Vidi,meni je otac ima prvi bilderski klub u CG...to mozes pitat staropodgoricane...jer se pola PG okupljalo u njegocu teretanicu...pravio je sam tegove,izlivao od olova itd itd...imao sprave...koje je on izmisljao a tek posle toga su izmisljene iste...naravno ne kazem da je neko uzeo od njega ideju,vec samo da je imao nesto u glavi...eto kad je on koristio one federe razne...tada nije bilo d ase kupi kao sad one razne spravice itd...sad ima dje god oces..on je sve iz svoje glave sto mu je bilo logicno pravio...Eto jos jedan podatak..Boro Miranovic kralj cg./..je molio mog tadu da dolazi da trenira kod njega...
Zato ako ja ne znam lichno,zna moj otac bolje od tebe,jer je sportista...on sad sa 64 godine izgleda bolje nego pola vas bildera...
Uz to moze da stoji na rukama noge ispruzene sto ti sigurno ne mozes,,,vi imate masu a nemate snagu...proteini ne daju snagu u tolikoj mjeri..i ne zamajavajte se time...i znate li da su najjaci ljudi gimnasticari...
Moj otac je bio pored mahmutovica i jos 5 momaka jedini reprezentativci iz cg u to doba..ond aje moj otac imao prelom ruke na dva mjesta i to ga je kostalo karijere tada...mogao je da se vrati ali je odustao...bavio se drugim stvarima...i sportovima...
I dalje tvrdim..da vam je bolje da samo jedete dobro,i radite na spravama...i to je ono pravo...
http://public.fotki.com/DzoniS/stare_fotke/
Bookmarks