View Poll Results: Ko dobija vecerasnji derbi izmedju Partizana i Crvene Zvezde

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Partizan

1 9.09%
  • Crvena Zvezda

2 18.18%
  • Nerijeseno

8 72.73%
Page 66 of 353 FirstFirst ... 165662636465666768697076116166 ... LastLast
Results 1,626 to 1,650 of 8824

Thread: Srpska reprezentacija i klubovi - fudbal, kosarka, i sve ostalo:)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by veriking View Post
    Partizan ocigledno ima problem, ne moze napad da postigne golova, koliko odbrana moze da ih primi.
    Ajde da pretpostavimo da si u pravu. Sad mi reci koliko je odbrana Partizana primila golova ove godine? Prvenstvo, kup i 2 evro utakmice?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Košarkaši Partizana dočekuju večeras u Hali "Pionir" (20:45) šampiona Evrope Panatinaikos u meču 3. kola grupe C Evrolige. Odličan početak "crno-belih" u elitnom evropskom takmičenju dodatno je podgrejao atmosferu pred dolazak grčkog giganta, sve karte rasprodate su za pola sata, a trener beogradskog kluba Duško Vujošević obećava da će njegov tim dati sve od sebe kako bi zabeležio i treću uzastopnu pobedu na startu evropske sezone.

"Verujem da je ogromno interesovanje dobrim delom i zbog našeg dobrog starta u Evroligi. Realnost i želje nisu isto, a između njih se nalazi nada. Uz maksimalno angažovanje i borbenost i veru da radimo dobro mislim da možemo do povoljnog rezultata", rekao je Vujošević na konferenciji za novinare.

"Dolazi nam prvak Evrope, tako da se dosta toga podrazumeva, ali pre svega da smo prijatelji. Trener Obradović, zatim Dejan Tomašević, Miloš Vujanić svi su oni nosili dres našeg kluba, ali to prijateljstvo važi samo pre i posle meča. Evroliga je jača nego ikad, a Panatinaikos ima želju i ambiciju da odbrani trofej. Imaju više izvanrednih igrača na svim pozicijama. Nemaju slabih tačaka, a takva selekcija tima garantuje uspeh u kontinuitetu", rekao je trener Partizana.

Najbolji igrač beogradskog kluba na početku sezone, centar Nikola Peković takođe je imao brojne pohvale na račun gostiju, ali ne isključuje mogućnost nove pobede Partizana.

"Ekipa Panatinaikosa je izvanredan skup pojedinaca. U pitanju je prvak Evrope, ali ako budemo 100 odsto koncentrisani i motivisani možda možemo i da pobedimo. Dobro se poznajemo i bitno je da ispoštujemo ono što naš trener traži od nas", rekao je Peković.

Pre utakmice će biti dodeljena specijalna priznanja povodom 50 godina postojanja Evrolige. Priznanja će bivšim Partizanovim asovima Aleksandru Đorđeviću i Predragu Daniloviću, kao i porodici legendarnog trenera, pokojnog Aleksandra Nikolića, uručiti izvršni direktor ULEB-a, Đordi Bartomeu.

Nadam se pobjedi, ali objektivno to je (ne)moguća misija...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Fudbaleri Crvene zvezde putuju u danas u Solun, gde će sjutra igrati sa grčkim Arisom u meču 2. kola Lige Uefa. Trener Milorad Kosanović smatra da, ukoliko ponove pristup iz ostalih međunarodnih mečeva tokom njegovog boravka na klupi Zvezde, "crveno-beli" mogu do prvih bodova u Ligi Uefa ove sezone.

"U Solunu nastavljamo takmičenje koje za nas treba da bude takmičenje radosti. Ovakvo takmičenje zahteva disciplinu. Ako pristup bude kao na ostalim međunarodnim mečevima, to zaista može da bude utakmica radosti i zadovoljstva za nas i prilika da vidimo naše mogućnosti u Evropi", rekao je Kosanović.

"Treba nam povoljan rezultat. Nebitno je da li će to biti bod ili sva tri, jer u oba slučaja ostajemo u trci za plasman u sledeći krug takmičenja".

Aris se trenutno nalazi na četvrtom mestu grčkog šampionata i za sada nema poraz (3 pobede, 4 remija).

"Protivnik igra moderan i lep fudbal, agresivan i vrlo brz, moramo naći način da odgovorimo na tu igru, ali bez obzira na sve mnogo mi je važnije da vidim pravu sliku Zvezde u Evropi", dodaje trener Crvene zvezde.

Nenad Milijaš u subotu je pogotkom na Banovom Brdu u duelu sa Čukaričkim doneo Zvezdi prvu pobedu u poslednje 4 utakmice u svim takmičenjima, a pred polazak u Solun kaže da, ukoliko ponove igru sa utakmice protiv Bajerna, fudbalerima Zvezde ne može da izmakne dobar rezultat.

"Svi smo svesni značaja ove utakmice i veoma smo motivisani. Još uvek imamo vremena da se pripremimo i da pogledamo još neke kasete. Međutim, ako ponovimo igru sa utakmice protiv Bajerna, mislim da ne može da nam izmakne dobar rezultat. Aris jeste neporažen, ali ukoliko tako gledate i mi smo neporaženi u našoj ligi. Veoleo bi da mi budemo prvi koji će ih pobediti", kaže Milijaš.

Vezni fudbaler Crvene zvezde odbacio je priče da će u Solunu biti dodatno motivisan, s obzirom da grčku ekipu predvodi nekadašnji trener Crvene zvezde Dušan Bajević, koji je Milijašu znatno smanjio minutažu tokom boravka u Beogradu.

"Motiv je Liga Uefa i nastup u Evropi. Ja sa Bajevićem nisam imao nikakav problem. On je veliki trener i od njega sam mogao mnogo da naučim", tvrdi Milijaš.

Utakmica Aris - Crvena zvezda igraće se u četvrtak na stadionu "Kleantis Vikelidis", kapaciteta 23.000 mesta, a "crveno-bele" će bodriti oko 800 navijača. Jedini trening u Solunu fudbaleri Crvene zvezde odradiće veceras od 20 časova.

U drugom meču grupe F, minhenski Bajern dočekuje engleski Bolton.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

malo je falilo
    Last edited by mirkoislavko; 08-11-07 at 01:00.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da te sjajne slike dopunimo i tekstom...
    Košarkaši Partizana poraženi su u trećem kolu Evrolige u Pioniru od Panatinaikosa rezultatom 94:90. „Crno-beli“ su šampionu Evrope pružili sjajan otpor, i u finišu meča su čak mogli i do pobede. Najefikasniji u ekipi Duška Vujoševića bio je sjajni Nikola Peković koji je uz 28 poena (10-8 za dva, 12-12 penali) imao i 10 skokova. Pored Pekovića odličan je bio i Milt Palasio sa 23 poena, a borbeni Novica Veličković je ubacio 14 poena.

U ekipi Željka Obradovića Sani Bećirović i Dimitris Dijamantidis ubacili su po 16 poena, a Spanulis je postigao poen manje.

Pred početak utakmice Bora Stanković i Dragan Kapičić uručili su Saši Đorđeviću, Predragu Daniloviću, Željku Obradoviću i sestri pokojnog profesora Aleksandra Nikolića Dubravki Rakočević priznanja povodom 50-godišnjice evropske klupske košarke, što je publika u Pioniru pozdravila ovacijama.

„Crno-beli“ su meč počeli sa previše respekta prema šampionu Evrope, i iako je Nikola Peković ubacio šest poena na startu, to nije bila igra koju je Partizan pružao u prva dva kola. Nezaustavljiv je bio Sani Bećirović koji je u prvih deset minuta postigao 10 poena, pa su Grci u 7. minutu imali visokih 21:9. Vujošević je reagovao tajm-autom, i Partizan je do kraja prve deonice smanjio na 24:16.

Početkom druge četvrtine Obradović je na teren ubacio Jasikevičiusa, ali je Vujošević odgovorio sa Božićem koji je sa nekoliko odličnih odbrana i ukradenih loptu doneo neophodnu sigurnost, i rezultat nije izostao pošto je Partizan u 15. minutu smanjio na 32:28. „Zeleni“ iz Atine su se nakon minuta odmora konsolidovali, i ponovo podigli prednost na 9 razlike, ali je Partizan uzvratio pa je nakon trojke Veličkovića u 18. minutu domaći tim prišao na samo dva razlike (41:39). Ipak, Dijamantidis je trojkom u poslednjoj sekundi prvog poluvremena sa devet metara vratio na plus pet (46:41).
    Drugo poluvreme počelo je sa dosta faulova na obe strane, a Partizan je u 23. minutu nakon nekoliko dobrih akcija Palasija i jedne trojke došao do prvog vođstva na meču (51:50). Panatinaikos ipak uzvraća serijom 7-0, i trojkama Spanulisa i Bećirovića ponovo dolazi do prednosti (59:53).

Nakon toga Vujošević je reagovao minutom odmora što je i urodilo plodom pošto se „crno-beli“ ponovo vraćaju u meč i dolaze do najviših 66:64, na šta je Jasikevičius odgovorio trojkom. Poslednji napad u trećoj deonici imao je Partizan, i Peković je na asistenciju Palasija ubacio loptu kroz obruč za vođstvo „crno-belih“ 70:69 nakon 30 minuta.

Poslednja deonica počinje serijom 6-0 Panatinaikosa koji je u tim trenucima pojačao odbranu i vratio prednost, pa je Vujošević nakon toga zatražio novi tajm-aut. „Crno-beli“ su nešto kasnije prišli na 79:76, ali je Dijamantidis trojkom ponovo vratio goste na plus šest.

Partizan je u nastavku uspeo da zahvaljujući ponovo sjajnom Pekoviću uhvati priključak, pa je na 45 sekundi pre kraja prišao Grcima na dva razlike (90:88 ). Spanulis je promašio trojku u sledećem napadu, a Peković je nakon asistencije Tepića izjednačio na 13 sekundi pre kraja. Vujošević je odlučio da sam rešava sudbinu pa je pravio faul nad Dijamantidisom koji je oba puta pogodio. U sledećem napadu Veličković je nakon akcije Palasija bio sam na šutu za tri ali je promašio, pa su bodovi ipak otišli u Atinu.
    Sve u svemu Partizan je pruzio jos jednu odlicnu partiju u kosarkaskoj Evroligi, a Pekovic nastavio seriju 25+...
    Sledecu utakmicu crno-beli igraju u NLB ligi i to 11.11. u Zagrebu protiv Cibone, a zatim 14.11. igraju 4. kolo Evrolige protiv Reala u Madridu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako istamburase delije u grcku..navijaci Paoka...bratski navijaci partizana...

Thanks Thanks Given 
    305
    Thanks Thanks Received 
    236
    Thanked in
    133 Posts

Arrow

Internet huliganu, bio si pa znaš?

Ubuduće pogodi bar temu.

https://forum.cdm.me/showthread.php?t=16

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tha_Maddog View Post
    Internet huliganu, bio si pa znaš?

Ubuduće pogodi bar temu.

https://forum.cdm.me/showthread.php?t=16
    sto se ti odma primas.....prvo to internet huliganu izbrisi suvisno ti je...kad sam ja sa varvarima isao na tekme po srbiji svi ovi varvari ovuda sad nisu ni bili varvari npr...a ne vjerujem da si ti dje isao sa tvojim delijama...
    Procitao sam vijest..i sta ima lose u tome...delije bije ko stigne...

Thanks Thanks Given 
    305
    Thanks Thanks Received 
    236
    Thanked in
    133 Posts

Arrow

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    kad sam ja sa varvarima isao na tekme po srbiji svi ovi varvari ovuda sad nisu ni bili varvari npr...
    Vjerujem ti na riječ. To je za poštovanje.

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    Procitao sam vijest..i sta ima lose u tome...delije bije ko stigne...
    Bar linkuj/citiraj vijest da vidmo o čemu se radi. I ovo zadnje je sigurno tačno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni samo nije jasno kako su u onako mrtvoj utakmici do 70 min. (gdje je jedina prilika bila sut Milijasa glavom) uspjeli u zadnjih 20 da prime 3 gola?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kutuzov View Post
    Meni samo nije jasno kako su u onako mrtvoj utakmici do 70 min. (gdje je jedina prilika bila sut Milijasa glavom) uspjeli u zadnjih 20 da prime 3 gola?
    Prvi gol - lopta je pala tacno na nogu Papazogluu,
    Drugi gol - Randjelovicu je prosla lopta kroz usi (ko zna koji put ove godine),
    Treci gol - Tutoric je ispao iz igre (pao je na foru 'biciklo').
    Sta komentarisati - i ja sam vec bio 'uknjizio' bod, kad ono trica ...
    Doljani forever ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Direktor Omladinske skole Crvene zvezde, Mitar Mrkela i dodadasnji pomocni trener prvog tima Sasa Jankovic u tandemu ce sa klupe predvoditi fudbalere Crvene zvezde.

(wap.mtel-cg.com)
    They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Partizan ponovo remizirao, a Zvezda u Smederevu pobijedila 5:2. Na jednoj utakmici je dala 5 golova, a nije u zadnjih 5 toliko. Ili je to zato sto konacno igraju 2 spica ;-)?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Košarkaši Partizana Igokee u četvrtom kolu Evrolige u večeras od 20:45h gostuju U Španiji Real Madridu. "Crno-beli" su posle dve pobede na startu Evrolige doživeli nesrećni poraz od Panatinaikosa u "Pioniru", ali su posle toga pobedili Cibonu u Zagrebu.
    Real deli prvo mesto na tabeli grupe C sa maksimalnim učinkom (3-0). "Kraljevi" su savladali Fenerbahče Ulker i Bamberg u gostima, a rimsku Lotomatiku na svom terenu, ali nikoga sa više od deset poena razlike.
    "Real je veliki favorit u ovom meču, ali mi ćemo dati sve od sebe da pružimo kvalitetnu partiju, kao i na prethodnim mečevima. Ako se iz takve igre izrodi prilika da iznenadimo Madriđane i dođemo do senzacije, iskoristićemo je," rekao je reprezentativac Milenko Tepić.
    Real Madrid je proteklog vikenda u španskoj ACB ligi pobedio Đironu u gostima 93:84, pa posle sedam kola deli prvu poziciju sa Huventudom i Barselonom, sa učinkom od po šest pobeda i jednog poraza.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Selektor reprezentacije Srbije Havijer Klemente nije puno govorio o dve poslednje utakmice u kvalifikacijama za Evropski šampionat sa Kazahstanom i Poljskom. Jednostavno, niko ga nije ni pitao o njima, ali mečevi u subotu i narednu sredu ipak su pomenuti. Klemente smatra da je uzrok problema u prilazu mečevima sa manje atraktivnim timovima.
    ''Borićemo se do poslednjeg trenutka, to je sigurno. I sam se ponekad osaćam kao Srbin, precenjujemo svoje mogućnosti i tada nam se dese loše stvari'', rekao je selektor.
    Klemente dodaje da imamo izuzetno talentovane mlade igrače, ali da još nismo sazreli u takmičarskom smislu i kao tim. Izuzetna povezanost među igračima, što je najpozitivnija stvar koju je video, ne prenosi se na teren. Osim toga, problem je što se mišljenje i tretman ekipe stalno menja, od glorifikovanja do omalovažavanja i vređanja.
    ''Nacionalni tim nisu samo igrači i treneri. Svi smo mi reprezentacija i navijači i novinari i igrači i stručni štab'', izjavio je Klemente i upozorio je na preteću opasnost srpskoj reprezentaciji, ne samo sada već uopšte.
    ''Može se dogoditi da će igrač, kada potpiše dobar ugovor, doći i reći da ne želi da igra zato što ne oseća podršku u svojoj zemlji, jer se posle jedne loše utakmice sumnja u njihovu čast i poštenje'', rekao je Klemente.
    Novinare je najviše zanimalo da li ostaje i posle kvalifikacije na čelu reprezentacije ili odlazi u slučaju neuspeha.
    ''To pitanje mi postavljaju samo novinari. To pitanje mi postavljaš ti, postavljaš ti... Meni još niko nije došao i rekao - ovo je plan i ovo želimo da uradimo. To su nam ciljevi. Niko me nije pitao da li prihvatam plan, niko me još nije pitao šta želim'', kazao je selektor.
    Među igračima, a pretpostavlja se i u Savezu, preovlađuje želja da Klemente, bez obzira na rezultat, nastavi da vodi reprezentaciju i u kvalifikacijama za SP 2010. Iz Klementeovih odgovora se moglo čuti da nije zadovoljan u potpunosti ambijentom, ne u reprezentaciji, već oko nje. Istina, nije rekao ne, nije rekao ni da, ali je rekao - hoću da čujem predlog.

Eh da mi je vidjeti njegova ledja pa sve u q...!
    Mada, problem je mozda u FS Srbije, a ne u Klementeu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kutuzov View Post
    Partizan ponovo remizirao, a Zvezda u Smederevu pobijedila 5:2. Na jednoj utakmici je dala 5 golova, a nije u zadnjih 5 toliko. Ili je to zato sto konacno igraju 2 spica ;-)?
    To je zato sto se na teren posalju najbolji igraci na svojim pozicijama, sto novi trener ne limitira ekipu, prosto kao pasulj

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dje je presao Jovo Stanojevic,koga partizan nije zelio da uzme,vec drzi dejana borovnjaka i slavka vranesa?DJe je otisao JOVO STANOJEVIC

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Machor86 View Post
    dje je presao Jovo Stanojevic,koga partizan nije zelio da uzme,vec drzi dejana borovnjaka i slavka vranesa?DJe je otisao JOVO STANOJEVIC

Cini mi se u Prokom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ljubo__hristo View Post
    Cini mi se u Prokom

Mega Akva Mont

edit :
    miroslav raicevic ponovo u ekipi crvene zvezde do kraja sezone !
    Last edited by MoonWalker; 15-11-07 at 20:59.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

u megi je bio od pocetka ove sezone,i imao odlican ucinak,a od juce-prekljuce stanojevic je presao u prokom trefl

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Srbija se gotovo oprostila od plasmana na Euro 2008. Poljska je ocekivano pobijedila Belgiju (2:0), dok je Portugal minimalnim rezultatom (1:0) savladao Jermeniju. Na Marakanu ce u srijedu Poljska doci turisticki. Utakmica nece imati skoro nikakav rezultatski znacaj jer Srbija ne moze biti najbolja treceplasirana ekipa, a ocekivati pobjedu Finske u Lisabonu je prilicno iluzorno...
    Last edited by Kutuzov; 19-11-07 at 08:08.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja cestitam SRBIJI na zasluzenoj borbi tokom cijelih kvalifikacija ..pogledajte meceve protiv fudbalske vele-sile PORTUGALA ...bili su sjajni imaju ekipu bolju od Poljaka a to sto nisu imali srece je druga prica .....MOMCI svaka cast ja mislim da se cijela nacija ponosi sa vama ..

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by Nemanja_Vidic View Post
    Ja cestitam SRBIJI na zasluzenoj borbi tokom cijelih kvalifikacija ..pogledajte meceve protiv fudbalske vele-sile PORTUGALA ...bili su sjajni imaju ekipu bolju od Poljaka a to sto nisu imali srece je druga prica .....MOMCI svaka cast ja mislim da se cijela nacija ponosi sa vama ..
    ti se ovo salis???
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hehehe zajebava li se ovaj lik stvarno!?

čestita im na "zasluženoj" borbi hehehehehe kako se presmijah

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

pa dobro, zasluzeno su izborili po 1 bod protiv jakih reprezentacija tipa jermenija..

Page 66 of 353 FirstFirst ... 165662636465666768697076116166 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)