jutro svima
opushti se MNT, ja odje u kafani dajem zute kartone za nedolichno ponashanje a ovo ti je drugi put da se tako ponashash i dobio si drugi zuti!!!:mrgreen:
Ako nastavish ovako, banovacu ti ulazak u kafanu, pa necesh moci da otvorish ovaj topic...
imam ovdje spisak, tachno 24.05. u 22.48 minuta si napisao post uvredljive sadrzine i to ti je prvi zuti, ovo ti je drugi i ovaj je takozvani pred iskljuchenje.
Ako se budesh ponashao kako treba ima jedna fora da ti jedan zuti obrishem, ali o tome cu ti drugi put!:lolblue::lolblue:
Evo pitaj Rvasha i MC-ija shto ih nema u kafanu, imaju po jedan pred iskljuchenje i moraju paziti kako se ponashaju!
Nema kod mene labavo!!!![]()
jutro svima
:)
ooooooooooooooo...pa ewo i meneeeeeeeeeeeeeeeee...hwala hwala!
a sad jenu GRKACHUUUUUUUUUUU, molitju!![]()
ooo moodo evo ti konac i igle u ruke i ispleti mi jedan dzemper, e pometo jutros a u st george ne dobise nista da mi se svidja
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
mozes li mene jedne vunjene carape kao burek sto ima\hahhahhhahahahahahhah
haahahhahahhaahhha aj popi jednu lose ti je hahahahhaah
ne dirajte mi svitice , ja ih obozavam zimi u lov u planinu su spas svega)))
aha haaaaaaa rece niksicanin , nikad , kad si ti druga smjena
trazicu te na podne na zabjelo, jerbo ne merem preko dana dojci do centra guzva , nema parkinga i vremena se![]()
aooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo...a jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!?????? ?????????![]()
sta ti.............
odoh do trenda po kiflice sa sirom...nesto mi se jedu...kad vec sparco nece koka kolu da donese...kupicu ja u trend...no je skupa...
aooooooooooooooooo...i ja bihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:shock:
pa idi kupi
:hammer::hammer::hammer: aooooooo, je li ovo prichaonica ili kafanica!!! Oce li pit ko shto odje ili ste doshli da se iscakulate???:mrgreen:
ajd ja chastim, da se malo razveselimo...mrzim kishu i moram se dopingovat...sad!:monkey:
ajmo da pijemo kafu...
Moze i meni. Iako pijem sad trecu od jutros.
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks