termini???????
Zahvaljujuci PERPERUimam sastave grupa dje su nashi timovi:
Primorac je sa Rekom, Marsejom i Lukoilom, a Jadran sa Sintezom, Olimpijakosom i Mladost (Zg).
Mislim da i mi i novljani imamo velike shanse za prolaz i da smo dobro proshli.
Marseja smo dobili nedavno na turniru u Ko (mada su igrali bez M.Janovica), a ruse na 1. kvalifikacionom turniru u Istanbulu. Za pobjede nad ova dva rivala u Ko ne sumnjam, ali ce bit' potrebno josh najmanje 1 pobjeda na strani. Reko je apsolutni favorit i gledaju iz njihovog ugla - dobili su perfektnu grupu, tako da su se najave da ce talijani preko Loncija namjestiti zrijeb pokazale tachnim. Marsej je pun kotorana: trener je Pero Kovachevic, a igraju M.Janovic i Danilovic (on shto se mene tiche nije kotoranin). Ne znam kakvu fukciju ima Vukanic, dal' josh igra...
U Reku je legenda svjetskog Vaterpola - Vujasinovic, a od srba tamo je i Udovichic. Za Reka kazu da je najbolji tim na svijetu, a i aktulni su prvaci Evrope. Lukoil je autsajder u grupi, ali smatra da cemo i mi i francuzi imat' problema u gostima.
Jadran ima prilichno ravnopravnu grupu dje mogu bit' 1. ali i zadnji. Tu svak' svakoga moze da dobije, ali mislim da je objektivno Mladost najslabiji tim. Olimpijakos (ex jadranash Nikic je tamo) je svake godine sve bolji, a Sintez (Vlado Gojkovic, mogu slobodno rec' legenda Jadrana) je prvak Rusije. Bice teshko.
Realno, Primorac je iz 1. sheshira izvukao najtezeg protivnika, a Jadran najlaksheg. Iz drugog sheshira je Primorac izvukao najlaksheg, a Jadran je i tu proshao bolje nego da ga je zapao Vashash. U zadnjem sheshiru su bili podjednaki rivali, od kojih su nashi timovi objektivno bolji...
Zadovoljan sam, moglo je bit' mnogo gore.
Last edited by cattaro; 04-11-07 at 12:07.
P r i m o r a c
termini???????
Ne znam raspored... 21/24/25 novembra su prve utakmice.
Ma, napunit' bazen i svaku dobijamo. Pa i Reka
Budva (LEN Kup) izvukla CSKA Moskvu, lagano idu u 8...
P r i m o r a c
Prva sa Lukoilom u Kotor, 25. nov. Drugo kolo, 8. dec. gostujemo Pro Reku, trece, 22. dec. gostujemo Marseju, cetvrto, 19. jan. kuci s Marsejom, peto, 6. feb. kuci s Pro Rekom, i zadnje, 15. mart gostujemo Lukoilu !!!
A Jadran prvo kolo kuci sa Rvatima, drugo gostuje Olimpiakosu, trece gostuje Kazanju, cetvrto kuci s Kazanjom, peto kuci sa Olimpiakosom i zadnje gostuje Rvatima !!!
Last edited by PERPER; 20-11-07 at 19:28.
I raspored je dobar...
Pro Recco je tim snova...
Vujasinovic i Udovichic (Srbija), Benedek, Kashash i Madarash (Madjarska), Tempesti, Angelini, Felugo, Fiorentini, Kalkatera, Deserti (Italija)
Strashno.
Last edited by cattaro; 06-11-07 at 15:18.
P r i m o r a c
Tužicu vas za autorska prava.
Budućnost
Zna li ko kakav tim ima Brescia? Igraci?
Jadran CKB - Budvanska Rivijera 5:7
Sefik i losa realizacija igraca vise, kostala je novljane pobjede. Mozda su se opustili poslije pobjede nad nama (Primorac sampion). Sefik je od druge cetvrtine bio fenomenalan, Trajkovic i Uskokovic standardno dobri, prikljucio im se i Milanovic. Zasluzena pobjeda Budvana.
Last edited by PERPER; 08-11-07 at 18:57.
VK Primorac KOTOR (MNE)
RADIC
BRGULJAN D.
CREPULJA
PETROVIC
CUCKOVIC
BRGULJAN U.
PAVLOVIC
PASKOVIC
ZIVKOVIC
MILOSEVIC
DRASKOVIC
SETKA
MILIC
A ovo su ti buduci prvaci Evrope !!!
Zaboravio si Perisica, Vanju Pavlovica i igrace koji imaju dvojnu registraciju, a to su Brguljan (igra za Val) i Djordje Radosevic.
E oni ce biti prvaci Evrope.
1986
Kako god. Ja bih bio jako srecan kada bi igrali sa novljanima u EL. Najlakse moguce gostovanje ;-) .
Isti taj jadran je juce puko od "drim tima" iz Budve.
Znaci, kao sto se i predpostavljalo, svako svakoga moze da dobije, kako u kup, tako i u prvenstvo. Nista nije gotovo, vidjecemo isti taj "drim tim" u Kotor u nedjelju.
1986
Jedna jako vazna vijest je, da smo mi (tacnije Budva) dobili organizaciju jedne od dvije grupe u SL 2008 godine (23-25 maj). U grupi smo sa Hrvatima, Italijanima i Grcima.
Druga grupa igra se u Djenovi.
1986
Eo jos jedne vijesti: Promorac porazn od B.rivijere 5:7 !
posto se niko nije sjetio
http://img253.imageshack.us/img253/6530/picture2mv5.png
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks