Kolika li ce biti preplata extra zajeb-tv-a ja vjerujem da ce biti najveca ili mozda normalana uz neku dodatnu globu. Sto reko jedan drug sa foruma ko potpise ovo nek mu je bog u pomoci :hammer:
Rekli su da će bit ispod 10 evara. Biće 9.99.![]()
Vidjoh danas reklamu u novine za extra tv...neki kucko sa daljinskim spreman da ga strefi novo t com chudo...samo se pitam je li kuckovi treba i ugovore da potpisuju..magovi za marketing..umjesto da stave na reklamu ovcu ili ovce tj t comovce..PROPALI BRZIJA DANA.
Ni za topli obrok!![]()
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
Evo ja danas uzeh risiver od total tv-a a sjutra treba da dodju da mi namontiraju ostatak !
nocas bio black out na totalu do 9 sati...
a ja po kisi provjeravaj kablove oko 8 sati u pidzami![]()
Recu ti da se varas,jer je Total radio do 9 i poslije 9.Barem kod mene![]()
I meni je radio, manje vishe kako treba. Dodushe neki Srpski kanali nisu radili kako treba (trzali su, bilo je prekida i sl) ali pretpostavljam da je to zbog nevremena u Srbiji. Strani kanai su svi radili kako treba.
total tv zadnjih 2 dana radi sa malim problemima zbog problema sa uplinkom u Beogradu. zbog toga dolazi do prekida na nekim kanalima s vremena na vrijeme.
http://www.novisf.com/wbb3/index.php...57960&pageNo=1
sto se extra tv tice jos uvijek se ne zna sta ce biti sa resiverom,tj da li ce biti besplatan,a ostaje u vlasnistvu telekoma,ili ce se naplacivati mjesecno.pretplata ispod 10 za osnovni paket,a servis par dana funkcionise bez greske.
Aha, samo sto to ja jedva cekam da bude testirano od strane "sire" javnosti! Istini, za volju volio bih da je tako, ali T-Com-u nikako da povjerujem...
PS. bbm, total,... kisa, snijeg pa blackout? A cuo sam i da je u Kanadi i USA udario strasan snijeg!Znaci li to da se onda nema ni tih kanala? Pa dobro, strpljenje je vrlina.... ponekad...
![]()
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
Ljudi jel moguce da je ovaj T-com ovako neozbiljan da je vec postavio forme na sajtu za prijavljivanje za extra Tv a da pri tome nisu dali nikakvu ponudu?! Pa ne postoji lista kanala ljudi, ne postoje nikakve informacije o paketima a nude ljudima da se prijave!
Tjera li nas ko da se prijavimo?Agesivna kampanja?Slazem se sa tobom promasaj sto se tice ne postojanja informacija o cijenama i paketima.Gdje je tu svijest nas korisnika?Zelimo pozuriti prvi, platiti zadovoljstvo, najvise!Jer po obicaju svi operateri (osim ProMontea) zaboravljaju stare korisnike!
Moze li mi ko nac na ovaj sajt TOTAL TV Montenegro listu kanala za ovu ponudu od 10 eura? Vidim tamo su date cijene paketa i razne kombinacije, ali koji kanali dodju u te pakete toga nema.
http://www.totaltv.tv/mne/
zasto u naslovu topica nema kablovskog operatera ? Mislim da se eltamont zove, nijesam siguran..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks