Page 19 of 402 FirstFirst ... 91516171819202122232969119 ... LastLast
Results 451 to 475 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam chuo da je poslao Milamar na neko takmichenje dok snimi to

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zhakazulu View Post
    Milos Sarcev - Secrets of the pros - DVD3 :-)
    Tako je skoro da sam ga citirao.Mada njegova ishrana sastavljena od uglavnom UH i proteina(500g to je za profesionalce koji koriste AAS) vise odgovara meso i ekto tipovima, dok bi se endomorphi sa toliko UH previse zamastili.endo bi trebali imati makar nekih 3 obroka od masti i proteina.Njihovu gusteracu ne treba previse provocirati.Mada i on savjetuje manje UH za endo tipove ali opet previse.
    PS vecina bildera su mesomorphi -genetski obdareni pa svi savjetuju gomilu UH

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Skini Milos Sarcev biceps.Strasna stvar mnogo mi je napredovao od kad vjezbam po njemu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ono sto milos prica na dvd-u nije zadnja njegova rijec. DVD je namjenjem potpunim pocetnicima, a milos definitivno zna sta i kako, kad je u pitanju trening, ishrana, a i doping, posto radi "cuda" sa takmicarima...

odoh ja sad ramenima da kazem dvije

over i aut

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by ljubo__hristo View Post
    Vjerovatno je taj doktor u prodavnici strucan. Nije sve tako sivo
    dotore jeste nutricionista i skoro svim sportistima tj klubovima daje aparate i dozira, dakle samo je za to, i ne moze ti soliti pamet nikako
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    210
    Thanks Thanks Received 
    51
    Thanked in
    27 Posts

Quote Originally Posted by sparco View Post
    da al dal bi jedan profi bilder u punoj snazi, dakle jedan coleman otkud znam , mogao da izdrzi mjesecnu toreturu spec jedinica i sl ? to me interesuje i kolko sam upoznat u spec jedinicima se ne uzima direktno bilo kakav suplement vec se striktno hrana bira ,\

zatim jedno vrijeme dok sam mogao i bavio se kojekkavim extremnim sportovima, gledao sam da svi sampioni svijeta ne koriste nista nikakav suplement, vec jasno izdefinisanu ishranu baziranu na potrebi potrosnje, posto svaki sport trosi odredjenju koliciniu neke suptance vise ili manje, od drugog sporta ?
    Pitaj nekoga ko radi u antiteroristichku kod nas uzima li shto od preparata.
    Jedino ko para nema ne uzima.

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    30 Posts

Nešto mi govori da vi oćete sve i odma.
    Ja kakav sam bio kad sam počeo da treniram, to je sramota bila. A sad - poglea...
    Samo, nisam striktno bodibilder. Što bi značilo - nije mi bitan samo izgled.
    Radim vježbe za snagu, brzinu i izdržljivost u sklopu treninga.
    Od preparata ništa nisam ni mirisnuo.
    Imam volju i to mi je, ja misim, najbitnije. Znači, nisam čeka da mi prođe upala mišića da bi ponovo počeo, nego u sred upale sam radio treninge. Nije mi bitno kakvo je vrijeme napolje, ko je u teretanu, i slično.
    Jbg, za sve je potrebno određeno vrijeme.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dobro, lomi, radom upala brze prolazi
    Liberty and justice ∀

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cool

da Nije Ovaj Lomi Onaj Spasitelj Zabjelskog Naroda??
    boraa Liiiiiii Ne Poobediviiii :->
    mOnteneGro

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahahhahahahhahaha!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Olosh View Post
    Pitaj nekoga ko radi u antiteroristichku kod nas uzima li shto od preparata.
    Jedino ko para nema ne uzima.
    dobro njih ne racunam, jer su oni posebna prica, jer nijedan nije po standardu jedinica u svijetu, mislio sam na stranjske jedinice

Quote Originally Posted by Lommy View Post
    Nešto mi govori da vi oćete sve i odma.
    Ja kakav sam bio kad sam počeo da treniram, to je sramota bila. A sad - poglea...
    Samo, nisam striktno bodibilder. Što bi značilo - nije mi bitan samo izgled.
    Radim vježbe za snagu, brzinu i izdržljivost u sklopu treninga.
    Od preparata ništa nisam ni mirisnuo.
    Imam volju i to mi je, ja misim, najbitnije. Znači, nisam čeka da mi prođe upala mišića da bi ponovo počeo, nego u sred upale sam radio treninge. Nije mi bitno kakvo je vrijeme napolje, ko je u teretanu, i slično.
    Jbg, za sve je potrebno određeno vrijeme.

ovo je moj coek, tako i ja treniram , nego nemo ovo vise pricat ti ni svjestan nisi da ti treba whez i da bez toga neces postic nista, ti samo zivis u zabludi hehehehehe
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by Bad Boy View Post
    dobro, lomi, radom upala brze prolazi
    Pa zbog toga sam i radio. Ali neko nema volje za tako nešto. Kad čekaš da te prođe upala, pa uradiš trening, zaradio si novu. I tako u krug.

Quote Originally Posted by sparco View Post
    ovo je moj coek, tako i ja treniram , nego nemo ovo vise pricat ti ni svjestan nisi da ti treba whez i da bez toga neces postic nista, ti samo zivis u zabludi hehehehehe
    Last edited by Lommy; 19-11-07 at 11:34.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa zbog toga sam i radio. Ali neko nema volje za tako nešto. Kad čekaš da te prođe upala, pa uradiš trening, zaradio si novu. I tako u krug.

Pa to je i cilj.Upala je znak da je doslo do hipertrofije.Dokle ne prodje upala ne bi trebalo raditi istu misicnu grupu opet.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sa medicinskog stanovista uopste nije tacno da ako sacekas da ti prodje "upala" misica(koristi se termin upala mada se ne radi o upalnom procesu), pa uradis trening(kako ti kazes) zaradis novu! "Upala" misica se desi zbog, da kazem, nenaviknutosti misica na odredjeno opterecenje, rapidne kontrakcije i sl. Nekada se smatralo da "upala" nastaje radi nagomilavanje mlecne kiseline, mada po poslednjim nekim teorijama, nelagodnost i bol se javljaju radi tih mikro-trauma koje se kreiraju na misicima tokom treninga. Rasprostranjeno je takodje i misljenje da u stvari bol ili ti ta famozna "upala" nastaje upravo prilikom procesa regeneracije i "rasta" misica, tj. popunjavanja tih mikro-trauma proteinima. Postoji vise teorija vezanih za ono i niti jedna nije 100% dokazana i zapravo pravi uzrok "upale misica" se ne zna.
    Iako se takodje smatra da trening za vreme "upale" nece negativno uticati na povecanje misicne mase(mada nece ni pozitivno) moras da obratis paznju na sledece stvari:
    1. Ukoliko forsiras previse uslovno receno "zamoren misic", mikro-traume ce se kreirati vecom brzinom nego sto ce se telo biti u stanju da ih izleci.
    2. Trosices amino kisenline vecom brzinom nego sto si us tanju da ih uneses kroz ishranu.
    3. Nivo cortisola ili ti hormona koji utice na stres je povisen u produzenim periodima!
    4. Telo ce provoditi mnogo vise vremena u catabolickom nego u anabolickom stanju.(ako je potrebno da se objasne termini pogledaj wikipediu recimo)
    5. Mozes izazvati nedostatak kalorija i brzina razlaganja misicne mase ce se povecati usled toga.

Sa svim ovim se takodje moze i manipulisati sto cini mi se iskljucivo rade bilderi koji se namensi pretreniraju u kratkom vremenskom periodu da bi posle odradili tkzv. superkompenzaciju tokom faze regeneracije.
    Last edited by IceAge; 19-11-07 at 13:08.
    "i da imam odakle mi?"(Ozzy)
    LINUX CG

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by IceAge View Post
    Sa medicinskog stanovista uopste nije tacno da ako sacekas da ti prodje "upala" misica(koristi se termin upala mada se ne radi o upalnom procesu), pa uradis trening(kako ti kazes) zaradis novu! "Upala" misica se desi zbog, da kazem, nenaviknutosti misica na odredjeno opterecenje, rapidne kontrakcije i sl. Nekada se smatralo da "upala" nastaje radi nagomilavanje mlecne kiseline, mada po poslednjim nekim teorijama, nelagodnost i bol se javljaju radi tih mikro-trauma koje se kreiraju na misicima tokom treninga. Rasprostranjeno je takodje i misljenje da u stvari bol ili ti ta famozna "upala" nastaje upravo prilikom procesa regeneracije i "rasta" misica, tj. popunjavanja tih mikro-trauma proteinima. Postoji vise teorija vezanih za ono i niti jedna nije 100% dokazana i zapravo pravi uzrok "upale misica" se ne zna.
    Iako se takodje smatra da trening za vreme "upale" nece negativno uticati na povecanje misicne mase(mada nece ni pozitivno) moras da obratis paznju na sledece stvari:
    1. Ukoliko forsiras previse uslovno receno "zamoren misic", mikro-traume ce se kreirati vecom brzinom nego sto ce se telo biti u stanju da ih izleci.
    2. Trosices amino kisenline vecom brzinom nego sto si us tanju da ih uneses kroz ishranu.
    3. Nivo cortisola ili ti hormona koji utice na stres je povisen u produzenim periodima!
    4. Telo ce provoditi mnogo vise vremena u catabolickom nego u anabolickom stanju.(ako je potrebno da se objasne termini pogledaj wikipediu recimo)
    5. Mozes izazvati nedostatak kalorija i brzina razlaganja misicne mase ce se povecati usled toga.

Sa svim ovim se takodje moze i manipulisati sto cini mi se iskljucivo rade bilderi koji se namensi pretreniraju u kratkom vremenskom periodu da bi posle odradili tkzv. superkompenzaciju tokom faze regeneracije.
    Amin, brate.

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    30 Posts

Sa medicinskog stanovista uopste nije tacno da ako sacekas da ti prodje "upala" misica(koristi se termin upala mada se ne radi o upalnom procesu), pa uradis trening(kako ti kazes) zaradis novu!
    Ne znam koliko je to tačno, jer ponekad upala zna da traje veoma dugo (desetak dana), a ja je dobijam posle nekoliko dana pauze, odnosno odmora.

Tako da ću ja neminovno da se vrtim u krug sa upalama neko vrijeme, ukoliko budem čekao da prođu same od sebe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam koliko je to tačno, jer ponekad upala zna da traje veoma dugo (desetak dana), a ja je dobijam posle nekoliko dana pauze, odnosno odmora.

Tako da ću ja neminovno da se vrtim u krug sa upalama neko vrijeme, ukoliko budem čekao da prođu same od sebe.
    Ako sam dobro shvatio ti par dana nakon treninga dobijes upalu.U pitanju je
    Delayed Onset Muscle Soreness(zakasnjela bol u misicu) koja se javlja kada dva dana zaredom radis istu misicnu grupu.Taj nacin treninga se koristi za misicne grupe koje zaostaju i nakon ta dva treninga treba da slijedi duzi odmor.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

15 godina, se bavim profesionalnim sportom, od toga zivim. Nikada u zivotu nisam imao "upalu" 10 dana, mada ne iskljucujem to kod tebe. Izlozio sam ti i dao neko opste prihvaceno naucno/medicinsko misljenje vezano za temu. Ne dajem ti ja savet dal' da treniras ili ne pod upalom, to ces naravno sam odluciti.
    LINUX CG

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by ljubo__hristo View Post
    Ako sam dobro shvatio ti par dana nakon treninga dobijes upalu.U pitanju je
    Delayed Onset Muscle Soreness(zakasnjela bol u misicu) koja se javlja kada dva dana zaredom radis istu misicnu grupu.Taj nacin treninga se koristi za misicne grupe koje zaostaju i nakon ta dva treninga treba da slijedi duzi odmor.
    Ma nisi me shvatio.
    Kad napravim pauzu od nekoliko dana, posle prvog treninga moram dobit upalu tih mišića na kojim sam radio.

15 godina, se bavim profesionalnim sportom, od toga zivim. Nikada u zivotu nisam imao "upalu" 10 dana, mada ne iskljucujem to kod tebe.
    Jbg, ja jesam. Trajala je desetak dana i nisam moga normalno da se pokrećem u početku.:lolblue:Najveća upala koju sam prošao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ma nisi me shvatio.
    Kad napravim pauzu od nekoliko dana, posle prvog treninga moram dobit upalu tih mišića na kojim sam radio.
    Ako ti svaki put posle pauze od par dana dobijes upalu misicne grupe na kojoj si radio, nesto sigurno nije u redu. Dal' fizioloski sa tobom, ili jednostavno sa treningom koji radis.
    LINUX CG

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Uzmite glutamin ,5g prije treninga na prazan stomak i 10g posle treniga i nema upale 100%.
    Ada ništa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma nisi me shvatio.

Jbg, ja jesam. Trajala je desetak dana i nisam moga normalno da se pokrećem u početku.:lolblue:Najveća upala koju sam prošao.
    To ti je velika prednost.Ja moram da se ubijem na treningu da bi dobio upalu, i opet je ne dobijem svaki put.Iskoristi to pravi pauzu dok ti ne prodje upala, i dobro se hrani trebao bi da odlicno napredujes.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CHABI View Post
    Uzmite glutamin ,5g prije treninga na prazan stomak i 10g posle treniga i nema upale 100%.
    ovo apsolutno nije tacno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

samo ne radi istu grupu misića tokom upale,ali treba nastaviti trening
    bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

u danasnjem broju politikonog zabavnika pise clanak o sportu,najzdraviji sportovi itd..i ima jedan pasus o bodybildingu...u kojem pise...ovako...posledice uzimanja kako mi kazemo hemije...prouzrokuje niz bolesti i stetnosti u kasnijem zivotu...tumori,mozdani napadi,sjkleroza..i jos nesto
    citajte p.zabavnik
    :)

Page 19 of 402 FirstFirst ... 91516171819202122232969119 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)