Page 19 of 28 FirstFirst ... 9151617181920212223 ... LastLast
Results 451 to 475 of 699

Thread: Total TV VS. BBM VS. IPTV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kablegirl View Post
    Pa za sad je tako, kao sto i sam kazes , ima to sto ima i opet je najbolja!

BBM ima korisnike u 5 gradova trenutno, tako da se ne cudis sto je cifra 20 000

I sto je BBM briga koliko Total TV ima svojih korisnika?!
    Ionako vecina njih postaju nasi korisnici
    hahahahahahahahahaahahahaha

bbm ima korisnike u 5 gradova,hahahahahaha,bas si me slatko nasmijala,ok 5 gradova,i svi imaju BBM ?navedi mi te gradove...moooooolim te.... nema trika da mozhes da me ubijedis da imate 20 000(rekla si nekoliko DESETINA hiljada,a ne 20 000 izvinjavam se) korisnika,zamolio bih te da to pricas klincima od 4,5 god

kablegirl jel ti za ovo 20 000 govoris po porodici ili sta???
    bas cu nazvati servis totaltv-a u pg,da vidim koliko oni imaju korisnike koji koriste total tv
    to me zivo interesuje,da znas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MoonWalker View Post

bbm ima korisnike u 5 gradova,hahahahahaha,bas si me slatko nasmijala,ok 5 gradova,i svi imaju BBM ?navedi mi te gradove...moooooolim te.... nema trika da mozhes da me ubijedis da imate 20 000(rekla si nekoliko DESETINA hiljada,a ne 20 000 izvinjavam se) korisnika,zamolio bih te da to pricas klincima od 4,5 god

bas cu nazvati servis totaltv-a u pg,da vidim koliko oni imaju korisnike koji koriste total tv
    Sto lupas gluposti majke ti...samo u moj soliter ima 40 korisnika...+ jos 4 solitera npr eto ti 200 u samo jednu ulicu...a ti sad uymi uzorak iy svih ulica,zgrada iz svih 4-5 gradova...gdje je uveden bbm i izracunnaces koliki je broj korisnika:joint:

--------------------------------------------------------------------------------

JA I DALJE IMAM PITANJE..
    Zasto svi mi...nebitno imali BBN,Extra,Ili bilo sta drugo...tj kablovsku..zasto placamo pretplatu drzavi za ovih 8 kanala preko racuna za struju...stvarno nije fer..kada ce se to rijesiti...placamo iste programe bzv dva puta...
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije mi namjera da se ''preganjam'' sa tobom ,ali zbog ostalih da ti odgovorim:

1. 5 gradova-Podgorica, Niksic,Bijelo Polje, Berane i Bar
    2. Rekla sam ''desetine HILJADA korisnika'' a tu spada i 20.000 koliko BBM i ima!
    3.Kad vec pominjes klince i ponasanje, tucu te ostaviti bez odgovora...nadam se da ti nece biti tesko da skontash zasto
    4.Iskreno, i ne zamjeri mi, ali bas me ne zanima sta ces ti da radis u slobodno vrijeme i koga ces da zoves, kao i koja su ti interesovanja

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    Sto lupas gluposti majke ti...samo u moj soliter ima 40 korisnika...+ jos 4 solitera npr eto ti 200 u samo jednu ulicu...a ti sad uymi uzorak iy svih ulica,zgrada iz svih 4-5 gradova...gdje je uveden bbm i izracunnaces koliki je broj korisnika:joint:

--------------------------------------------------------------------------------

JA I DALJE IMAM PITANJE..
    Zasto svi mi...nebitno imali BBN,Extra,Ili bilo sta drugo...tj kablovsku..zasto placamo pretplatu drzavi za ovih 8 kanala preko racuna za struju...stvarno nije fer..kada ce se to rijesiti...placamo iste programe bzv dva puta...
    Hahahahhahha, HVALA sto pomazes

A sto se tice pretplate ,znam....nije fer...ali razumijes da to nema nikakve veze sa BBM-om. To je stvar Drzave i to treba na tom nivou da se rijesi
    BBM ima svoju TV i svoje racune...e sad sto su se ovi ''snasli'' pa prikachili na racun od struje....ne znam...mislim da se o tome nesto i raspravljalo na Skupstini ali ne znam dokle su ''stigli''...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije mi namjera da se ''preganjam'' sa tobom ,ali zbog ostalih da ti odgovorim:

1. 5 gradova-Podgorica, Niksic,Bijelo Polje, Berane i Bar
    2. Rekla sam ''desetine HILJADA korisnika'' a tu spada i 20.000 koliko BBM i ima!
    3.Kad vec pominjes klince i ponasanje, tucu te ostaviti bez odgovora...nadam se da ti nece biti tesko da skontash zasto
    4.Iskreno, i ne zamjeri mi, ali bas me ne zanima sta ces ti da radis u slobodno vrijeme i koga ces da zoves, kao i koja su ti interesovanja
    ok al kolko sam ja chuo......u bar npr....nijedna zgrada nema bbm,mozda 1,2,a sta je sa ostalima kablegirl?nisam znao da je i u bijelom polju ugradjena kablovska,pogotovo za niksic,posto sam chuo da tu radi firma elta,zar ne?
    ja mislim ipak da ti u ovih 20 000 korisnika,mislis na potpise da ce da uzmu BBM:mrgreen: kablegirl reci bre istinu,hahahaha
    al ok milo mi je u svakom slucaju sto napredujete

DzoniS u pravu si 40+40+40.......:20 000

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ok al kolko sam ja chuo......u bar npr....nijedna zgrada nema bbm,mozda 1,2,a sta je sa ostalima kablegirl?nisam znao da je i u bijelom polju ugradjena kablovska,pogotovo za niksic,posto sam chuo da tu radi firma elta,zar ne?posto i tu cujem da oni ugradjuju a ne vi

ja mislim ipak da ti u ovih 20 000 korisnika,mislis na potpise da ce da uzmu BBM:mrgreen: kablegirl reci bre istinu,hahahaha

Aoooooo, imas li ti preko 15 god?!
    Sta je sa ostalim zgradama u Baru?!?!Pa uradice se , jedna po jedna...ne mislis valjda se to moze ''preko noci''?!
    U NK ima i Elta, i ona radi, ali i BBM ima svoje korisnike, i do odavno!
    A to sto cujes , od sad-moj ti je savjet-, prvo provjeri pa pricaj, da ti se ne smiju oni koji imaju informacije
    Za tvoju informaciju 20 000 potpisa koje spominjes, a ticu se neobavezujuce saglasnosti, skupljeni su u prvih mjesec dana rada BBM-a,a BBM postoji, sad ce za koji dan, pola godine!

Imas li jos koje ovakvo pitanje?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Aoooooo, imas li ti preko 15 god?!
    Sta je sa ostalim zgradama u Baru?!?!Pa uradice se , jedna po jedna...ne mislis valjda se to moze ''preko noci''?!
    U NK ima i Elta, i ona radi, ali i BBM ima svoje korisnike, i do odavno!
    A to sto cujes , od sad-moj ti je savjet-, prvo provjeri pa pricaj, da ti se ne smiju oni koji imaju informacije
    Za tvoju informaciju 20 000 potpisa koje spominjes, a ticu se neobavezujuce saglasnosti, skupljeni su u prvih mjesec dana rada BBM-a,a BBM postoji, sad ce za koji dan, pola godine!

Imas li jos koje ovakvo pitanje?
    nemam kablegirl

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ok al kolko sam ja chuo......u bar npr....nijedna zgrada nema bbm,mozda 1,2,a sta je sa ostalima kablegirl?nisam znao da je i u bijelom polju ugradjena kablovska,pogotovo za niksic,posto sam chuo da tu radi firma elta,zar ne?

Pa, ja vrlo jednostavno rekoh- 20 000 korisnika, ne potpisa...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by FrkaVelika View Post
    Pa, ja vrlo jednostavno rekoh- 20 000 korisnika, ne potpisa...

Sljedeci put bolduj, zarad dezurnih dusebriznika

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jednom se desilo da su nestali svi kanali na total tv,i naravno nisam ja bio jedini,to je bilo u citavoj CG,cak i u srbiji
    potpuno normalno, nema servisa koji nema probleme...
    Samo, pitanje je koliko ja želim da mi TV signal zavisi od snijega koji padne u drugoj državi, kao što je slučaj sa Totalom.

i onda sam okrenuo broj 081 232 335,i oni su mi rekli da je pao veliki snijeg gore u BG,i rekli su mi da su ljudi na terenu itd itd
    I ti sjediš kući i čekaš, dok ljudi u Beogradu čiste snijeg?
    A drugari iz kancelarije u Vuka Karadžića ti kažu "evo, gospodine, samo da se počisti Knez Mihajlova", šta li...?
    E, da mi je da tako zarađujem platu...

@btw okreni ovaj broj i saznaj koliko korisnika ima !
    Hoće li mi pominjati snjegove Kilimandžara?

Previše su skupi bili, svo ovo vrijeme, a vjerovatno bi imali mnogo više. BBM ih je natjerao da spuste cijene, to je evidentno, samo izgleda kasno. Konkurencija je sad oštra.

Ove agencije za istraživanje ionako broje sve i svašta, da bi pravdali plate, pa sam siguran da će se uskoro sjetiti i ovoga...

Sačekaću, da ne trošim telefon, dosta mi je T-globe i ovako

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by btw View Post
    potpuno normalno, nema servisa koji nema probleme...
    Samo, pitanje je koliko ja želim da mi TV signal zavisi od snijega koji padne u drugoj državi, kao što je slučaj sa Totalom.

I ti sjediš kući i čekaš, dok ljudi u Beogradu čiste snijeg?
    A drugari iz kancelarije u Vuka Karadžića ti kažu "evo, gospodine, samo da se počisti Knez Mihajlova", šta li...?
    E, da mi je da tako zarađujem platu...

Hoće li mi pominjati snjegove Kilimandžara?

Previše su skupi bili, svo ovo vrijeme, a vjerovatno bi imali mnogo više. BBM ih je natjerao da spuste cijene, to je evidentno, samo izgleda kasno. Konkurencija je sad oštra.

Ove agencije za istraživanje ionako broje sve i svašta, da bi pravdali plate, pa sam siguran da će se uskoro sjetiti i ovoga...

Sačekaću, da ne trošim telefon, dosta mi je T-globe i ovako

Svidja mi se, svidja...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Quote Originally Posted by FrkaVelika View Post
    Smejaćete se , ali da probam , realno
    BBM jedini može da dodje do svačijeg doma, svakog mesta u Crnoj Gori.
    Ima najbolju ponudu kanala
    Ima najjeftinije cene
    Ima fenomenalno obučen tim ljudi za kontakt sa korisnicima
    Postoji već 6 meseci - proveren je!
    Ima oko 20-ak hiljada korisnika
    ..........mislim....realno...sve su ovo činjenice
    Meni je samo zasmetalo ovo "realno"...

Kada sam zvao da pitam moze li BBM da se ubaci u moju vikendicu koja se nalazi na obroncima kanjona Morace, ladno su me odbili... TotalTV to moze... Oni pice na satelit i za to se kaze da moze "BUKVALNO sa svakog mjesta u CG", i to je realno... Ovo sto vi pricate NIJE...

Najbolja ponuda kanala? Ne moze zaposleni u BBM da meni kaze da ima bolju ponudu kanala od neke druge firme jer je to stvar ukusa... Vi NEMATE SVE kanale koje ima TOTALTV pa jos da dodate neki preko, nego zaostajete, bogami, za njih podosta, a komentar na to je "ionako su ti kanali smece"... Dakle, opet nije realno...

Najjeftinije cijene? Cijena ne moze biti jeftina... Moze biti niska ili visoka... Jeftin moze biti proizvod... Opet nerealno...

