A đe Didi, ođe se samo pljuje po Varvarima.
Lijep gest!
Svaka cast!!!![]()
Originally Posted by Nk-001
Svaka im cast !
Sasvim zasluzeno, cestitam Budvanima.
Primorac, da bi se mogao nadat` finalu kupa, mora u petak pobjedit` Novljane u goste, sto ce biti jako tesko.
1986
'Varvari' - svaka cast za ovu akciju... Nemam rijeci... Napravili ste pravu stvar! Ovo je sjajno! Mnogi se njih nikada nijesu sjetili (sportsko-navijacki subjekti posebno NIKADA)... Vi jeste i zasluzujete dubok naklon...
Last edited by M_O_D_E; 12-11-07 at 02:57.
Da ne vode lopovi drzavu da se ulozhe pare u ovu ekipu da se hara po Evropi,ovako...:mad:
Bravo za AKCIJU..svaka cast..pravi ptez u pravom momentu...posebno me obradovala akcija osim zavoda...da se ide u skolama i dijele navijacki rekviziti djeci...da ih edukujemo da navijaju za klub iz SVOG GRADA!A ne da su im ekipe iz drugih gradova omiljene...Nadam se da nece stati na ovome i da ce nastaviti sa svim sta su najavili...
RESPECT nema sto...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Aj ne skrecite sa ove lijepe teme...idite na sud pa tamo pricajte o lopovima i palcima...dosadni ste..ovog zodjaka treba banovati pod hitno jer je dosadan i dosta provocira a mislim d aje vec 3 puta upozoren od strane moderatora...
Agree.
Zaista mislim da bi ovo trebalo postati jedan lijep obicaj. Stoga, iako ste mi mrzni malcice, svaka cast![]()
Vecina ljudi je zla
Budva osvaja cum CG !
Намјерно Другачији...
varvari svaka cast![]()
bolja je ova :P
http://img117.imageshack.us/my.php?i...icture1td2.png
copyright by DIDI![]()
molim sve forumase,koji budu na dan okupljanja na trgu...da ponesu foto aparate,i slikaju sve i svasta,,,,i izbace na net..da se zabiljezi 20 godina varvara!
Hvala!
:)
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
Mora se ic![]()
Bash to NE!!! Ka degenerici da svi slikamo... nego budimo svi u tome,svako ko je Varvar i navijach Buducnosti neka bude na sjeveru taj dan,i da bude dio grupe!
A za slike i snimke ce biti neko drugi zaduzen! Varvari imaju svog `Fotoreportera`() i od sad svog Snimatelja!
zivjeli.
Намјерно Другачији...
Da,ali poshto se polako radi jaka organizacija,i sad polako stupaju na snagu zakoni,autorska prava itd... Ne moze neko da izbacha na net slike varvara a da nije ovlashceno lice za to,ili eventualno lice kom je recheno iliti dozvoljeno da moze izbaciti!
A i kad malo razmislish,zamisli na trgu 500ljudi,a od tih 500 100slika... mislim takva glupost se ne smije dozvolit... nego svi da dodjemo da se zajebavamo,da proslavimo,da pijemo itd! Mislim da je tako najljepshe! A i mislim da se i ti slazesh!Zato svi digitalce KUCI a vi na trg!
![]()
Намјерно Другачији...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks