Shto je to sladje,aj prichaj da se i mi osladimo?![]()
iliti dva puta nista je nista = crva nije ni bilo!
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
znaci odustajem od skystar2 , nego risiver antenu na motor , i komp sa risiverom ukacen ? koji risiver dje, koju antenu i dje ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
kolko god treba samo da dobijem to sto zelim, dakle tu ne zalim previse, malo sam blestan od tih high tech i sl gadgeta
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
da dream moze 500 s on ti je najeftiniji a u sutini ti je isti kao ovi skuplji modeli!
Recimo ovi skuplji ti imaju hdd, vise utora za module dva za kartice dok 500s nema modula i im samo jedan utor za karticu.
Mozes gga povezati na hdd od kompjutera tako da ti ne treba interni ! uz njega uzmi antenu 110 cm triaxovu i motor sg 2100 + adsl + server i imas vala sve sto oces da gledas ! e sad ako oces ti karticu neku moja ti je preporuka digitalb oko 210 eura ti je godisnje ful paket a wrh su po meni najbolji u evropi! Filmovi ti se prije daju nego u americke bioskopekako niko ne zna
a sporta (fudbala ima u enormnim kolicinama)
Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
jel moze neko da mi kaze kako bbm dolazi do korisnika? kablovima ili antenema?
procitao sam na zgradama ide jedna antena na sve korisnike a od antene do korisnika idu kablovi? (pitam jer zivim u zgradi)
Meni bi ovakva ponuda dobro dosla doma:
- 150 TV kanala (Cak ima i RTV Atlas)
- 590 filmova koji se mogu naruciti (pay per view)
- fixni telefon
i Internet (FLAT) brzine
Sve to preko optike za tricavih 40EUR mjesecno!
www.t-2.net
p.s.
eo surfujem i listam kanale i filmove vec neko vrijeme, tesko da bi se mogao odlucit sto gledat![]()
A i ISP mu je No Name![]()
She is only here to annoy herself!
Total Vs. Kablovska Vs. IPTV:
ko ima najbolji kvalitet slike, a ko najgori?
TotalTV najgori. IPTV najbolji.
Pikselaža, razlika između ova 3? (nijanse ili poprilično?)
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Ja imam IPTV evo nedjelju dana. Kvalitet slike je perfektan. Dodushe nemam HD TV u kuci, ali od samsung TV-a koji smo kupili prije dvije godine se ne mozhe bolje ni trazhiti.
Velika mana IPTV-a je stabilnost. Deshava se redovno da po 3-4 minuta zamrzne slika. To se deshava u tzv. adsl prekidima - kad inache ADSL pukne. Kad se to desi, treba mu nekoliko minuta da se vrati u normalu...
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
hehheheh, pa o tome su svi i pricali odje![]()
to je dovoljno da kazes: ne treba mi to njesra
E crko bi da mi se to desi dok gledam nesto... Stvarno neshvatljivo u danasnje vrijeme... Pa i nekad televizore kad smo shamarali i lupali sa strane, prekid nije trajao vise od 10-tak sekundi, a znalo je samo tako da iritira...
Ja imam TotalTV od prosle Nove Godine i PREZADOVOLJAN sam uslugom, cijenama i kvalitetom slike...
Originally Posted by Nk-001
Nijednom do sad... U 3 stana imam TotalTV i ja do sad ne primjetih niti jedan prekid..
Originally Posted by Nk-001
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks