Zanimljivo...
A pazi ti cime se bavimo... sjutra inavazija na Zetu i to je to![]()
Zanimljivo...
A pazi ti cime se bavimo... sjutra inavazija na Zetu i to je to![]()
F.C.F.
Zaebavas li se druze? hahahahha
Dok se god ti nalazis na javnom mjestu, ja (bilo ko sa aparatom) moze i da te snima i fotografise i to objavljuje bez ikakvih konsekvenca..
Pa Andjelina Dzoli i Bred Pit su veci brend od varvara, pa bi oni valjda sami sebe zastitili do sad...
Last edited by Igi; 24-11-07 at 23:07.
Originally Posted by Nk-001
Evo warvari postadose fotografi.....
Da nece sjutra da bude kakve koreografije na one masovne tribine![]()
Eo u Len cupu Budvanska savladala CSK 14:5 !
A da ti malo bolje procitas post ukapirao bi da na 20 godina nije bitno da ama bas svaki navijac, kao sto prizeljkuje bivsi dzoni i bivsi stulic i naravno bivsi Varvar, ponese foto aparat, nego da se prepusti slavlju i navijanju a da su mu bivsi druzbenici organizovali da se on, bivsi, ne bi opucao oko toga da nosi svoj "skupocjeni" aparat, i konacno prepusti svom klubu..a da ga ne boli i da se ne zali...i da ne prdnjavi o ljudima sa svoje tribine i da se ne bi nasladjivao pronalazac svog najnovijeg idola poslije Kanavara, Nemanje Vidica!
Vidimo se danas na tresnjici!!!!
Ja sam vrlo dobro procitao post i vrlo dobro sam odmjerio svaku svoju rijec i u mom postu, ako vrlo dobro pogledas, ne mozes nidje vidjeti da sam ja mislio na bilo sto osim na Varvari(c)...
Originally Posted by Nk-001
Mnogo je bitnije sto su novljani izgubili...![]()
CSK je (kako rece komentator) u zadnjem kolu domaceg prvenstva izgubio od Volgograda 14:1, a Primorac danas igra sa tom ekipom...ali sam siguran da nece imati nikakvih problema.
Bice prava festa na bazenu...ka` i vazda uostalom.
1986
Primorac 13:8 dobio. Odlicna utakmica, odlicno navijanje, lose sudjenje...
5. decembra idemo u goste Pro Reku, mozda i Bestije budu isle, a ako tako bude, sigurno dobijamo.
1986
Super utakmica , cestitke na pobjedi !!! Djurkovic je bog !!! ahhaha
Sta se desava sa bestijama? Vidio sam glavni trans na prilogu na rtcg(sa treninga primorca) stoji na ogradu??? Neozbiljno
To je zato sto su taj dan springovali sa novljanima, ne pitaj me zasto su bas s njima, pogotovo posle onih carki po novinama.
Taj glavni trans je jedan od rijetkih koji je opstao, mnogobrojne ostale je prosla uprava unistila, nadajuci se da ce time unistiti i navijace...nisu uspjeli.
1986
Hm...ja licno nemam slika, jer nemam vremena za to, samo navijam ;-) .
Dusevna bolnica, kao i 90 % transparenata nije prezivjela...
1986
VARVARI na zenskom rukometu proglaseni kao najbolji navijaci u evropu![]()
Neki pacijenti na shvataju! Uhvatio sam se za kodekse `Varvara`,zato ne budalite... il se neko pravi glup ili je zaista pglu!
A za rukomet...imamo konkurenciju!Dje je to objavljeno?
Намјерно Другачији...
bestijama treba kompletna reorganizacija
jer je ovo loshe do bola
Primijetio sam da varvari sve manje pjevaju cuvenu pjesmicu I ko Ne skace Milicajac Le ole...
Moram doci na stadion..ovo nema smisla..u moje pero to je bila himna
:)
Dok god ima ljudi u kop, dobro je.
Treba uzeti u obzir da je dosta Bestija po brodovima, faxovima i jednostavno ne mogu biti tu.
Reorganizacija je uveliko pocela, moze se reci od kraja prosle sezone, ici ce sve bolje i bolje.
Vratimo se vaterpolu...
1986
Posjeti nas sajt, ima finih slika, cak i iz 1986.
http://www.vkprimorac.com
Perper, imam te na klip sa onom bakljom ispred bazena na zadnju tekmu![]()
1986
Budvanska Rivijera -Primorac 9:10
Dobismo ih bez Pavlovica. Prejaki smo, steta samo sto smo prespavali prva dva debrbija, ali nema veze, idemo dalje.
PONOVO JE NASA TITULA !!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks