Page 17 of 402 FirstFirst ... 71314151617181920212767117 ... LastLast
Results 401 to 425 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pazi,nauka Stalno Varira,cas Vele Npr.cokolada Ne Valja Nista Pa Sad Dobra Je Za Srce,znaci Tako I Za Trening!ja Isto Ne Treniram Preko 1.5h Jer Sam I Ja Citao Da Je Kontraproduktivno Ali Vam Kazem Gledam Oca Od 51god Koji Se Trka Samnom Od 19 Godina,sad Sam Ga Zapalio Pa Je Poceo Evo Da Treni Nedelju Dana I VRACE SE U RITAM POLAKO!NJEMU JE TAJ TRENING ODGOVARAO,LICNO JA BIH UMRO DA SAM TOLIKO TRENIRA!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

ljudi niko nije rekao da je skroz nezdrav, nego samo da ga treba dozirati u odredjenim uslovima uz odredjenu ishranu, ishranu i ishranu koja je normalnom covjeku sa normalnim potrebama i rekretaivnim potrebama sama dovoljna, alooo sto se primatena sve tako jako, ako nije tolko stetan sto onda uz njega dolazi uputstvo kako kad i sa cim i kolko posle cega ga koristiti a? zasto postoje doktori koji profi sportistima preporucuju kad kako koliko,? kad je tolko zdrav skroz na skroz i bestetan sto ga svako ne uzima kako oce , kolko oce i sl na svoju ruku ? o tome je rijec treba razluciti dooobro sta ko oce i kako da postigne pa onda ici na to sta uzetii sl , ja nisam nikakav protivnik nicega u suplementima, stavise i sam bi sto posto uzimao nesto od toga da mi je takav nacin treninga i potreba za tim, da predjem i prevazidjem neke granice i sl , ja recimo kao rekreativac koji opce jednostavno fino da se osjeca i fino zavrsi dan smatram da whey meni ne treba jel da , samo rpavilne ishranice i to je to
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dzonis, pa malo je "cudno" da si u raspravi, i kazes: sta god mi rekli, koje god dokaz iznjeli ja necu promjeniti misljenje . Pa ja znam dosta ljudi koji jedu whey, i srecan bi bio, kad bi neko dosao sa konkretnim dokazom, bilo cim, o tome da j whey bar malo stetan. Valjalo bi spasiti te ljude...

btw, i meni se gade bilderi od 150 kila na 180cm... tu nema niceg lijepog, a i ljudi su po mom misljenu invadili sa tom tezinom na toj visini, jer on ne smije trcati, skakati, ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

DzoniS tvoj problem je sto svoje misljenje baziras na misljenju tvoga oca koji zahvaljujuci gimnastici ima zavidnu definiciju sto ne znaci da on ima znanje. Bodybuilding je nauka kao fizika i hemija, izgled nije garancija znanja, -to niko ne moze sam naucit.Glupo se drzat misljenja tvoga oca koji nema neke sportske uspjehe iza sebe ,kad imas hiljade svjetski priznatih autoriteta koji su stvorili citavu nauku koja je beskonacno mnogo puta potvrdjena na raznim svjetskim i olimpijskim sampionatima.Ali nas problem je u Balkanskom mentalitetu, i vazda cemo ostat u ovom nasem getu.Te tvoje predrasude ti niko ni macom ne moze izbacit iz glave.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by apple_mac View Post
    pazi,nauka Stalno Varira,cas Vele Npr.cokolada Ne Valja Nista Pa Sad Dobra Je Za Srce,znaci Tako I Za Trening!ja Isto Ne Treniram Preko 1.5h Jer Sam I Ja Citao Da Je Kontraproduktivno Ali Vam Kazem Gledam Oca Od 51god Koji Se Trka Samnom Od 19 Godina,sad Sam Ga Zapalio Pa Je Poceo Evo Da Treni Nedelju Dana I VRACE SE U RITAM POLAKO!NJEMU JE TAJ TRENING ODGOVARAO,LICNO JA BIH UMRO DA SAM TOLIKO TRENIRA!!!
    to za cokoladu varira, ali u zenskim casopisima . cokolda je puna prostih secera, a to sto ima par supstanci sprijecavaju stvaranje loseg holesterola i sta vec, ne cini je dobrom hranom, i to se zna.. a sad sto mnoge gospodje zele da smrssaju jeduci cokoladu, a jos su srece kad bas to procitaju u novinama, a ovi srecni sto ih prodaju, to je druga prica .

Trening u 4 sata ne moze odgovarati nikom na svijetu, pogoto ne nekome ko ne koristi hemiju. I svaka cast za "starog", meni se place kad gledam ljude po ulici, a bogami i po kuci, kako se hrane i sta rade sa svojim tijelom..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moj otac je ujedno instruktor skijanja,plivanja...i veliki sportista...ok je...nije naucnik naravno...
    Zdravi su proteini...i to je ok...
    Necu se vise raspravljati sa vama...pobijedili ste..to je zdravo...ali za mene nije..jel to moze biti ok?
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by apple_mac View Post
    Pogodio si sustinu nauka npreduje.Kada je tvoj tata bio mlad i bodybuilding je bio u povoju. Teorijr vise treninga vise misica su prevazidjene prije 30 god.Danasnji bodybuilderi su mnogo krupniji i definisaniji od onih prije 30 godina zahvaljujuci napretku bodybuildinga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

moze to je ispravno, za nekog jeste za nekog nije, i nemoj da si iskljuciv vise ajd sad idi trci na goricu , p[usti nas da se pucamo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sparco View Post
    ljudi niko nije rekao da je skroz nezdrav, nego samo da ga treba dozirati u odredjenim uslovima uz odredjenu ishranu, ishranu i ishranu koja je normalnom covjeku sa normalnim potrebama i rekretaivnim potrebama sama dovoljna, alooo sto se primatena sve tako jako, ako nije tolko stetan sto onda uz njega dolazi uputstvo kako kad i sa cim i kolko posle cega ga koristiti a? zasto postoje doktori koji profi sportistima preporucuju kad kako koliko,? kad je tolko zdrav skroz na skroz i bestetan sto ga svako ne uzima kako oce , kolko oce i sl na svoju ruku ? o tome je rijec treba razluciti dooobro sta ko oce i kako da postigne pa onda ici na to sta uzetii sl , ja nisam nikakav protivnik nicega u suplementima, stavise i sam bi sto posto uzimao nesto od toga da mi je takav nacin treninga i potreba za tim, da predjem i prevazidjem neke granice i sl , ja recimo kao rekreativac koji opce jednostavno fino da se osjeca i fino zavrsi dan smatram da whey meni ne treba jel da , samo rpavilne ishranice i to je to
    pa ti pojedi 2 kila tunjvine pa ces se predozirati, popij vode mogo, pa ces se VODOM otrovati...
    I whey se uzima kako ko oce, i ono sto na kutiji pise je neko generalno uputstvo za pocetnika...
    pravi nutricionista ne pravi ishranu, pa onda neka doziranja suplementacije. vec su ishrana i suplementacija jedno . Ako sam ja tezak 100 kg, neke preporucene kolicine proteina na dnevnom planu su mi 2+ grama po kg tezine. Ja sad uzmem i biram iz kojih izvora zelim da ih unesem... poslije treninga izabracu whey, jer je on bioloski najiskoriceniji, i ima najbrzu apsorpciju jer je u prasku, za prije spavanja bez obzira koliko ja zelim rezultate, necu izabrati whey, jer mi tada treba izvor proteina koji se sporo apsorbuju, da se tijelo gradi citavu noc.. pa cu izabrati na primjer posni sir. prije tog obroka cu izabrati crveno meso neko... jer ponovo mi tada nije optimalan izbor whey... znaci to je hrana kao svaka druga, i ne radi se o tome da ga neko preporucuje tada i toliko zbog stetnosti, vec zato sto nema potrebe u drugim obrocima da ga koristimo, kad postoje bolje stavri..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    Moj otac je ujedno instruktor skijanja,plivanja...i veliki sportista...ok je...nije naucnik naravno...
    Necu se vise raspravljati sa vama...pobijedili ste..to je zdravo...ali za mene nije..jel to moze biti ok?
    Sto on zna o ishrani.Nadam se da ne mislis da je on najbolji instruktor skijanja i plivanja u svijetu.Srpski plivac Cavic trenira u SAD jer tehnika plivanja koju forsiraju nasi treneri je 20 god stara.Nekada svjetski rekorder Mark Spic danas nebi mogao da se plasira na zenku olimpijadu sa svojim vremenima.Nadam se da si shvatio.Sve napreduje a mi stojimo u 1970.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svarci i Roni

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zna dovoljno o ishrani...vjeruj mi...necu se stobom raspravljat...i ne uporedjuj neke druge ljude...ja ne hvalim svog oca i nigdje nisam napisao da je bolji od nekog..nego time ti govorim da je sportista i nista vise...
    a zna o ishrani sugurno vise od tebe i mene...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

neka ljubo bez mene dogurali smo do 90ih, samo da nije prec 2000 i bice ok ))) ja ne uzimam nista i znaci da bez whey=a nikad postic nista necu ? a treniram jako i dosta svaki dan, uz malo sna i sl ? sad ste me skroz zbunili, ja nisam protiv toga i vrlo rado cu gauzet ako neko misli da mi treba ? al me interesuje kad stanem da treniram kolko ce mi ostati to ? zadnji put navrh godine apsolutnog nerada zbgo povreda vrnuo sam se na treninge skoro sa istim ucinkom ? kako to ? i dal bi isto bilo da sam uzimao suplemnte i stao sa istima, zar ne postoji neka doza koja se nagomilava i na koju se eventualno organizam navikava vremenom od toga ? i ako recimo unsete vise proteina na taj nacin, organizam sagori taj protein, i ostane ona normalna doza, sta sa njom posle trneinga ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa zar je cilj rasprave da neko pobijedi ? valjda je cilj da svi nesto naucimo, i ucinimo i ishranu i trening kvalitetnijim i boljim po organizam..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Spale View Post
    pa zar je cilj rasprave da neko pobijedi ? valjda je cilj da svi nesto naucimo, i ucinimo i ishranu i trening kvalitetnijim i boljim po organizam..
    odje te podrzavam, i rado cu sacekati odgovore na moja pitanja, jer jednostavno obozavam znati sve o svemu sa tijelom sta se desava

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zna dovoljno o ishrani...vjeruj mi...necu se stobom raspravljat...i ne uporedjuj neke druge ljude...ja ne hvalim svog oca i nigdje nisam napisao da je bolji od nekog..nego time ti govorim da je sportista i nista vise...
    a zna o ishrani sugurno vise od tebe i mene...
    Nemam namjeru da omalovazavam tvoga oca. Tacnije divim mu se, svaka cast.Ali neke njegove tvrdnje su jednostavno neodrzive.A kao dokaz za to ti ja nudim te druge ljude koji su svjetski vrh-preko njih nema ,oni postavljaju norme njihova rijec je sveto pismo.Niko ozbiljan dosada nije pokusavao da ospori njihove tvrdnje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

jep al ima tu razlike ljubo enormne , jer znas zasto, zato sto je ovaj covjek nas odje dzonisov otac sam postigao sve ne znajuci tad mnogo o doktorima preparatima i sve i to u jednoj sredini kakav je bio titograd, a ljudi koje ti pominjes su ljudi koji su cio zivot profi to radili uz milion doktora partnera testova kontrola, bez izlazaka pica , pusenja droga seka i ko zna cega sve ne zar ne ? razlucite to

a ako cemo o prepiranju o najvecima reci mi sad ako su ovi profi bilderi i cuda tolko jaki spremni i sve sto smo naveli , kako to da nikad nijedan nije instruktor nekih spec jedinica, nego su to sve neki fitness instruktori kao pavel i sl ?

ne znam znaci dosta o ovoj tematici ne znam , i interesuje me sve to, po meni nije snaga da se digne milion kila , vec izdrzljivost i mogucnost misica da trpi ogroman broj tenzija dugo , otkud znam mozda i lupetam

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

neka ljubo bez mene dogurali smo do 90ih, samo da nije prec 2000 i bice ok ))) ja ne uzimam nista i znaci da bez whey=a nikad postic nista necu ? a treniram jako i dosta svaki dan, uz malo sna i sl ? sad ste me skroz zbunili, ja nisam protiv toga i vrlo rado cu gauzet ako neko misli da mi treba ? al me interesuje kad stanem da treniram kolko ce mi ostati to ? zadnji put navrh godine apsolutnog nerada zbgo povreda vrnuo sam se na treninge skoro sa istim ucinkom ? kako to ? i dal bi isto bilo da sam uzimao suplemnte i stao sa istima, zar ne postoji neka doza koja se nagomilava i na koju se eventualno organizam navikava vremenom od toga ? i ako recimo unsete vise proteina na taj nacin, organizam sagori taj protein, i ostane ona normalna doza, sta sa njom posle trneinga ?
    Vidi ni ja ne uzimam ni protein ni kreatin zato sto nemam para. Uzimao sam uh neka tri mjeseca prije godinu dana.a da imam para naravno da bi ih koristio.A to sto si se vratio treninzima sa jednakim uspjehom je posljedica misicne memorije- jos nije razjasnjeno na kom principu radi ali je potvrdjeno postojanje, jedino logicno objasnjenje koje sam nasao je u misicnoj opni koja se rastegne(tako nekako) mada je to samo teorija.A sto se tice odrzivosti dobijene misicne mase to ne zavisi jesi li uzimao suplemente jer protein je protein-isti je u surutki kao i u wheyu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

naravno da ne znaci... uz pravilnu ishranu ces postici vise nego vecina ljudi koji piju vej po cg, i ko zna sta sve.. ali san te jebe definitivno. licno mislim da ti ne treba vej sada, jer nema nista od njega, kad ti je kako sam kazes ishrana losa... evo malo kako se gradi misic...

mi treningom(bez obzira na tezinu sa kojom radmo) izazivamo mikro ostecenja ma misicnim vlakinima... tijelo, kao kad slomimo kost, zeli da to zalijeci. ko je lomio kost, moze da primjeti da na mjestu loma postoji kao var, znaci kost je srasla i malo preko toga je odradjeno, sigurnosti radi... e tako i misic, on popravi mikroostecenja, i malo preko. cim popuni?
    popuni proteinima.
    mi jedemo hranu
    hrana se u organizmu vari. u hrani su proteini. posto je molekul proteina veliki da bi se prenosio kroz krv do misica, proteini se razlazu na aminokisjeline, i one se prenose do misica, dje je od njih grade proteini u misicu. sastav aminokisjelina nekog proteina odredjuje njegovu biolosku vrijednost, odnosno zbog sastava aminokisjelina nije isto whey, grasak, meso... protein veja je protein iz surutke, on se razlozi kao i svaki drugi na aminokisjeline, i tijelo ih koristi za gradnju, ne samo misica, vec svega u tijelu, znaci organi, kosa, koza, sve su to proteini, a protini ucestvuju u vecini procesa u organizmu...

iz ukupne price, jasno se vidi, da misic se ne gradi od veja, i puca se, kako rece neko da su se pucali i prepucavali njegovi iz njemacke, vec se gradi od aminokisjelina, koje se "pakuju" u proteine... znaci nista tu neprirodno nema .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jep al ima tu razlike ljubo enormne , jer znas zasto, zato sto je ovaj covjek nas odje dzonisov otac sam postigao sve ne znajuci tad mnogo o doktorima preparatima i sve i to u jednoj sredini kakav je bio titograd, a ljudi koje ti pominjes su ljudi koji su cio zivot profi to radili uz milion doktora partnera testova kontrola, bez izlazaka pica , pusenja droga seka i ko zna cega sve ne zar ne ? razlucite to

a ako cemo o prepiranju o najvecima reci mi sad ako su ovi profi bilderi i cuda tolko jaki spremni i sve sto smo naveli , kako to da nikad nijedan nije instruktor nekih spec jedinica, nego su to sve neki fitness instruktori kao pavel i sl ?

