Jel neko od vas obichnih smrtnika isprobao IPTV te ga tolko pljuje?
[sem didija]
Ljakse
Njoka
Moram da kažem par riječi iako nijesam mislio. Samo da me DIDI ne brise.
Tehnologija ExtraTV'a je vrhunska, bolja i od Totala i od BBM'a.
Cijena je skoro ista kao kod ostalih, odnosno i niža ako se uzmu u obzir mogućnosti.
Što se tiče lokalizacije programa o tome ne odlučuje BBM, mislim ni total, već potražnja na prostoru biše Yu, tako da oni neće imati ništa više lokalizovanog od ExtraTV-a.
Nema rasturanja stana, nema kačenja satelitske (koje ako bude pravne države će brzo maći sa mjesta vidljivih sa ulice, jer su ruglo), jednostavno je i savremeno.
Neko je pomenuo da današnje TV kartice imaju time shifting pa može da se pauzira program, da se snima preko njih i ostale stvari. To je postojalo i ranije, snimanje programa je bilo moguće i putem video rekordera. Sve je to moguće ali je komplikovano. Pa čak i na samom ExtraTV'u to će rijetko rijetko ko koristiti, ali ipak to su mogućnosti ExtraTV'a a ne BBM-a...
Iznajmljivanje fimova je fantazija ali skupo.
U svakom slučaju T-com je i dalje lider u novim a i starim tehnologijama u Crnoj Gori.
Što se tiče cijene svih kablovskih operatera uključujući i ExtraTV, cijene su previsoke jer u nijednu cijenu nije uračunata i obavezna TV predplata, tako da niko ne zadovoljava moje kriterijume, neću da plaćam duplo. Ako je TV predplata obavezna onda neka na nju dodaju 3 eura i ja ću prihvatit, a ovako neću nemam para da plaćam i obaveznu i kablovsku predplatu.
Internet neću da plaćam 10 eura a ne TV koji nemam kad ni gledat.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
ima li kakva kobila u tu stalu?![]()
T-COM će u petak komercijalno ponuditi Extra TV, uslugu IP televizije. Cijena mjesečne pretplate će, prema informacijama "Vijesti", iznositi 8.9 eura (sa PDV-om), a korisnici bi za opremu trebalo da izdvoje oko 100 eura, uz mogućnost plaćanja na rate.
EVO VAM LINK ZA EXTRA TV RECEIVER:
www.mangoldundpartner.de/X300T/X300T.html
Last edited by solaris; 28-11-07 at 10:42.
100 eura za opermu, hahahhahahahahhahah,vjerovatno oprema ostaje u vlasnistvu T-Stok-oma mwahahahahha
ko se ovo za'ebava
offtopic:zovnuse me juche iz t-com-a,i pitali me zasto nisam platio telefonski racun(negde 110 evra je dug)..ja im rekoh:ne znam,pitacu tatu kad dodje
![]()
I respect your wrong opinion.
Lukaj
jesi li ti cuo za opciju zvanu multi-quote?? tri posta zaredom se smatraju spamom.![]()
9 eura ja mislim da su skuplji od svih, nek me ispravi neko ako grijesim
Last edited by exm; 28-11-07 at 21:55.
Zakup 100 eura??? Koliko ja znam kada se nesto zakupi to se na kraju ugovora i vraca. A 100 eura za zakup je ekstra skupo. Vjerovatno se misli na otplatu u ratama.
ja bih dao 100 eura, no ne znam moze li internet uz to posto do sad nisam imao mogucnost da uvedem adsl, cuo sam da moze svuda po cg....?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks