Nije on hakkinenu nabio kompleks jer je haki uzeo 98 i 99,dok je shumi tada patio po dolasku u ferrari,uzeo je onda 2000 i 01 dok je hakinnen bio i onda se hakkienen povukao,znaci nije njemu nabio kompleks nikakav.
Dobro fabia ne moras da se hvalis da si se vozio sa airbasom,to nije dio ove teme!!!
Kod vas mozhe i to biti da je bolji vozach sa 2 (rijecima dvije. Alonso) titule nego 7 (rijechima sedam. Schumacher). Da je bolje biti u sampionatu drugi (Kimi) nego prvi (Schumacher). Da ste vidoviti pa nekoga ocjenjujete boljim za ono sto nije ostvario (Hamilton), od onoga koji je to dokazao (Schumacher).
Ali za neke je ovo visha maematika
Danas sudjenje u Londonu a povodom tuzbe McLarena na temperaturu goriva.
LONDRA, 15 novembre 2007 - Č durata circa 4 ore, davanti alla Corte d'appello della Fia, l'udienza per il ricorso presentato dalla McLaren-Mercedes in relazione al GP del Brasile. La scuderia anglotedesca ha protestato formalmente per la temperatura irregolare della benzina utilizzata a Interlagos dalle Williams e dalle Bmw. Eventuali sanzioni nei confronti dei piloti dei due team potrebbero consentire a Lewis Hamilton di guadagnare posizioni nell'ordine d'arrivo dell'ultima gara dell'anno.
DOPPIO GIOCO - Il pilota inglese potrebbe ancora ottenere a tavolino i punti necessari per strappare il titolo iridato al ferrarista Kimi Raikkonen, nonostante ieri l'amministratore delegato della McLaren-Mercedes Martin Whitmarsh escludesse l'ipotesi. Diverso l'approccio dei legali: "Quando c'č una squalifica, c'č una nuova classifica. Deve essere chiaro che un pilota perde i punti se il suo team viene squalificato". Con una perifrasi elaborata, Ian Mill chiede alla Fia di assegnare il titolo mondiale a Lewis Hamilton.
NON E' SPY STORY - La situazione, secondo Mill, č diversa rispetto a quella della celeberrima spy story: la McLaren č stata punita come scuderia, ma nessuno ha toccato i punti dei piloti che hanno potuto lottare sino alla fine per il titolo iridato. "In quel caso - dice il legale - ai piloti č stata offerta immunitŕ in cambio di collaborazione". La strategia dell'avvocato, e quindi del team, certamente sorprende. Ventiquattro ore fa la posizione McLaren era ben diversa: "Non vogliamo il titolo, il ricorso mira ad ottenere chiarimenti regolamentari".
RABBIA FERRARI - "Sarebbe una grave ingiustizia se venisse tolto il titolo a Raikkonen". Č la replica di uno dei legali della Ferrari, Nigel Tozzi, a Ian Mill. "I tifosi probabilmente penserebbero che si tratta di una manovra infame da parte dei legali piuttosto che l'abilitŕ dei piloti al volante. La McLaren ha sempre detto che il campionato dovrebbe essere deciso in pista e non nelle aule dei tribunali". La decisione della Corte d'Appello Internazionale sarŕ resa nota entro domani.
Gazzeta
Da se ne raspravljam previshe sa tobom(nije mi namjera, ali me interesuje), jedno pitanje:
Koliko godina je Alonso vozio u F1, a koliko Sumaher?
Ako Alonso (ja se nadam da nece) osvoji 8 titula (slovima OSAM) dal' ce po tebi bit bolji vozac?
I ako oce(te), mora li da sve osvoji da bi ga TI i TEBI SLICNI (visi-matematicari) "proglasili" najboljim (jer ocigledno vishe volite da brojite nego trke da gledate), i mora li se cekat 15godina? Jer eto mogli ste vidjet da ga je taj Alonso dobio na stazu, licno njega (vama najveceg) znaci TAD je bio BOLJI, jer je protiv njega OSVAJAO????
mislio sam da smo vec jednom zavrsili tu temu sa sumaherom....ali jbg.....
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
Oduvijek me je zanimalo kako fukncionise pitwall em kontrola soba na svakoj trci F1 i otkud dolaze one čudne poruke "investigating car 3 and car 17".
Dakle 54 kamere. Koje pokrivaju svaki djelić staze. Ali ni to nije sve! Svaki bolid mora po pravilniku imati onboard kameru (onu iznad glave) koja istovremeno i kontinuirano pokazuje što se dešava ispred i iza svakog bolida. Što se jasno vidi na onih 5 sec što pokažu pit wall. Dakle još praktički 44 kamere. Sve u svemu 98 kamera. Nekad je bila kamera i na zadnjem kraju safety cara. Sad je rijetko pokazuju, ali vjerovatno je tu.
Ali ni to nije sve! Uz onboard kameru bolid mora imati još jednu, a njeno mjesto je izbor timai.
Last edited by Senna; 16-11-07 at 06:50.
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
Ako Alonso osvoji 8 titula, da, biće bolji vozač od Schumachera i evo vratiću se tada ovdje (ako bude više CDM) i za tebe ću priznati da je bolji vozač od Šumija. Do tada možeš samo da pričaš kkao je Šumi ružan i da ti to bude najjači argument protiv njega
Ja života mi moga ne znam kako drugačije da ti objasnim neke stvari sem da počnem da crtamsa obzirom na moje totalno ograničene umjetničke sklonosti valjda će ti i ovo nešto reći. Sa ovim završavam raspravu sa tobom i tebi sličnima jer ako ne razumijete ovo što ispod piše i ako to nije dovoljno, ja više tu ne mogu ništa. I što se moga poznavanja F1 tiče (jer to neko odje pomenu), reću ti da je pratim ravno 26 godina pa eto...
Najviše šampionskih titula 7
najviše osvojenih šampionskih titula za redom: 5
Pobjeda: 91
najviše osvojenih trka za redom: 7
Najviše trka osvojenih u je4dnom timu: 72 sa Ferrarijem
Najviše pobjeda na istom GP: 8 Francuski GP
Najviše različitih osvojenih GP : 20
Najduže vrijeme izmedju prve i poslednje pobjede: 14 godina, 1 mjesec i 2 dana
Najviše osvojenih drugih mjesta: 43
Najviše podijuma: 154
Najviše podijuma za redom: 19
Najviše bodova u jednoj sezoni: 190
Najviše krugova na vodećoj poziciji: 4741 (22,155 km u 131 Grands Prix)
Najviše pol pozicija: 68
Najviše startova iz prvog reda: 108
Najviše najbržih krugova: 76
Najviše doubles, pol pozicija i pobjeda : 40
Najviše hat-trick (pol pozicija, pobjeda i najbrži krug): 22
Najviše osvojenih poena: 1,369
Najviše završenih trka za redom, bez odustajanja: 24
Najviše osvojenih bodova kao vice-šampion: 121
Jedini vozač koji je ikad osvojio 5 puta Indianapolis
Jedini vozač koji je ikad osvojio 5 puta Monzu
Evo ih i testovi od juče:
Barcelona - 15/11/2007
1 . F. Massa - Ferrari F2007 - 1:21.044 (+ 0.000 ) - 92 laps
2 . H. Kovalainen - Renault R27 - 1:21.136 (+ 0.092 ) - 81 laps
3 . F. Montagny - Toyota TF107 - 1:21.363 (+ 0.319 ) - 85 laps
4 . S. Vettel - Toro Rosso Ferrari STR2 - 1:21.486 (+ 0.442 ) - 67 laps
5 . D. Coulthard - Red Bull Renault RB3 - 1:21.555 (+ 0.511 ) - 82 laps
6 . L. Badoer - Ferrari F2007 - 1:21.741 (+ 0.697 ) - 74 laps
7 . P.
de la Rosa - McLaren Mercedes MP4-22 - 1:21.805 (+ 0.761 ) - 33 laps
8 . N. Rosberg - Williams Toyota FW29 - 1:21.820 (+ 0.776 ) - 69 laps
9 . S. Bourdais - Toro Rosso Ferrari STR2 - 1:21.939 (+ 0.895 ) - 84 laps
10 . G. Paffett - McLaren Mercedes MP4-22 - 1:22.070 (+ 1.026 ) - 31 laps
11 . N. Heidfeld - BMW Sauber F1.07 - 1:22.460 (+ 1.416 ) - 53 laps
12 . R. Kubica - BMW Sauber F1.07 - 1:22.706 (+ 1.662 ) - 52 laps
13 . K. Nakajima - Williams Toyota FW29 - 1:23.039 (+ 1.995 ) - 126 laps
14 . J. Trulli - Toyota TF107 - 1:23.064 (+ 2.020 ) - 52 laps
15 . C. Klien - Force India Ferrari F8-VII - 1:23.084 (+ 2.040 ) - 83 laps
16 . J. Button - Honda RA107 - 1:23.118 (+ 2.074 ) - 96 laps
17 . V. Liuzzi - Force India Ferrari F8-VII - 1:23.206 (+ 2.162 ) - 92 laps
18 . M. Conway - Honda RA107 - 1:23.729 (+ 2.685 ) - 72 laps
19 . J. Rossiter - Super Aguri Honda SA07 - 1:23.931 (+ 2.887 ) - 61 laps
20 . R. Doornbos - Red Bull Renault RB3 - 1:24.102 (+ 3.058 ) - 61 laps.
Eto ga sad Massa 7 desetinki ispred Badoera a najmanji je bio samo 2, to znaci da je Massa bolji vozac![]()
She is only here to annoy herself!
Montenegrina, imas picu od mene u HN, kad tad.
TAKUMI
Razumio bi da je ona to tebi rekla, ali ti njoj :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Originally Posted by Nk-001
Evo malog priloga sa raiuna sa dnevnika. Minut klip traje.
http://rapidshare.com/files/69564842...Schumacher.avi
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Pa cemo im sliku poslat
" Odbijena žalba McLarena, Raikkonen ostaje prvak
Međunarodni automobilistički savez (FIA) obacio je žalbu momčadi McLaren Mercedes koja je tvrdila da su momčadi BMW-Saubera i Williamsa tijekom posljednje utrke Svjetskog prvenstva formule 1, Velike nagrade Brazila, koristile prehladno gorivo, te da bi njihovi vozači trebali biti diskvalificirani iz poretka.
Da je žalba bila prihvaćena, McLarenov vozač Lewis Hamilton bi se popeo u poretku za dovoljan broj mjesta da u ukupnom redoslijedu preskoči Finca Kimija Raikkonena iz Ferrarija i preotme mu naslov svjetskog prvaka.McLarenova žalba odbijena je zbog nedostatka dokaza. " dnevnik.hr
Eto se zavrsi i ta prica. Ferrari on the top, dje mu je i mjesto.
kao Navijac Mclarena I Veliki Obozavalac Formule 1 Zadovoljan Sam Sto Mclaren,tacnije Hamilton Nije Dobio Preko Suda Titulu (ka Ferrari U Konstruktore) Jer bi To Katastrofalno Nastetilo Sportu,kimi Je Posteno Uzeo Titulu I Nema Tu Nikakve Dalje Price!samo Sam Realan
Go Go Go Mclaren!!!
hakinen je bio bolji od shumija....
sjeca li se ko 99e i kako ferari uze titulu na sudu, posle sezone?? c c c
(nečitko)
dobro,svi mi znamo kakav je ferrari i kakve su mucke radili kroz svoju istoriju (citaj:SCHUMACHER),oni vole titule po sudovima,mi ne,i whitemars i hami su rekli da ne zele titulu preko suda samo pravdu i postovanje zakona jer on je tu da bi so po njemu ponasali ,a ne krsili!
Prosto obozavam sto jedna "radionica" iz Italije,koja nema monopol kao Mclaren Mercedes,vec znanje i tradiciju,50 godina dominira moto sportom.
Da, i svaka njihova konstruktorska pobjeda je "preko suda".
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks