Page 8 of 830 FirstFirst ... 4567891011121858108508 ... LastLast
Results 176 to 200 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

To famozno pozivanje na Microsoft i CISCO, nije u redu. Ta dva imena nisu garant da ce servis biti funkcionalan kako treba. I da, T-Com je davao DLink rutere - pa opet pucaju ADSL sesije ko lude - boze moj da se to popravi i stabilizuje - to je neizvodljivo, T-Com je davao Siemens Santis uredjaje za ISDN i nakon toliko zalbi mene, a i mnoge poznanike nije udostojio zamjenom uredjaja nekim kvalitetnijim.
    Prvo pogledati infrastrukturu. T-Com moze imati fantasticne servere i fantasticne usluge, i naplacivati ih astronomski, ali dosad mene nije ubijedio da zna da pruzi uslugu. I manite se pozivanja na usluge kod njemaca i hrvata kad im ni po cemu nismo blizu.
    Ove reklame sto drugi prosipaju ovdje su prava antireklama. Toliko o tome.
    " Damn the cargo, we'll be on our way tonight "

Woofer_Super is offline Ja sam monta i banovana sam jer vrijedjam druge
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako to da meni veza ne puca?
    Problem je vjerovatno do tvoje ko zna koliko godina stare telefonske centrale, a ne do t-coma. Meni se ni jednom nije desilo da mi veza pukne, a programi od 22MB mi se skinu za 1min, sto po meni nikako nije lose. A to sto mozda u t-comu rade nestrucni i malo priuceni ljudi to je druga stvar, to necu ni da komentarisem. I naravno da mi se desavalo da zovnem podrsku i one djevojke ne znaju ni sto ih pitam a ne da mi odgovore, al to su neke druge stvari.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    37 Posts

Quote Originally Posted by Woofer_Super View Post
    Problem je vjerovatno do tvoje ko zna koliko godina stare telefonske centrale, a ne do t-coma. Meni se ni jednom nije desilo da mi veza pukne, a programi od 22MB mi se skinu za 1min, sto po meni nikako nije lose. A to sto mozda u t-comu rade nestrucni i malo priuceni ljudi to je druga stvar, to necu ni da komentarisem. I naravno da mi se desavalo da zovnem podrsku i one djevojke ne znaju ni sto ih pitam a ne da mi odgovore, al to su neke druge stvari.
    e pa lupe ljudi i ostanu zivi

covjek napisa da je to centrale a ne do t coma !!!!!!!!!!!!!!! a majke ti cija je centrala ?

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    28
    Thanked in
    11 Posts

radis li ti na procenat srece ti?

dje je ovaj DIDI brate!
    nije valjda da cheka da nakrka i odje 44 poNta
    SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

BBM je toliki zakon da je nevjerovatno. Kod ljudi koje ja znam da ga imaju pokvari se slika cim kisa pane, a pouzdano znam da im signal hvataju bolje setelicke antene. Toliko o zakonu.
    Evo ja npr nisam imao ni jednom ni najmanju smetnju...za ostale ne znam..a vece smetnje i greske ces imati u ekstra tv...posebno kada bude nevrijeme kako ti akzes..eto vidjeces...
    i mislim da ce ovo sto radi t-com samo jedna farsa..i ovo je samo z anaivne ljude...
    od kad postoji t-com skuplji su pa neka pisu i daju sta god ocete...
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sory...dva posta greskom ista

Thanks Thanks Given 
    236
    Thanks Thanks Received 
    125
    Thanked in
    72 Posts

sjecas se Internet blackout-a u cijeloj crnoj gori,desio se 2-3 puta do sad chini mi se? oces da kazes da tebi tada nije pukla veza?
    I respect your wrong opinion.
    Lukaj

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako možete dajte mi listu kanala total-tv-a

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by massacre View Post
    http://www.t-com-cg.com/privatni.aspx?akcija=462
    "Pretplatnici HBO paketa mogu gledati i HBO Comedy dodatni TV kanal koji od 0-24 emitira najbolje svjetske komedije. Oba TV kanala titlovana su na nas jezik."
    Ispravljeno, od sada cemo paziti kako radimo copy/paste, wont happen again :joint:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Don_Sharky View Post
    Ispravljeno, od sada cemo paziti kako radimo copy/paste, wont happen again :joint:
    ahahahhhaahahahahahahahahhahh

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Iluminati View Post
    BBM ima mnogo bolju ponudu kanala.T-Com nema Novu,Studio B,Enter,Fox,Fox Crime,Viasat History,Viasat Explorer,Film +,Cinemania... i jos je skuplji za 2 eur
    I kod mene je to zamalo prelomilo,ali kad se sjetim blackouta tokom mijenjanja kanala,kao i kockaste slike na plazmama,opet nisam siguran.

Ima li neko ko posjeduje kakav veci televizor,uz BBM da moze prenijet kakav je kvalitet slike?
    Mila majko,podigni me malo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zar ima veze velicina TV uredjaja...posto nisam upucen da to ima veze sa signalom npr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    2 Posts

Ima li neko ko posjeduje kakav veci televizor,uz BBM da moze prenijet kakav je kvalitet slike?
    Ja sam gleda kod kuma na LG LCD ili Plasma nisam siguran 42" i meni to ne zadovoljava ni minimume, dakle sve je u kockicama... Mada je takav televizor za HD signal tako da nije za ocekivat nesto dobro..
    Last edited by stefan123; 01-12-07 at 12:26.
    "ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Postoji li u Pg neki kablovski operater,kabl je zakon.
    ?
    Mila majko,podigni me malo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by stefan123 View Post
    Ja sam gleda kod kuma na LG LCD ili Plasma nisam siguran 42" i meni to ne zadovoljava ni minimume, dakle sve je u kockicama... Mada je takav televizor za HD signal tako da nije za ocekivat nesto dobro..
    To nije nesto u redu sa vasim tv...ja imam druga koji ima palzmu i sasvim mu je sve ok...a te plazme samsung i ostale qraca ne valjaju...Panasonic je zakon...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    To nije nesto u redu sa vasim tv...ja imam druga koji ima palzmu i sasvim mu je sve ok...a te plazme samsung i ostale qraca ne valjaju...Panasonic je zakon...
    Da, u pravu si......ja tvrdim da je do TV-a!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by FrkaVelika View Post
    Da, u pravu si......ja tvrdim da je do TV-a!
    Znas zasto mislim prije svega da je do tv-a i ako nisam neki strucnjak...zato sto plazma npr...ima losiju sliku kada su u pitanju zemaljska kanali..tipa elmag tv,in,montena..a ne bi trebalo da je kablovska zemaljska vec satelitska,i ne bi trebalo da je losa slika ako je plazma ili lcd ok da se to desava...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    Znas zasto mislim prije svega da je do tv-a i ako nisam neki strucnjak...zato sto plazma npr...ima losiju sliku kada su u pitanju zemaljska kanali..tipa elmag tv,in,montena..a ne bi trebalo da je kablovska zemaljska vec satelitska,i ne bi trebalo da je losa slika ako je plazma ili lcd ok da se to desava...

Maaaa , imaju loshe plazmiceeee ...to ti i ja zaključismo ....čisto laički

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

uzmi neki video rezolucije 320x240 naprimjer i razvuci ga na cio ekran kompa (1280x1024 ili 1024x768) pa ces vidjeti kako izgledaju te "kockice"

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

T-com ima ubjedljivo najbolju ponudu kanala-ne znam koji to operater daje BBC Prime u osnovnom paketu + VH1-najbolji muzicki kanal, + MTV Base + CMC + Tv Slo + Tv IN itd, itd...
    Ponuda je totalno raznovrsna i za razliku od BBM-a i Totala ne nudi 365 srbijanskih i bosanskih kanala koje niko ne gleda... RTS, B92 i Kosava su sasvim dovoljni... Jedina zamjerka je sto nemaju nijedan spanski i italijanski kanal-(osim Rai)...
    E sad, cijena jes' u stilu T-com-a, ali sto cemo, Madjari su Madjari...

Ja cu jos pricekat jedno mjesec-dva da vidim kakva su iskustva ljudi sa signalom i kako funkcionise kad su kise, snijegovi, oluje itd, pa cu se odlucit. Mada mislim da ne bi trebalo da bude problema...

Thanks Thanks Given 
    149
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    167 Posts

Quote Originally Posted by FrkaVelika View Post
    Maaaa , imaju loshe plazmiceeee ...to ti i ja zaključismo ....čisto laički
    Te plazme nijesu lose nego su predobre za bilo koji tv signal u crnoj gori ma od koga i kuda on dolazio. O kvalitetu zemaljskih ne treba nista komentarisati a svi ostali digitalni SAT, BBM, TOTAL, IPTV imaju preveliku kompresiju i premalu rezoluciju na zalost. Ko je kupio TV velike diagonale morace da priceka jos koju godinu da izvuce maksimum od njih. I da plazme daju malo bolju sliku za standardne tv kanale od LCD-a.
    Moga bi BBM, TOTAL i IPTV da buste barem po jedan full HD kanal da se ovi sa vellliiikkiimmm televizorima mogu izivljavat

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Viscount View Post
    T-com ima ubjedljivo najbolju ponudu kanala-ne znam koji to operater daje BBC Prime u osnovnom paketu + VH1-najbolji muzicki kanal, + MTV Base + CMC + Tv Slo + Tv IN itd, itd...
    Ponuda je totalno raznovrsna i za razliku od BBM-a i Totala ne nudi 365 srbijanskih i bosanskih kanala koje niko ne gleda... RTS, B92 i Kosava su sasvim dovoljni... Jedina zamjerka je sto nemaju nijedan spanski i italijanski kanal-(osim Rai)...
    E sad, cijena jes' u stilu T-com-a, ali sto cemo, Madjari su Madjari...

Ja cu jos pricekat jedno mjesec-dva da vidim kakva su iskustva ljudi sa signalom i kako funkcionise kad su kise, snijegovi, oluje itd, pa cu se odlucit. Mada mislim da ne bi trebalo da bude problema...
    aj izracunaj sad ovako...ja uzmem osnovni i doadtni paket BBM i placam 14 eura a ti uzmi t-com osnovni i jos jedan..pa vidji ko je skuplji...i bolji..i opet BBM ima bolje kanale...in i tv slo. auu kakvi kanal ebo te....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima li neko ko posjeduje kakav veci televizor,uz BBM da moze prenijet kakav je kvalitet slike?[/QUOTE]

Imam ja malo veci televizor i imam u kuci i BBM i EXTRA TV , tako da mislim da mogu realno da ocijenim trenutno stanje a po meni je ono ovakvo :
    1. Kvalitet slike mnogo bolji preko EXTRA TV
    2.EXTRA TV risiver kao i mogucnosti risivera mnogo bolji
    3.Zaustavljanje prikazivanja programa pa njegovo nastavljanje kad ja to pozelim ima EXTRA TV dok kod BBM mogu da pritisnem pauzu i time samo zamrznem sliku
    4.Prebacivanje sa kanala na kanal kod EXTRA TV je odmah a kod BBM se ceka po par sekundi
    5.Izbor kanala BBM bolji jedina mana sto nikad nijesam siguran kad ce NOVA TV biti ukljucena ili ce mi pisati kao recimo sinoc "vrijeme za gledanje je isteklo molimo ukucajte vasu sifru" (mozda nijesam bas pogodio redosljed rijeci ali tako nekako)
    6.Videoteka koju Extra TV ima
    7.Ako mislite da je Helpdesk neinformisan mozda treba pozvati i 9860 tako da bih ipak prednost dao helpdesku
    Eto to je moje misljenje vezano za uporedjenje EXTRA TV i BBM

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni j sve jasno..ali ja nemam plazmu..imam obican tv uredjaj..aj mi majke vi objasnite sta znaci bolja slika...meni je slika ko suza cista sto se kaze...na svim kanalima..ako extra moze biti bolja od toga onda je to svemir neki..ajde ne zaebavajte...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

slab im je izbor kanala .....ostalo je esktra , sve te mogucnosti su vrh , mislim da ce manje problema imat nego sa adsl , proshle su djecije bolesti u onoj mjeri ali izbor kanala veoma losh , toliko losh da nemam zelju da se maknem sa totaltv-a , ima li ko konacno listu kanala , da vidimo tacno koje nude ?

Page 8 of 830 FirstFirst ... 4567891011121858108508 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)