Daj molim te, ne budi tako anti-serb, oni su ljudi kao ja i ti. Da su neki u ime svakoga svasta cinjeli ne mora da znaci da je svako stojao izad te odluke.
Sto ce nam biti ako kupimo nesto oruzja iz Srbije ili opremu kao transport kamion ili slicno? A? Nece doci Srbi sa opremom da nas Srbuju vec ce mo mi samo uz postenju i biznes relacija komunicirati.
Mislim da je bolje birati ili za zapad ili za Istok. Sta mislis izbije novi hladni rat? A? Gledajuci nasu lokaciju na ovoj kugli bi pripali automatski Istoku, sto bi stvorilo problematiku sa Zapadom. (Rusiji itd.) Inace kao sto Flippy ovde dolje kaze za ovakvu oruzjnu opremu kao Hekler & Koch mi nemamo para tako da ce mo biti vise nego zadovoljni sa Zastavom M-21.
Promasio sam za svaki slucaj bio Heckler & Koch, sta cu, priznajem. Ma ima i Beretta koja odlicne pistolje proizvoi (M9 naprimjer).
Za ostale marke nemam bas mnogo pojma ali sam bio cuo da krecu nekakvi problemi kod Americkih modela automatskih pusaka, i da zbog toga i zrtva medju Americkih vojnika pada.
Neznam da li znas onaj 50mm Kaliber Barret. Odlican kaliber, sve raznese, mali udar u rame (snaga paljenja, puska sama komprimira) i najbolje je sto je ovaj snajper laksi od drugih .50 kal.
Moze li se malo bez ove puzije koja uopste nista nema sa ovim topikom ili ovim neozbiljnim postovima koji Bonja, Monitor i Milovan postavljaju?! A? Gde ste moderatori :mad:??
Bookmarks