ne znam znaci dosta o ovoj tematici ne znam , i interesuje me sve to, po meni nije snaga da se digne milion kila , vec izdrzljivost i mogucnost misica da trpi ogroman broj tenzija dugo , otkud znam mozda i lupetam
    e ovo si fino napisao ni je ne bih bolje..slazem se...to je pravi odgovor na svu ovu pricu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by ljubo__hristo View Post
    Vidi ni ja ne uzimam ni protein ni kreatin zato sto nemam para. Uzimao sam uh neka tri mjeseca prije godinu dana.a da imam para naravno da bi ih koristio.A to sto si se vratio treninzima sa jednakim uspjehom je posljedica misicne memorije- jos nije razjasnjeno na kom principu radi ali je potvrdjeno postojanje, jedino logicno objasnjenje koje sam nasao je u misicnoj opni koja se rastegne(tako nekako) mada je to samo teorija.A sto se tice odrzivosti dobijene misicne mase to ne zavisi jesi li uzimao suplemente jer protein je protein-isti je u surutki kao i u wheyu
    eto pricamo o konretnim stvarima, pozivamo se na ovo ili ono, a sad se nesto zasnuje samo na nekoj nepotvrdjenoj memoriji i niko ne zna zasto je to, dal bi se isto desilo ako covjek uzima nesto i opet mu se ponovi ko meni ? dakle dal bi se potpomognut misic suplementom isto tako umemorisao kao nepotpomognut, to je ono sto mene najvise interesuje ?!!?!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tesko je definisati snagu.Ima puno faktora a jedan od njih je i efektivnost nervnog sistema.Cilj bodybuildera su misici a spec jedinica fizicka sprema izdrzljivost snaga itd sto ne mora da zavisi od misicne mase ali pravila ishrane su ista.Jedinu sto spec jed vjezbaju i ona prezivljavanja u prirodi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

da al dal bi jedan profi bilder u punoj snazi, dakle jedan coleman otkud znam , mogao da izdrzi mjesecnu toreturu spec jedinica i sl ? to me interesuje i kolko sam upoznat u spec jedinicima se ne uzima direktno bilo kakav suplement vec se striktno hrana bira ,\

zatim jedno vrijeme dok sam mogao i bavio se kojekkavim extremnim sportovima, gledao sam da svi sampioni svijeta ne koriste nista nikakav suplement, vec jasno izdefinisanu ishranu baziranu na potrebi potrosnje, posto svaki sport trosi odredjenju koliciniu neke suptance vise ili manje, od drugog sporta ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ljubo bildujes li ti,tj treniras li u teretani...???ovo je prvi pitanje
    a drugo..ako treniras-bildujes...mozes li da sjednes,ispravis noge i stojis na rukama?bar 20 sekundi?
    molim te odgovori mi...stvarno te ovo pitam

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

eto pricamo o konretnim stvarima, pozivamo se na ovo ili ono, a sad se nesto zasnuje samo na nekoj nepotvrdjenoj memoriji i niko ne zna zasto je to, dal bi se isto desilo ako covjek uzima nesto i opet mu se ponovi ko meni ? dakle dal bi se potpomognut misic suplementom isto tako umemorisao kao nepotpomognut, to je ono sto mene najvise interesuje ?!!?!
    Da apsolutno isto.Misic je misic kako god bio izgradjen sa suplementima ili bez.Problem nastaje kod koriscenja AAS -memorije ima ali kad zavrsis kuru koja traje nekih 6 nedjelja nemas onu hormonalnu sliku kao za vrijeme kure pa je cak tesko i ocuvati misice pogotovo ako je kura nestrucno radjena.
    PS ne uzimam aas ali sam citao Anabolics2006, Building the perfect beast, Chemical muscle enhancement.

Page 17 of 402 FirstFirst ... 71314151617181920212767117 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)