Fenomenalno obucen tim? Dje se oblace? U MaxMaru? Degutantno je za sebe i svoje kolege reci da ste FENOMENALNI... Na veliku zalost, u CG ima jako malo FENOMENALACA i oni su na cijeni i sigurno ne rade u BBM ni u neku drugu firmu koja se bavi slicnim stvarima... Opet nerealno...

6 mjeseci, i provjeren je? Nije valjda pasteta ili sir pa ga probas i znas valja li... Evo ADSL radi vec trecu godinu pa jos nije provjeren... 6 mjeseci rada je NISTA i ne moze se reci da je servis provjeren, pogotovo ako na Zabjelu u zgradi cim padne kisa meni se gubi slika i na poziv vasem FENOMENALNO obucenom timu, dobijam odgovor da kupim NOVI televizor, jer mi staro ne valja, iako je STARI star 4 mjeseca i jos je u garanciji, a nisam se usudio za njega da kazem da je provjeren... Opet nerealno...

I za kraj ostavih jedinu realnu stvar... 20 hiljada korisnika... Vi se ponosite time? Za 6 mjeseci? Prvi i jedini NACIONALNI kablovski operater? Pogledajte sto je Mtel uradio sa WiMax-om... Pokupio je vise korisnika za mjesec dana u samoj PG, a ljudima je preca televizija od Interneta... Ja bih prije rekao da je to DEBAKL za BBM, ali vi ga tumacite kako zelite... E to je realno...
    Last edited by Igi; 04-12-07 at 07:06.
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zna li se kada ce bbm otprilike startovati u tivtu?/
    N*A*S*M*E*J*A*N*I[*] A*N*A*N*A*S

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    Meni je samo zasmetalo ovo "realno"...

Kada sam zvao da pitam moze li BBM da se ubaci u moju vikendicu koja se nalazi na obroncima kanjona Morace, ladno su me odbili... TotalTV to moze... Oni pice na satelit i za to se kaze da moze "BUKVALNO sa svakog mjesta u CG", i to je realno... Ovo sto vi pricate NIJE...

Najbolja ponuda kanala? Ne moze zaposleni u BBM da meni kaze da ima bolju ponudu kanala od neke druge firme jer je to stvar ukusa... Vi NEMATE SVE kanale koje ima TOTALTV pa jos da dodate neki preko, nego zaostajete, bogami, za njih podosta, a komentar na to je "ionako su ti kanali smece"... Dakle, opet nije realno...

Najjeftinije cijene? Cijena ne moze biti jeftina... Moze biti niska ili visoka... Jeftin moze biti proizvod... Opet nerealno...

Fenomenalno obucen tim? Dje se oblace? U MaxMaru? Degutantno je za sebe i svoje kolege reci da ste FENOMENALNI... Na veliku zalost, u CG ima jako malo FENOMENALACA i oni su na cijeni i sigurno ne rade u BBM ni u neku drugu firmu koja se bavi slicnim stvarima... Opet nerealno...

6 mjeseci, i provjeren je? Nije valjda pasteta ili sir pa ga probas i znas valja li... Evo ADSL radi vec trecu godinu pa jos nije provjeren... 6 mjeseci rada je NISTA i ne moze se reci da je servis provjeren, pogotovo ako na Zabjelu u zgradi cim padne kisa meni se gubi slika i na poziv vasem FENOMENALNO obucenom timu, dobijam odgovor da kupim NOVI televizor, jer mi staro ne valja, iako je STARI star 4 mjeseca i jos je u garanciji, a nisam se usudio za njega da kazem da je provjeren... Opet nerealno...

I za kraj ostavih jedinu realnu stvar... 20 hiljada korisnika... Vi se ponosite time? Za 6 mjeseci? Prvi i jedini kablovski operater? Pogledajte sto je Mtel uradio sa WiMax-om... Pokupio je vise korisnika za mjesec dana u samoj PG, a ljudima je preca televizija od Interneta... Ja bih prije rekao da je to DEBAKL za BBM, ali vi ga tumacite kako zelite... E to je realno...
    :joint:
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dodjoshe ranom zorom ovi momci iz bbm da postave instalacije odradishe to korektno sve,pitali me hocu li i ja bbm,reko hochu,postavishe mi kablove u stan,zamalo mi prekinushe neki kabal za struju,al na kraju sve o.k ispade.i ja ti se radujem vech dva dana ocekujuci da mi dodju ovi da postave resivere.e sad ne bi meni mrsko te uzeh da poredim i informisem se o bbm,total,kds,i extra tv i dobih rachunicu sljedechu.
    extra tv-resiver 100 eura na 10 rata+pretplata mjesecna 10,5eura
    bbm-resiver 95 eura,na 12 rata,prve dvije rate odmah,moze u kesu 85e,+pretplata od 7e
    kds-resiver 96 eura na 12 rata,moze u keshu tada je 65 eura+pretplata od 6,5 eura
    total tv-pretplata 6 eura+postavljanje opreme 50 eura,besplatno resiver i antena ali samo na korishcenje,e sad ako imate vech antenu ne plachate ni postavljanje.
    sve u svemu kad se sabere najjeftinije dodje totaltv,ali ne samo sto se tice novca koji treba izdvojiti nego i ponude kanala,mada su ukusi razni tako da to ne mora biti tachna chinjenica kako ovo gore navedeno.
    moj izbor je pao na kds,kao prvo je moguchnost da za iste pare imam kablovsku na svakom tv u kuci i na svakom razlicite kanale,a ni jedan od ovih drugi gore mi ne omogucava to,izuzev ako ne placham dodatno za resiver josh 65 eura pa navise +pretplata dodatna.
    kao drugo je cijena gdje placajuci u keshu,ushtedim na pretplati za narednih 6 mjeseci.
    e sad ovaj kds ima i svoje mane,po mom misljenu malo losiji izbor programa u osnovnom paketu,kao i sporost u instalaciji opreme,a kako sam se raspitao to su problemi administrativne prirode koji ce ubrzo biti rijeseni
    sve u svemu moj prvi izbor bi bio totaltv,ali posto ne pruza mogucnost interneta odlucio sam se za kds,iz gore navedenih razloga,i ako su mi ovi iz bbm postavili kablove.
    mozda je ovo sve ranije receno na predhodnim stranicama,ali ja nisam vidio pa che valjda da koristi josh nekome u ovome izboru
    eeeeejj,gdje je taj svrljig?

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Stingo, je li živiš u Novi? KDS je tu, ali nas recimo niko nije kontaktirao. Možda bi i razmislila ali sam sinoć naručila ExtraTv konačno . I imaš malu grešku, pretplata za Extra je 9 a ne 10,5€.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vjerovatno zivis u kuci ili ti stanari nisu dali 50 posto saglasnosti da bi sproveli instalaciju.
    uvjek mozes otkazati extra tv.
    gore navedene cijene su sa urachunatim pdv,tek da se zna *-)

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Stingo, ne reče mi živiš li u Novi ili KDS još nedje radi. Živim u kuću u niko sem mene ne mora dati saglasnost. Niko me nikada za svo ovo vrijeme nije kontaktirao. Više ne želim otkazati Extra, jer mi već ovo kašnjenje KDS-a smeta i ne ostavlja neki dobar utisak.
    Cijena za ExtraTv je 9€ sa PDV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nisam u novi nego u baru
    postavljene su u nekim zgradadama vec,i ljudi su zadovoljni,mada su imali na pocetku problema sa slikom,ali su je podesili ubrzo
    mislim da je to bez pdv,ne tvrdim ali 90posto mislim da sam vidio juce u novine da je bez pdv.

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Recimo moj drug čeka KDS već 2 mjeseca i prijavio si za Extra prošle sedmice. Imali su i lošu reklamu. Recimo u Novi su mogli odraditi idealan posao jer nema BBM-a. Ali to su im uzeli Total i Extra.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Po meni je glupo uporedjivati ova 3 servisa!!!Ako zelite da imate sat. tv onda je trenutno (nadam se ne josh dugo) BBM za nijansu najbolji ali ako zelite da imate sat. tv (sa mnogim EXTRA mogucnostima) i sa shirenjem funkcija u narednom periodu (IT tehnologije iz dana u dan napreduju sve vishe i vishe) onda je najracionalnije rjeshenje Extra Tv(IPTV)!!!Treba biti racionalan
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

total tv je 10 eura mjesecno a ne 6!

Quote Originally Posted by STINGO View Post
    dodjoshe ranom zorom ovi momci iz bbm da postave instalacije odradishe to korektno sve,pitali me hocu li i ja bbm,reko hochu,postavishe mi kablove u stan,zamalo mi prekinushe neki kabal za struju,al na kraju sve o.k ispade.i ja ti se radujem vech dva dana ocekujuci da mi dodju ovi da postave resivere.e sad ne bi meni mrsko te uzeh da poredim i informisem se o bbm,total,kds,i extra tv i dobih rachunicu sljedechu.
    extra tv-resiver 100 eura na 10 rata+pretplata mjesecna 10,5eura
    bbm-resiver 95 eura,na 12 rata,prve dvije rate odmah,moze u kesu 85e,+pretplata od 7e
    kds-resiver 96 eura na 12 rata,moze u keshu tada je 65 eura+pretplata od 6,5 eura
    total tv-pretplata 6 eura+postavljanje opreme 50 eura,besplatno resiver i antena ali samo na korishcenje,e sad ako imate vech antenu ne plachate ni postavljanje.
    sve u svemu kad se sabere najjeftinije dodje totaltv,ali ne samo sto se tice novca koji treba izdvojiti nego i ponude kanala,mada su ukusi razni tako da to ne mora biti tachna chinjenica kako ovo gore navedeno.
    moj izbor je pao na kds,kao prvo je moguchnost da za iste pare imam kablovsku na svakom tv u kuci i na svakom razlicite kanale,a ni jedan od ovih drugi gore mi ne omogucava to,izuzev ako ne placham dodatno za resiver josh 65 eura pa navise +pretplata dodatna.
    kao drugo je cijena gdje placajuci u keshu,ushtedim na pretplati za narednih 6 mjeseci.
    e sad ovaj kds ima i svoje mane,po mom misljenu malo losiji izbor programa u osnovnom paketu,kao i sporost u instalaciji opreme,a kako sam se raspitao to su problemi administrativne prirode koji ce ubrzo biti rijeseni
    sve u svemu moj prvi izbor bi bio totaltv,ali posto ne pruza mogucnost interneta odlucio sam se za kds,iz gore navedenih razloga,i ako su mi ovi iz bbm postavili kablove.
    mozda je ovo sve ranije receno na predhodnim stranicama,ali ja nisam vidio pa che valjda da koristi josh nekome u ovome izboru
    nema

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

nije
    sad sam zvao i 6 mjeseci je 55eura
    zvao da produzim ali sam se predomislio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Samo da pohvalim ove iz BBM juce sam ih zvao i evo ih vec postavljaju instalaciju. Istina kablovi su vec bili provuceni u zgradi, ali i ovima iz telekoma su provuceni kroz svaku zgradu i od petka se niko ne glaska. Da vidimo koliko cemo cekat na EXTRA TV. Kako mi se cini EXTRA dosta

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Poseydon View Post
    Samo da pohvalim ove iz BBM juce sam ih zvao i evo ih vec postavljaju instalaciju. Istina kablovi su vec bili provuceni u zgradi, ali i ovima iz telekoma su provuceni kroz svaku zgradu i od petka se niko ne glaska. Da vidimo koliko cemo cekat na EXTRA TV. Kako mi se cini EXTRA dosta
    Hvaaaaaaalllllaaaaaaa

Page 19 of 28 FirstFirst ... 9151617181920212223 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)