Ima ima..trazi pa ces naci ko ja.....VSG kod sahat kule. Samo molim te ne budi pohlepan pa da kupis cijelo pakovanje ....Imaj u vidu da im je mozda poslednje i da ja svako jutra svrnem tu da je kupim. Eto tako...Ne znam zasto sam vam sve ovo ispricala ali ne moze da skodi.
A druga stvar...cokolade oboyavam ih....sve ih volim ....samo da je cokolada. Sve sto ima u sebi cokolade ja tamanim. Kad kuci nema nikakve cokolade ili pak kremica meni je i ona za kuvanje vrhunska.
Zovem se M. i ja sam cokozavisnik!
"Toliko je bilo stvari u zivotu kojih smo se bojali a nije trebalo, trebalo je zivjeti"
Ovih dana sam (uslijed nestasice jevreja) kupio par razlicith ukusa cokolade Simka. cokolada od 100 grama kosta 40 centi i za tu cijenu se isplati uzet jer je (za divno cudo) veoma ukusna.
Kako sam probao 4 razlicita ukusa (borovnica, visnja, narandza, jagoda) moja preporuka bi billa Simka sa ukusom borovnice.
Last edited by Antares; 17-11-07 at 18:11.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
kako kako ..... 40 centi znaci za jednu milku od 100 gr kupim 2 simka cokolade... Lijepa informacija .....koliko veceras cu da trazim![]()
"Toliko je bilo stvari u zivotu kojih smo se bojali a nije trebalo, trebalo je zivjeti"
HehDobro, nemoj uporedjivati Milku cokoladu sa simka cokoladama. Ali... Vrijedi probati.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ma ja sam zavisnik .....nema veze samo da je cokolada![]()
ne prodje ni dan bez....![]()
A poceli su sa nekim novim kinder jajcima... :shock::joint:
ja ipak ostajem pri onim klasichnim i uvek se odushevim kao dete :oops::oops:
Uuuuu super™
ja najvise volim snickers,a u zadnje vrijeme mi se mnogo svidja kit kat sa kikiriki puterom
i obozavam JOJO cokoladu sa rizhom onu malu od 100 g jedem u rekordnom vremenu mislim
mada sam i ja kao MaJLeNa,samo da je cokoladnokriziram kad nema nista u kuci
Last edited by LittLe_N; 18-11-07 at 19:41.
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
aaaaaaa njma njma njam nasao sam delice u bd ubio se sam e od istih
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Namjerno izbjegavam ovaj topic...
Zazhalih shto ga :vidju: :P
Last edited by Babel Fish; 19-11-07 at 08:42. Reason: AUTOSUGESTIJA : NE SLATKISHE MILIS,FUJ TO !
Kinder definitivno!
Najukusnija cokolada i sve njene "verzije"
BUENO!
ovako... od cokolada najvise volim kandit tuti fruti od po kila i ona s ljesnikom... majka!
i najvise volim i bajaderu kras il fontanu kras al za to se nema para pa rijetko.
volim griotte il cherry i rum kokos i riki s rizom ...
a od nasih najvise volim medeno srce i jaffa crvenka
auuuu zaboravio sam krem bananicu soko stark, ne zelim ni da pomislim kolko bi moga odjednom![]()
ma after eight no.1 :)
a u konkurenciji su mi ove lindt shto pomenuste,baci i naravno neprevazideno kinder jaje!
Kinder Delice je najjacha chokolada.![]()
Od smijeha pravim saksofon,
od sunca pravim put,
a ti si moj šofer.
samo za poppy, stigle nove lindt , slike ubrzo odje
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Evo jedan slatki thread...Belgijske,turske,srpske,hrvatske...Obozav am cokoladu ljudi u bilo kakvom obliku iako je ne jedem premnogo,omiljene su mi one sa cijelim ljesnikom.Jedete li je,cesto?
![]()
kako mi je odvratna...milka sa keksom majka![]()
“people will judge you on what you can build, not what you destroy"
Trebala bi mi jedna plata samo da namirim svoje potrebe za istom. Sreća pa nemam toliko para
A moj favorit je definitivno Najljepše želje.
Najvise gotivim sa ljesnicima pa onda bademima
Ali generalno volim ih sve![]()
Živio mi Srđane Aleksiću!
Devojčice vole pre i posle škole, tamane dečaci kao manijaci!
krash je fakin najs,a milka s ljesnicima 100 g je dnevna doza
http://nebojsacelebic.b0x.me/
ne volim cokoladu
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks