znaci djed bembaru a unuka audi... eh...i tvoje dijete ce mercedes vozit![]()
vi ste bili vazda ful keša
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
znaci djed bembaru a unuka audi... eh...i tvoje dijete ce mercedes vozit![]()
f6
Vi ste bolesni![]()
Btw, imamo mi i mercedesa! :mrgreen: Josh koja god. pa ce u oldtimer-e...
'Ajte ciao, samo sam htjela sa vama da podijelim te 2 lijepe slike...
Eee vec si digla nos neces da se druzis sa obicnom rajom
Btw nisu lijepe nego prelijepe![]()
She is only here to annoy herself!
Greote pa sto ga ne sredi malo...
She is only here to annoy herself!
ne daj boze da ovi nasi vide ovo... ac bi mora filijalu u CG otvorit posebno
f6
evo posto nemam kad da se muvam na forum od posla
da se javnem da je pao skoro
320i 24v 110kw coupe Crni 1996 god. sa predjenih 90 hiljada KM ! Da,da dobro ste culi 90 hiljada KM
kupljen je u ulcinj ,garaziran je bio ,i ja kad sam ga vidio prvi put nisam mogao vjerovati da je tako ocuvan (sto nije cudo s obzirom na tako malu kilometrazu i da je bio cuvan)
digitalna klima(i za razliku od 318is kojeg sam imao ,svi segmenti displeja rade perfektno sto im je inace boljka kao i displej bord kompjutera) ,m-sport (kao od prevrnute koze sicevi),m-volan ,komplet m-trap (amortizeri,solje ,viljuske...koji nisu isti kao na obicnog) jedino nema M-paket spoljni tj.bankine i branike M
felne jos uvijek fabricke kao na slici dolje 16"
motor u perfektnom stanju,majstor pregledao kompresiju ,sva crijeva,hladnjake........
radi kao sat ,ide zacudo mnogo, mnogo fino,toliko fino da se nisam nadao u toj mjeri za 2000ccm ,doduse bio je malo zagusen kada sam ga uzeo ali sad je sve ostriji na gas i prije neki dan sam uhvatio sebe dje idem put CT 200i to ide laganeze (6-ak
)
pala je trka sa nekim golf 5 2.0tdi dsg prije neki dan i oduvao sam ga
auto lezi kao pegla (trap od M-a)
i po krivinama moze da se nosi bez precerivanja sa bilo kojim autom novije generacije(naravno izuzimajuci neke super-sportiste)
udoban je bas i nije neki potrosac ,prilicno umjeren,nekih 9-10 litara trosi u gradu na normalnu voznju ,dok je rutu do Zrenjanina prije mjesec dana cim sam ga uzeo odradio sa 7,2 prosjek sa cim sam ja mnogo zadovoljan.
nesto mi se cini da je neko odje davno pominjao da nema 320i snage za poprecivanje
neka dodje da se provozamo ?
salim se ,auto ima vise nego dovoljno snage da se poprijeci ,naravno ko umije,ali posto u poslednje vrijeme bas i ne izvodim trke pretjerano (lise jednom sto me u dvadesetak dana uvati) potpuno sam zadovoljan i nekom osrednje brzo voznjom da je tako nazovem
i tu me bas toliko odusevljava,jer se zna da je to auto ciji je slogan bio freude am fahren
- uzivanje u voznji sto istinski i pruza (kao i svi bmw-i uostalom)
kad sam ga kupio promijenio sam mu zmigavce prednje i sa strane (jer su bili zuti fabricki) sad su bijeli
narucio sam zadnje stopove crveno-bijele i nastavak auspuha hromirani (jedna cijev)
i kupio sam nove plocice i ulje promijenio za svaki slucaj !
utisak - prezadovoljan sam,vec sam obrnuo 5 hiljada KM s njim i ponasa se da kucnem extra
mislim da ga mijenjat necu sem ako ne iskoci neki 328i coupe ili M neki
da je placen,placen je dobro,ali u takvoom stanju ga je vrlo tesko naci
za poredjenje za iste te pare sam mogao da uzmem c180 mercedes 96-o
koji je u svakom smislu bio smijesan za ovu bembaru
OD SAD AKO SE IMA BUDE KESA IMALO,SAMO BMW!
UZDRAVLJE
Last edited by 2_fAsT_4_YoU; 21-11-07 at 02:40.
Aj nek' je sa srecom, po ovome sto si napisao je.... ma vjerujem ti na rijec, odlican auto, e sad koliko je placen...pa i u sred Njemacke ako je dobar, jeftin ne moze bit sigurno![]()
Neka je sa srecom.
Sad smo kolege, ha?
Izgleda fenomenalno, i bolje sto nema M look.
TAKUMI
a felme cu da kupim 17"ce kao na sliku dolje (ali kasnije ,jer su mi sad nove gume na 16tice pa mi je za to da diram pogotovo zimi)
bruka kakve su ,vidio sam ih u grcku na e36 doduse 19"
ludilo
Last edited by 2_fAsT_4_YoU; 21-11-07 at 03:08.
Mrak felme.
Pa s obzirom da moj drug je platio Golf III tdi 5400 eura a njegov rodjak je dao 4700 za 124 200E.....
TAKUMI
tvoji drugovi su pametni... reci im da imam strashnu dvojku (upravo se radi generalna, tuning (ubacen 5obrzinac menjac)metalik boja(skoro svudje) za samo 3999e!![]()
![]()
![]()
nije to nista ,ja ih znam odreda da daju preko 4 iljade za 124ke?!?
ili ka jedan moj drug 8 iljada za mercedes c-klasu 94o alooooooooo?!?
passat 3ka tdi 5500e ?!?
jbg ljudi su laici sto se tice kola
i zato i bacaju pare ,kad se dovate malo para samo vw i mercedes!
p.s.vozio sam ovog druga sto je kupio cklasu u bmw
auuuuu veli (a on ne voli bmw inace,no mercedes...) koliko je bolji od mog mercedesa ovaj auta
sad mu je za sto nije takvog uzeo![]()
Last edited by 2_fAsT_4_YoU; 21-11-07 at 04:31.
....da ga ja sjedem u gtvpa da ne izadje nikad (ili srce da ga "okine" ili da se zaljubi), mada opet ostaje varijanta(najvjerovatnija) skupi djelovi, kvari se a i majstora nema
![]()
NSX e stetan li si ahahhahhahahaahha !
Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!
Super auto bas vrh,al ne vidjeh da dje napisa koliko si ga platio?
Fabia taj drug sto ti je kupio trojku za 5iljada jeli je kupio u ct,sivu?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks