Imao bih dva pitanja. U mojoj zgradi je provajder Novi kds obavljao neke preliminarne radove, uskoro bi trebalo da pocnu sa uvodjenjem kablovske. Imali su saglasnost vise od pola stanara da to mogu izvesti. Zanima me sta se desava kad dodje drugi operater koji ima licencu za HN, tj. BBM, da li oni opet moraju da prikupljaju saglasnost vise od pola stanara da bi vrsili radove?
Drugo pitanje je da li ce, kada kablovski provajderi budu poceli sa internet ponudom, biti moguce uzeti samo neki internet paket, dakle bez televizijskih kanala?
Um... zar nebi trebali vi da uvedete "Kablovski" internet? Kablovski ste operater... je li to sad u modi WiiMax u CG...
postoji kablovska koja omoguchuje da ne svakom tv mozes gledati razliciti program,samo razvuces kabal od glavne kutije na spratu,do svog stana i sprovedes kablove po sobama.napominjem da se placa samo jedna pretplata i jedan prikljucak.ne mislis da je ovo povoljnija ponuda a normalno i jeftinija,jer kod ovih drugih placas dodatno resiver i pretplatu.
ne favorizujem drugog operatora,cak mu i ime ne navodim,nego samo iznosim svoje misljenje.
eeeeejj,gdje je taj svrljig?
Sve ovo sto citam je ok. Ja imam Total TV u sobi, uvela sam ga kad vise nisam mogla podnositi da mi ove domace programe. Hocu sada da uvedem nesto i za dnevnu sobu (zao mi je mame i tate).. Extra.. hm, ne volim t-com.. ali ne vidim drugo rjesenje. Zna li neko da mi kaze kada ce taj BBM doci u tivat? Ja bih radje uzela njih.. ali.. nema! I koliko jos da cekamo?
OK, OK.. vidjecemo sta kazu oni kojima to hocu da uzmem.. ja sam se ionako vezala za tv total jos 2 god..mada nisu losi, meni odgovaraju i ti programi, ali BBM spisak je mnogo bogatiji, po mom ukusu, jer na totalu ima gomila nekih programa koji su gori od ovih sto imamo u CG..
nego sta ces..
Hvala na informacijama..
POzz iz Tivta
procitaj pazljivo moj post i vidjeces da pricam o ONOME sto vec postoji
i sto je instalirano u jedan dio naselja.ne radi se ni o kakvim optickim kablovima nego o prostoj kablovskoj bez kucnog resivera,ili kako vec to radi ne znam.zato budi pazljiviji i informisanijiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Shvatila sam te....Hoćeš običnu kablovsku i kad uvedeš , imaš je na svim televizorima.
Takva kablovska nemože da dodje do svih.Može pokriti par opština , prekopati po pola gradova i moraš je čekati da stigne do tebe , ako , uopšte, može da stigne...Zato sam rekla pričamo o BBM-u i IP jer su tu.....
dobro da se razumjemo,ali u promorskim gradovima je prisutna skoro kao bbm
konkretno moj ulaz je dao vise od 50 posto pristanka za nju za razliku od bbm,dok je u ulici preko puta moje vec ukljucenaa,a kod nas samo postavljena instalacija bez prikljucaka,jer treba cekati prekopavanje ullice.sto se mene tice ja mogu cekati narednih 2 mjeseca,jer kad sam mogao do sad bez njih mogu i dalje,zasto da zurim sa ovima koje mou prikljuciti na jedan tv za razliku od ovih drugi koji ce mi pokriti svaki tv u kuci?e,sad mozda ja ne razmisljam trezveno,al etoo.....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks