Je li moguce da moze covjek ovakva MALERCINA da bude, kao sto je debilcina od Sofra :hammer: Znaci ne znam sto ce mu prica, veli "Od kad je Sevcenko otisao i Pirlo prestao da sutira penale, Kaka je nepromasiv" i ovaj ga promasi... UZAS!!!!!!!!
E ovoga debila na Pink ,nije vise Totenhem,nego Totenam,hahahaha a kako bih mu samarcinu izvalio najstrasniju![]()
Je li moguce da moze covjek ovakva MALERCINA da bude, kao sto je debilcina od Sofra :hammer: Znaci ne znam sto ce mu prica, veli "Od kad je Sevcenko otisao i Pirlo prestao da sutira penale, Kaka je nepromasiv" i ovaj ga promasi... UZAS!!!!!!!!
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Moguce je,i tacno sam zna da ga nece dat!
Al no1 u pravu si za ovoga sa pinka i njegovim izgovaranjem imena kluba totenhem kao TOTENAM!Vjerovatno je nedje cuo kako to izgovaraju englezi pa veli da budem ja veci englez od njih samih!Neka on no i ona mala napirlitana te vodi spoptisimo vice totenam,totenam!!Eh sto ima odje nema nidje...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.ne uplatih tiket od 200 eura.kukuuuuuuuuuuuuu
odoh na kisu:mad:
svi talijani dodjose realno.
Last edited by laciale; 25-11-07 at 16:01.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Kolko sam srece imao kad su kvalifikacije bile, toliko je nisam imao ovaj vikend
Kaljari - Milan 2
Napoli - Katania 1
Udineze - Siena 1
Atl. Madrid - Valjadolid 1
Viljareal - Almeria 1 :mad::mad::mad:
Uplata 10e Moguci dobitak 100.3e
Celtenam - Lids 2 :mad::mad::mad:
Kaljari - Milan 2
Udineze - Siena 1
Atl. Madrid - Valjadolid 1
Arsenal S. - Boka J. 2 20:10h
Uplata 10e Moguci dobitak 107.8e
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Ej ljudi, dobitak napokon:
Bayern - Wolfsburg 1
Fenerbahce - Ankaraspor 1
Genoa - Roma 2
Utrecht - NEC 1
Udinese - Siena 1
Atletico Madrid - Valladolid 1
Uloženih 15 eura, dobijenih 234 eura
Za dobitak je stvarno potrebno biti miljenik sreće.
Roma je dobila u 89 minutu golom Panućija, Utreht je dobio u 89 minutu, Udinese je igrao cijelo poluvrijeme sa igračem manje i još postigao gol za 2-0, a tek posebna priča je luda utakmica Atletika koji je 2 puta gubio i sa igračem manje došao do pobjede u 90 minutu i to autogolom.
E da, zaboravih, htio sam da igram Njukastl 1x kvota je bila 1,55 (fora Liverpul će se čuvat za LS i "biti ili ne biti" utakmicu sa Portom) i ne stignem da to uplatim jer je počinjala ranije i onda umjesto toga uguram Utreht kad sam vidio da nemaju pobjedu kući a da NEC ima 0-15 gol razliku u gostima. Opet SREĆA, bilo je suđeno da dobijem.
Eto zašto sam sujevjeran kad je kladionica u pitanju!!
VRH
Last edited by Katunjanin; 26-11-07 at 10:04.
sto si igrao..cisto radi simbolike da uplatimo i mi
:)
Prođoh noćas, odigrah:
Inter 1 1.50
Štutgart 1 2.30
Lion 3+ 1.80
Mančester 1 1.60
Sevilja 1 2.20
čekam sjutra
Liverpul 1 1.50
Verder 1 2.75
sa 5 za 495e. Liverpul mora i ja vjerujem dobiće sigurno, a ovaj Verder sam kao nešto osjetioevo viđećemo...
liverpul ce dobit ali verder."pokrij" se na verder-ne igra im Dijego.
ja iskreno mrzim real al bi volio da sjutra dobiju kako bi lacio prosao dalje.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ne igra Dijego?! Ne seeeeri. E bogomi je onda to teška jedinica, mada može svašta bit. Volio bih da me tricky posavjetuje![]()
Brate nisam pametan...Razmisli dobro, majstor si ti
Iskreno, ja ne bih razmisljao o pokrivanju iz prostog razloga sto cekas dva tima, koliko god siguran bio taj drugi... Mnogo bi gadno bilo da se pokrijes sa 50e ili tako nesto, a puknes na ovaj drugi...
Dako ih tosne taj Verder, u dobroj su formi... Ja sam i ovaj Stutgart nocas igrao samo iz toga razloga, sto su u odlicnu formu usli, iako im nista nije trebalo... Ali sam mudrovao sa nekim Englezima poput Votforda
Samo hrabro brate :kamikaza: :mrgreen:
Last edited by tricky_kid; 27-11-07 at 23:40.
Pa... Neću se pokrivat, David je presudio![]()
Ja sam sinoć prošao:
Stuttgart-Rangers 1
Sevilla-Arsenal 1x
danas čekam još 3
Liverpool 1
Real x2
treću neću otkrivati zbog sujevjerja ali ću reći da je dvojka u pitanju
i sjutra imam dvije utakmice kupa UEFA a te tek neću otkrivati, sujevjeran sam, pa šta????
Ulog 5,5 eura, mogući dobitak 110 eura.
Kuku, što mi je ovo trebalo, ova priča, već vidim kako padam i to na liverpul![]()
dvojka na chelzijer milana ne bi igrao
![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Ja sam sinoc pao CSKA-PSV 1 i Steaua-Slavija 1...
Ja ne mogu dobiti trika nema...
Evo parova pa predlozite da i ja uplatim nesto jer moji predlozi su... :-(
Besiktas - Marseille
Liverpool - FC Porto
Rosenborg - Chelsea
Valencia - Schalke
Lazio - Olympiakos Piraeus
Werder Bremen - Real Madrid
Benfica - AC Milan
Celtic - Shakhtar Donetsk
Besiktas - Marseille 1X
Liverpool - FC Porto 1
Rosenborg - Chelsea 1X
Valencia - Schalke 2-3
Lazio - Olympiakos Piraeus X
Werder Bremen - Real Madrid 3+
Benfica - AC Milan 1X
Celtic - Shakhtar Donetsk X2
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Ipak prosu Celzi ovu velesilu, a Real neka je zdravo. Ubo sam Olimpijakosa 2, kvota 4
Ramos, oli bachit sto onoj u kladionicu![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks