I ja gledam HBO i HBO comedy i potpuno je tacno da vrte iste filmove, evo ti i sajt pa mozes da provjeris http://www.hbo.hr/Program.aspx. To se odnosi naravno na cijeli mjesec.
I ja gledam HBO i HBO comedy i potpuno je tacno da vrte iste filmove, evo ti i sajt pa mozes da provjeris http://www.hbo.hr/Program.aspx. To se odnosi naravno na cijeli mjesec.
malo je off ali kako in moze tuziti total tv sto ne kodira signal kad su utakmice spanske i italijanske ;lige , po toj logici tv in bi trbala redom da posalje prijave protiv digital + , premiere , digitv itd itd?
Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
Evo veceras na TV zvanicno startuje IPTV.Cijena prikljucka 100 € mjesecna pretplata 8 za osnovni paket,negdje procitah da napolacuju i kabal po duznom metru do TV aparata 0,40 €.Kazu guzva neopisiva vec prijavljeno 4000 korisnika pa se ceka sedmicama na prikljucak.Dabogda im radila kao i mojih trenutnih 22 Kb/s
kako naplacuju po metru kabla kad su rekli da nema razvlacenja kablova po stanu. Meni sad nista nije jasno.
evo je ona seljacka prica..Barovicevo pa necu...a kuku sto je ovo...kakvih sve gluposti cojek moze da procita odje...
BBM ima bolju ponudu...i tacka...i pozudano znam da ce do kraja juna imati jos masu paketa..ponuda...i ugasice sve operatere ostale...samo ce budale uzeti pljackasi t-com npr
:)
vidjite ja ionako ne gladam niti bbm niti ovu nasu domacu tv tako da mi je isto djavo.1000 puta sam rekao da ko ima satelitsku i adsl fino plati 10 eura mjesecno i zakaci se fino na server dje ima 200-300 vrhunskih kanala i uziva. Znaci ko je jednom gledao sky engleski ili sky italiju ili premiere zna o cemu pricam.e jbg, mora se znat jezik (mada neki risieveri imaju i mogucnost ubacivanja titlova za filmove).
pricamo o extra tv i bbm i kanalima kao da smo poceli da gledamo tv prije 3 mjeseca pa su nam kablovski opetrateri i t com sad sirom otvorili oci.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
e najbolje sad da gledamo ko voli koji jezik.ti imas izbor audija i tilova pa izvoli.uvijek imas bar po 2 jezika.za moga oca bbm je super, bio bi i za mene da nemam satelitsku.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Zna li ko adresa m-kabal firme interesuje me sta oni nude i koliko
ATAK
Ja cu opet ponovit, da ovaj spisak gore za osnovni paket za TotalTV nije tacan, i da fali nekih 15 kanala. Jedini kanali koje nema TotalTV u osnovnom paketu, a da su u paketu BBM-a: HRT1 i 2, BHT1, i ALSAT...
Just to slip the skin...
A vidji, kako mi je zao sto necu moc da gledam SLO1 i SLO2 inace dva vrhunska kanala :lolblue:
kablegirl, ja postujem tvoje radno mjesto itd... ali zar nije malo previse da ovako reklamirate televiziju, po forumima? Zar je takva frka?![]()
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks