They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
domaci film "Klopka"
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
TRADE
Odlican film
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Pogledajte a history of violence - sa vigo mortensenom,ako nisam sto pobrka ..Nije los.,
Last edited by Interpol; 24-11-07 at 21:48.
La Mome-la vie en rose
Posebno za zenski dio publike...a i za muski...ko voi takve filmove...FANTASTICAN...
Glumica koja je igrala Edith Piaf...Dao bih joj odmah oskara za ovu ulogu...
:)
Ljudi pogledajte film Bug. Zajebao me trejler dje izgleda kao da se radi o nekoj vrsti napada bube koje rezultira mutacijama iz trash horora osamdesetih. Naprotiv !
Ako nije ko vec predlozio, pogledajte Butterfly on the wheel. Vrh stvar
We have assembled inside this ancient and insane theater to propogate our lust for life...
Obavezbo ali obavezno..za sve ljubitelje fudbala,navijaca i huligana odgledajte novi film...Film po istinitoj prici...
Rise Of The Footsoldier
http://www.imdb.com/title/tt0901507/
trejler
Ovaj film je bolji i od Huliganske strasti i huligana zelenih ulica
Last edited by DzoniS; 04-12-07 at 17:20.
:)
obavezno, masu dobar film ko voli te huliganske...
We have assembled inside this ancient and insane theater to propogate our lust for life...
REDACTED od Briana De Palme
Stari dobri Cape Fear , obnova gradiva![]()
sad sam gleda ovaj novi "Hitman" film je extra treba bi svako da ga odgleda...
www.watch-movies.com![]()
Despite what the world may say,we are not savages.We do not kill civilians.We use precision.
Stranger then fiction - bash simpatichan film: kaufmanovska pricha, will ferrell odlichan, maggie gyllenhaal superslatka, britt daniel radio muziku. nuff said.
Things we lost in the fire - dobar film, djeluje kao malo holivudskiji inarittu. na momente ima malo patetike, ali dobro, sve u svemu vrijedi ga odgledati. halle berry nije uspjela da ga upropasti. benicio del toro odlican, ne bi me zachudilo da zakachi oskara. ili bar da bude nominovan.
It's a free world - Ken Loachov novi. vrlodobar. malo mu falilo da bude odlican (prva polovina filma je nagovjestavala tako nesto, drugi dio mi je malo...razvodnjen).
na kraju: Control. Odlican film, kako se i ocekivalo. Ok, nema tu nista spektakularno, ali ja sam svakako zadovoljan. sam riley odlichno odglumio. i otpjevao! odlicna fotografija (sto i ne cudi s obzirom na to ko je reziser). ima par scena koje ce biti poznate onima koji su gledali 24 hour party people![]()
Klopka! 10/10 !
I ja sam se iznenadio kad sam ga pogleda, dobar domaci film
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks