za ovo boldovano si potpuno u pravu!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Osnovni paket -50 kanala-je titlovan 95%
    Ukupna ponuda od 70 kanala(osnovni paket +3 Dodatna) , ajde da kazem da je prevedena(titlovana) 90 %

A za ovo boldovano si potpuno u pravu!

OK, OK.. vidjecemo sta kazu oni kojima to hocu da uzmem.. ja sam se ionako vezala za tv total jos 2 god.. mada nisu losi, meni odgovaraju i ti programi, ali BBM spisak je mnogo bogatiji, po mom ukusu, jer na totalu ima gomila nekih programa koji su gori od ovih sto imamo u CG.. nego sta ces..
    Hvala na informacijama..

POzz iz Tivta

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

OK, OK.. vidjecemo sta kazu oni kojima to hocu da uzmem.. ja sam se ionako vezala za tv total jos 2 god.. mada nisu losi, meni odgovaraju i ti programi, ali BBM spisak je mnogo bogatiji, po mom ukusu, jer na totalu ima gomila nekih programa koji su gori od ovih sto imamo u CG.. nego sta ces..
    Hvala na informacijama..

POzz iz Tivta

Hvala i pozzzzzzz

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by STINGO View Post
    postoji kablovska koja omoguchuje da ne svakom tv mozes gledati razliciti program,samo razvuces kabal od glavne kutije na spratu,do svog stana i sprovedes kablove po sobama.napominjem da se placa samo jedna pretplata i jedan prikljucak.ne mislis da je ovo povoljnija ponuda a normalno i jeftinija,jer kod ovih drugih placas dodatno resiver i pretplatu.
    ne favorizujem drugog operatora,cak mu i ime ne navodim,nego samo iznosim svoje misljenje.
    Pa naravno da postoji!!!!!
    Postoje i optička vlakna al ih ti nemaššššššš....Pričamo o onome što je trenutno u ponudi i što ljude ,SADA, interesuje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tattoo View Post
    E ovo je VRH instalacija ...bas cu da se raspitam koja je ovo "nazovi kompanija"...

Kako tek oni rjesavaju probleme korisnika ...

Znas, nesto mi nije jasno odje.....
    Od kada je ova fotografija?
    Obzirom da se ne vidi zgrada koja je sagradjena tu u dvoristu, a u nju samo sto se ne usele

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Imace BBM i WiMax i Kablovsku TV, i to u Tivtu vrlo brzo, rekoh ti
    Ma nisam se ja raspitivao za Tivat , nego reko da cete davati uslugu Kablovskog Interneta sa obzirom da ste kablovski operater. Never mind.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma nisam se ja raspitivao za Tivat , nego reko da cete davati uslugu Kablovskog Interneta sa obzirom da ste kablovski operater. Never mind.

Upssss :smile: odgovarala sam istovremeno i Andrei iz Tivta...pa vas malo ''pobrkah'' , never mind, skontao si o cemu pricam

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znas, nesto mi nije jasno odje.....
    Od kada je ova fotografija?
    Obzirom da se ne vidi zgrada koja je sagradjena tu u dvoristu, a u nju samo sto se ne usele

Hehehehehehe....fotka je od prekjuce , a nova zgrada je sa desne strane,zato i ne moze da se vidi, sa ove zgrade na sledecu takodje ide kabl ...samo sto me to mrzjelo da slikam
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hehehehehehe....fotka je od prekjuce , a nova zgrada je sa desne strane,zato i ne moze da se vidi, sa ove zgrade na sledecu takodje ide kabl ...samo sto me to mrzjelo da slikam
    Pazi...nemoguce....ali bas nemoguce...
    Zgrada-nova- je dovoljno velika da bi ti se morala makar ''coskom'' vidjet' na ovoj koju si izbacio ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by FrkaVelika View Post
    Pa naravno da postoji!!!!!
    Postoje i optička vlakna al ih ti nemaššššššš....Pričamo o onome što je trenutno u ponudi i što ljude ,SADA, interesuje.

procitaj pazljivo moj post i vidjeces da pricam o ONOME sto vec postoji
    i sto je instalirano u jedan dio naselja.ne radi se ni o kakvim optickim kablovima nego o prostoj kablovskoj bez kucnog resivera,ili kako vec to radi ne znam.zato budi pazljiviji i informisanijiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

procitaj pazljivo moj post i vidjeces da pricam o ONOME sto vec postoji
    i sto je instalirano u jedan dio naselja.ne radi se ni o kakvim optickim kablovima nego o prostoj kablovskoj bez kucnog resivera,ili kako vec to radi ne znam.zato budi pazljiviji i informisanijiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    Shvatila sam te....Hoćeš običnu kablovsku i kad uvedeš , imaš je na svim televizorima.
    Takva kablovska nemože da dodje do svih.Može pokriti par opština , prekopati po pola gradova i moraš je čekati da stigne do tebe , ako , uopšte, može da stigne...Zato sam rekla pričamo o BBM-u i IP jer su tu.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dobro da se razumjemo,ali u promorskim gradovima je prisutna skoro kao bbm
    konkretno moj ulaz je dao vise od 50 posto pristanka za nju za razliku od bbm,dok je u ulici preko puta moje vec ukljucenaa,a kod nas samo postavljena instalacija bez prikljucaka,jer treba cekati prekopavanje ullice.sto se mene tice ja mogu cekati narednih 2 mjeseca,jer kad sam mogao do sad bez njih mogu i dalje,zasto da zurim sa ovima koje mou prikljuciti na jedan tv za razliku od ovih drugi koji ce mi pokriti svaki tv u kuci?e,sad mozda ja ne razmisljam trezveno,al etoo.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E ovo je VRH instalacija ...bas cu da se raspitam koja je ovo "nazovi kompanija"...

Nema kabla....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dobro da se razumjemo,ali u promorskim gradovima je prisutna skoro kao bbm
    konkretno moj ulaz je dao vise od 50 posto pristanka za nju za razliku od bbm,dok je u ulici preko puta moje vec ukljucenaa,a kod nas samo postavljena instalacija bez prikljucaka,jer treba cekati prekopavanje ullice.sto se mene tice ja mogu cekati narednih 2 mjeseca,jer kad sam mogao do sad bez njih mogu i dalje,zasto da zurim sa ovima koje mou prikljuciti na jedan tv za razliku od ovih drugi koji ce mi pokriti svaki tv u kuci?e,sad mozda ja ne razmisljam trezveno,al etoo.....
    Pa ti si , onda , već odlučio....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da T-com radi nove instalacije ova EXTRA instalacija bi mi ličila na njih...

Ovako, vjerovatno je u pitanju M-kabal. Javi kad identifikuješ ove eksperte.

Page 21 of 28 FirstFirst ... 11171819202122232425 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)