Nema mi nishta ljepshe za moja nepca od Perugina tankih listica crne chokolade sa minimum 70% cacao uh ...josh kad se doda neki flavour tipa orange, mint, chili ... :oops:
a vi prichate o Najljepshim zeljama, c,c,c...![]()
JoJo s rizom, ali samo manje pakovanje
milka s keksom
Vecina ljudi je zla
I Žvotinjsko carstvo, njami.
Never Complain, Never Explain
Galeb - pa onda ostale chokolade![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Tooblerone-najljepsha chokolada(badem i med-hihihi:joint
Onda kit-ket, ali ona pravougaona, tanka, a ne ove nove debele i velike
najlepche zelje- mini chokoladice
zivotinjsko carstvo
i na kraju emotivno sam vezana (vrcu me u dEtinjstvo) BATO i SEKA, Krash, chini mi se, ali mere bit i Canditt, vazno je da su od 50 gr, one manje...![]()
1. Kinder cokolada.
A onda idu sve ostale... Rece mi drug da je probao negdje davno cokoladu Milku sa ukusom Coca Cole. covjeka je toliko odusevila ta cokolada da je i meni zinula guzica za njom. Ima li to dje u gradu lopova da se uzme?
Od jeftinijih varijanti svemoguci Yo-Yo sa rizom, a i Daria cokolada sa ljesnicima je dobra.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
kad smo vec kod toga onda bi i ja kinder jaje jeo cijeli zivot...takodje i one kinder stanglice sa rizom![]()
btw. ima li idje u PG -- LINDT posebno ove kuglice http://www.hometowncandy.com/lindt_truffles_1.jpg
f6
lindt rules, sve serije sa chillijem mmmmmmmmmmmmm ja se gusim svaki dan od njih , nema ih odje ja ih narucujem iz ino , uglavnom iz njemacke jer imam dobru kombinu za to
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Najljepse zelje - POLU ISTOPLJENA![]()
oces da donesem ispred zgrade ti jednu da pojedemo veceras , na pp ako oces)) a jel volis carte d or ?
a ljudi sad razmisljam, nema mi vise nidje kinder delice poludjeh, pa za utjehu s tamanim pak dva tofife
obozaaavam sve cokolade tako da ne znam koju bih bas izdvojila,mozda eto JoJo sa rizom mmmm njamiii
Closer,
No hesitation,
Give me,
All that you have
nemaaaaaaa ni delice ni fetta al late...
samo bueno, cereali (country) , duplo i kinder jaje!
ne znam jesam li bila vecja izjelica kad sam bila mala pa su mi se svidjale merci i mozart chokoladice ili su ih sad totalno promijenili.
Mada sve ove uvozne chokoladice koje kupujemo su za nashe trzhishte i naravno nisu ni primacj onima koje prave za svoju gu*icu..
Inconstancy is my very essence; it is the game I never cease to play as I turn my wheel in its ever changing circle, filled with joy as I bring the top to the bottom and the bottom to the top. Yes, rise up on my wheel if you like, but don't count it an injury when by the same token you begin to fall, as the rules of the game will require.
merci mmmm prije neki dan sam ih obidovao, bogomi su mi slake bile, isto tako sam se najeo necega sto sam ko klinac najvise volio a to je after eight mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sweeeeeeeeeeeeet minth
aham , a tek onda zlatnih 10 gdija zivota moje sestre po engleskoj, kakvih se cokolada samo jelo svake godine jaooooooo dje mi zivimo , ocu da zivim u svajcarsku iliti belgiju
ja sam prije 2 noci u 1 ujutro u lidu kupio dva kinder jaja...ona me zena gledala kao da sam lud![]()
f6
i ja juce, nego kad smo kod kindera- nisu lose ove nove maxi , za kusur te dobijas , mmmm mogu proc itekako ,uz naravno jedan pak tofiifja
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks