[QUOTE=ihtus777;778849]Само полако,ја сам ти цитирао посланицу Светог Петра архимандриту Арсенију Гаговићу,дао сам ти чак и број посланице и дајем ти пасус,други пасус.
Дакле,Свети Петар је рекао да је Србин-ако не вјерујеш провјери.
Provjerio sam i uvjerio se ,NIJE BIO SERBALJ !
.................................................. ...........
Ја јесам Црногорац територијално и по националности,али сам по народности Србин.
Zna sam ja to hahahahhahahah da si ti serbalj inace nebi tako prica ! Ti i dalje uci istoriju iz pecatnija spc i daleko ces dogurat !
.............................................
Што се тиче Цетиња,ниси ми дао одговор.Било је много важнијих градова у Европи од Цетиња,Цетиње све до друге половине 19 вијека није ни било град,а Турци су показали да су могли опустошити Цетиње кад год су жељели.
Kako nijesam ,da sam ti odgovor no tebe su isprali glavu sa bajkama spc pecatnija tu ti niko nasvijet nemoze pomoc !
Cetinje je bio i osta bastion slobode kos u grlo svijem neprijateljima ,(vrata od Balkana) kadsu godj Turci dolazili da zare i pale vrtali su se sa duplomanjom vojskomodonekojomsu dolazili ! U vladicinu bastu jedan vakat je bilo zarobljenije 3000 turaka kad je Cetinje imalo par iljada stanovnika ! A jeli bilo vaznije gradova u Evropu ........ ja stvarno ne vidju razloga da bi nas / mene zaboljeo qurats za njih ! Nas / mene interesuje moj Grad moja Drzava a ne tudji/e ,mada vi serbalji volite da vodite "!brigu" o komsijama tj. tudjem narodu i njinijem poslovima !!!!!!
Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!
Bookmarks