Page 18 of 402 FirstFirst ... 81415161718192021222868118 ... LastLast
Results 426 to 450 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

opet vi ko je jaci i ko kakve mgoucnosti ima, ok ja evo mogu spagu, a jedan ufc borac je ne moze pa bi me ubio , ja ne mogu dic 200 kg iz bendze al moj drug moze, a ja garedovno ugazim ko konja pustite to dajte ovaj aspekta ishrana plus suplement ?
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sparco...samo ih pitam dal uzimaju sve te preparate..i ako uzimaju..i bilduju da li mogu to da urade...ja imam svoj argument..ako to ne moze da uradi..onda nije snazan..o tome pricam...
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@sparco Ja mislim da nebi mogao.Mada nisu ni oni panjevi kakvi mislis samo pri treningu imaju drugi cilj.Extremni sportovi nisu toliko profesionalni ali pazi ovaj podatak neki sahista koristio efedrin radi koncentracije
    @DzoniS Nekih godinu dana treniram prateci pravilnu ishranu i napredak je enorman.A prije toga sam trenirao a imao sam znanje prosjecnog tipa iz teretane i nista.Odgovor na pitanje diga sam noge evo sad i stojao nekih 7 sec. Na vratilo mogu 25 puta-ne mogu ni jedan apsolutni.Da trcim mogu koliko te volja mada u vrijeme definicije idem na brzo hodanje.Smatram da sam fizicki spremniji i zdraviji od 99 posto populacije

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ok hvala na odgovoru...a sad..eto opet moj otac...hehe..on moze sad i vise od minut...a nije uzimao nista od preparata..a u mladosti je mogao koliko god oces...eto to sam htio da shvatite...uzalud ti proteini...i preparati...ne mozes opet kao on..nadam se da shvatas sta sam htio reci..tebi svaka cast naravno...vjeruj mi da mnogo momaka to ne moze,eto kad odes...pitaj ih iz sale dal mogu..iznenadices se..ima tamo sigurno 4 puta krupnih od tebe...u toj teretani gdje vjezbas...i nce moci ni tih 7 sekundi koliko ti mozes...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sparco View Post
    opet vi ko je jaci i ko kakve mgoucnosti ima, ok ja evo mogu spagu, a jedan ufc borac je ne moze pa bi me ubio , ja ne mogu dic 200 kg iz bendze al moj drug moze, a ja garedovno ugazim ko konja pustite to dajte ovaj aspekta ishrana plus suplement ?
    Upravo tako taj ufc borac ima cilj da bude sto jaci u ringu, a fizicki izgled je u drugom planu.Bodybuilder ima cilj da bude sto veci i izrezaniji na bini njemu kondicija i snaga ne trebaju samim tim se ne zamara oko toga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    ljubo bildujes li ti,tj treniras li u teretani...???ovo je prvi pitanje
    a drugo..ako treniras-bildujes...mozes li da sjednes,ispravis noge i stojis na rukama?bar 20 sekundi?
    molim te odgovori mi...stvarno te ovo pitam
    mogu ja , a jos ne mogu da ispruzim lijevu ruku do kraja trenutno, pa mi je triceps pod stalnom tenzijom... ne znam mogu li 20, cek da probam.... evo 7-8 izgurah, ali nije problem snaga nego sto nijesam istegnut dovoljno, i ne mogu da balansiram tijelo, pa se prevrnih na ledja. evo, sad sam postao najjaci, tadiiiiiiiiic, najaci sam ( ko je gledao flim zna sta pricam ).

Sparco, ne mozes da uporedjujes profi bildere, i americke vojnike, pa samo logicno razmisli, i bice ti jasno kako trci covjek od 1.80 i 140-150 kila, kao sto roni ima u vansezoni . covjek koji je konstantno na hormonima, covjek koji je na insulinu. nijesam siguran kako bi uopste prezivio par nedelja kad bi mu neko naglo sve to uskratio....

Suplementi i jesu hrana. Onaj ko zeli savrsenu ishranu, ne moze je imati bez suplemenata...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Spale View Post
    mogu ja , a jos ne mogu da ispruzim lijevu ruku do kraja trenutno, pa mi je triceps pod stalnom tenzijom... ne znam mogu li 20, cek da probam.... evo 7-8 izgurah, ali nije problem snaga nego sto nijesam istegnut dovoljno, i ne mogu da balansiram tijelo, pa se prevrnih na ledja. evo, sad sam postao najjaci, tadiiiiiiiiic, najaci sam ( ko je gledao flim zna sta pricam ).

Sparco, ne mozes da uporedjujes profi bildere, i americke vojnike, pa samo logicno razmisli, i bice ti jasno kako trci covjek od 1.80 i 140-150 kila, kao sto roni ima u vansezoni . covjek koji je konstantno na hormonima, covjek koji je na insulinu. nijesam siguran kako bi uopste prezivio par nedelja kad bi mu neko naglo sve to uskratio....

Suplementi i jesu hrana. Onaj ko zeli savrsenu ishranu, ne moze je imati bez suplemenata...
    bravo spale...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ok hvala na odgovoru...a sad..eto opet moj otac...hehe..on moze sad i vise od minut...a nije uzimao nista od preparata..a u mladosti je mogao koliko god oces...eto to sam htio da shvatite...uzalud ti proteini...i preparati...ne mozes opet kao on..nadam se da shvatas sta sam htio reci..tebi svaka cast naravno...vjeruj mi da mnogo momaka to ne moze,eto kad odes...pitaj ih iz sale dal mogu..iznenadices se..ima tamo sigurno 4 puta krupnih od tebe...u toj teretani gdje vjezbas...i nce moci ni tih 7 sekundi koliko ti mozes...
    dzonis, ovo je smijesno.

evo sam probao, i odraih i ja tu nedje 7 sekundi, a padoh na ledja, jer jbg, slabo balansiram, a jos nijesam nesto posebno ni istegnut, pa me noge cupaju dolje... i sta to sad govori?

shvatas li suplementacije nema nikakve veze sa snagom, negma vez sa napretkom, to je dodatak hrani... ja sad treba da uzmem i da teniram to stojanje na rukama, dodjem sa rezultatom od 5 minuta, i onda se broji da imam znanje ?

nekom su jedne svari imperativ, nekom neke druge, ali sta god da je cilj, lakse cemo doci sa znanjem o ishrani i treningu, bez obzira kakva nam je genetika...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tvoj otac je nekih 100 puta veci talenat od mene za te stvari.Da on ima znanje o prehrani kao ja moga bi 10min.Razumijes sto ti ocu rec on ima genetiku i znanje u treningu za gimnastiku. Ja imam solidnu genetiku za BB i slabu za gimnastiku 194cm.Nemam pojma o treningu za gimnastiku ali imam o treningu za BB.I nista nisam naucio sam. Iza mene je godina dana intenzivnog citanja BB foruma i nekih 30 procitanih BB knjiga i 30 gb odgledanih BB filmova

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nego da malo skrenemo temu.. prije par dana pricah sa curom koja igra za cg reprezentaciju tenis, i malo je pitam o kondicionim treninzima, ishrani, suplementaciji.... ona veze nema, i sto je najgore treneri joj veze enmaju... mala se hrani palacinkama prije treninga .

a imao sam priliku da treniram kod istog covjeka koji sprema na primjr zimonjica iz srbije zadnjih par godina... ja nijesam vjerovao da postoji taj nivo na ovim prostorima, ishrana, suplemenetacija, sve zivo.... eto, dokaz dje smo mi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Spale View Post
    nego da malo skrenemo temu.. prije par dana pricah sa curom koja igra za cg reprezentaciju tenis, i malo je pitam o kondicionim treninzima, ishrani, suplementaciji.... ona veze nema, i sto je najgore treneri joj veze enmaju... mala se hrani palacinkama prije treninga .

a imao sam priliku da treniram kod istog covjeka koji sprema na primjr zimonjica iz srbije zadnjih par godina... ja nijesam vjerovao da postoji taj nivo na ovim prostorima, ishrana, suplemenetacija, sve zivo.... eto, dokaz dje smo mi
    Taj trener Zimonjica je sigurno strucan i ima znanja ali opet njegovo znanje je malo u odnosu na trenere prvih svjetskih zvijezda.Djokovic je izjavio da od njega ne bi bilo igraca da je ostao u Srbiji a i oba brata je poveo u inostranstvo da treniraju.Mislim je sada jasnije dje je tu CG 16. liga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

mi smo juzno od srbije, istocno od albanije, nalazimo se na 44 stepenu i tako dalje tako dalje sve se zna dje smo djaole ne drami ,al se ne slazem da ne moz imat savrsenu ishranu bez suplemenata , to je za mene sto ti kazes strasno, mozes al treba da dobro dobro razbiras i posvetis se tome, e sad posto ljudi ne mogu stalno oko toga brinuti, trka frka, obaveze guzve i sl, onda su smisljeni suplementi kao dodatak , jedan mali broj koji treba da pokrioje nedostatke ishrane
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mi smo juzno od srbije, istocno od albanije, nalazimo se na 44 stepenu i tako dalje tako dalje sve se zna dje smo djaole ne drami ,al se ne slazem da ne moz imat savrsenu ishranu bez suplemenata , to je za mene sto ti kazes strasno, mozes al treba da dobro dobro razbiras i posvetis se tome, e sad posto ljudi ne mogu stalno oko toga brinuti, trka frka, obaveze guzve i sl, onda su smisljeni suplementi kao dodatak , jedan mali broj koji treba da pokrioje nedostatke ishrane
    nista ne moze zamjeniti whey poslije treninga... ali definitivno nije obavezan ako se moze ispostovati dobra ishrana, pogotovo za nekog ko trenira radi sebe... meni je sam trening uzivanje, da nikakvog napretka nema, ja bih trenirao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ljubo__hristo View Post
    Taj trener Zimonjica je sigurno strucan i ima znanja ali opet njegovo znanje je malo u odnosu na trenere prvih svjetskih zvijezda.Djokovic je izjavio da od njega ne bi bilo igraca da je ostao u Srbiji a i oba brata je poveo u inostranstvo da treniraju.Mislim je sada jasnije dje je tu CG 16. liga
    tacno tako

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa suplementi i jesu dodaci ishrani.Ishrana je najvaznija.1kg crvenog mesa 5g creatina 100g piletine ili ribe oko 20g proteina.Jos sam zaboravio da pomenem da spec jedinicama nije cilj imati plocice na trbuhu jer to u realnoj situaciji nije prednost.Salo je natalozena energija za kojom tijelo poseze kad nema dovoljno energije iz hrane.U realnoj situaciji ruka od 50cm moze da sluzi samo za zastrasivanje protivnika.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

spale je u pravu za whey.Vrlo koristan nakon treninga iskoristiv je nako samo 20 min(poslije treninga trebaju proteini sto prije radi superkompenzacije) dok neki drugi proteini od 2-5(otprilike nisam siguran).Mada i bez wheya mozes imati odlicnu ishranu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ljudi, suplementi i bildovanje su ozbiljne stvari. samo pazite da ne pricate napamet. a ja se zahvaljujem na savjetima nekih, i idem u tu prodavnicu sa doktorom :mrgreen:
    Liberty and justice ∀

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bad Boy View Post
    ljudi, suplementi i bildovanje su ozbiljne stvari. samo pazite da ne pricate napamet. a ja se zahvaljujem na savjetima nekih, i idem u tu prodavnicu sa doktorom :mrgreen:
    moje licno misljenje je da u 90% slucajeva doktori pojma nemaju o svemu ovome. sad ce se neko naci uvrijedjen, ali evo par primjera iz niksica... boli mog druga nesto ispod ruke, ode kod doktora, ovaj ga pita trenira li sta, on kaze da ide u teretanu, a doktor mrtav ozbiljan: reci mi pijes li proteine, bolje ti je da priznas ako pijes... tuzno, zalosno, jadno...

doktor sa kojim ja pricam, takodje iz grada pod trebjesom: pa nijesu ti proteini bas toliko nezdravi da se umire od njih, ali to sto se dobije je vjestacki misic... ja obecam nobelovu nagradu ako objasni to sto je rekao.. mrka kapa... tako da, bed boj, nemoj bas slijepo da slusas doktore, ja sam jednom slusao i zamalo me ne osakatise...

pogledajte samo dijete sto zene drze... ispod svake je potpis kao nekog doktora, a u 99% slucajeva radi se o dijetama koje su opasne za organizam, i sa kojima se ne postizu zeljeni rezultati....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

postoji Velika Zabluda Kod Nas I Bice Je Uvijek Jer Poistevjecuju Suplemente I Steroide.to Je Greska Koju Slusam I Slusacu Kod Nas!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by apple_mac View Post
    postoji Velika Zabluda Kod Nas I Bice Je Uvijek Jer Poistevjecuju Suplemente I Steroide.to Je Greska Koju Slusam I Slusacu Kod Nas!!!
    a nece valjda vazda tako biti... eto polako pocinju da se otvaraju radnje, vidim ima i nutricionista... vjerujem da je kroz ukupnu pricu prosla svaka zemlja...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koliko je samo zena islo kod doktora pa su dobijale neke vocne dijete.Pazi ovo 5 dana samo voce.I sto se desava.Kalorijski deficit ogroman prvih par dana se gubi salo ali i misici.Zena staje na vagu gubitak evidentan ona presrecna i nastavlja sa dijetom.Nakon par dana tijelo ulazi u starvation mode -ne znam kako se to kaze kod nas- i pocinje da gubi ogromnu kolicinu misica (i vrlo malo sala) koji su najveci potrosac energije i pri tom nema proteina koji bi ga ocuvali.Metabolizam se usporava i tijelo se adaptira na novi kalorijski unos.Zena kad vidi da gubici nisu kao prije smanjuje kalorijski unos(jede manje voca) i dogadjaji se ponavljaju.Nakon nekog vremena vraca se na staru prehranu.Metabolizam ocajan, kalorijski suficit ogroman ,salo se dramaticno gomila a misica se jako malo dobija.I na kraju ciklusa vise sala a mnje misica nego prije, a psihicko stanje za hospitalizaciju. I da pomenem da se UH iz voca fruktoza lako talozi kao salo ako su zalihe glikogena popunjene.Voce se moze jesti samo ujutro i poslije treninga kada je glikogen ispraznjen

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vjerovatno je taj doktor u prodavnici strucan. Nije sve tako sivo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Milos Sarcev - Secrets of the pros - DVD3 :-)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zhakazulu View Post
    Milos Sarcev - Secrets of the pros - DVD3 :-)
    ono je bila diskriminacij na polnoj osnovi koliko se "isprda" sa zenama .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hormon rasta je majka,sve ti raste,i jetra i bubrezi...bodybuilding OUT

Page 18 of 402 FirstFirst ... 81415161718192021222868118 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)