[QUOTE=Slavic;779104]Prekini lupati gluposti. Niko ovdje nije ni tvrdio da je Petar Cetinjski reka da je serbalj/serbin na prvom mjestu.
OBRAZATI KOGA LAZES TI SEBE ILI MENE Quote ihtus 777 :Дакле,Свети Петар је рекао да је Србин-ако не вјерујеш провјери.
.................................................. .................................................. .......
Inace tu ne pise, pa sta? Sta je sa bezbroj drugih izvora, koje sam ja upravo napisao.
Dalje moz komotno nac u spc i da su serbalji nebeski narod direktni potomci Isusa Hristosa itd itd ,i bezbroj drugijeh bajki !
.................................................. .................
Mogu ja tako uzeti i recimo doskorasnji Ustav Republike Srbije od 1990 to 2006. i reci da nigdje nema Srba u njemu. No sto je sa onim drugim mjestima gdje Petar ocito prepricava svoje srpstvo?:hammer:
Ja ne vidju niocesovoga razloga da gledam u serbaljske zakonike i bajke ,mene interesuje Crna Gora i nista drugo !
.................................................. .................................................. ..........
Osim toga u zakoniku se i on poziva na Srbe sa Kosovskoga boja 1389. 
Boze dragi o cemu ti to ?????? Pozicva se na sve hristijane (Grke Ruse Bugare itd itd cesove veze ima to sa Crnogorcima ???????? Misim stvarno !
Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!
Bookmarks