Originally Posted by
dusanp
Gde je to zabranjeno da se pocepa neki papir?Ne može niko da pocepa ustav,jer je ustav pravni akt,a ako je neko pocepao knjižicu koja sadrži tekst ustava to uopšte nije kažnjivo.
Ustajanje na himnu nije obavezno,to nije predviđeno kao neka obaveza.
Mnogi ljudi odbijaju da se klanjaju himni i državnim simbolima iz raznih razloga.
Moj lokalni paroh-pravoslavni Srbin je odbijao da pozdravlja zastavu Srbije u vojsci i da stoji mirno kada se svira himna "Bože pravde",jer smatra da se hrišćanin takvo poštovanje treba da iskazuje jedino Bogu i nije snosio nikakve sankcije.
Nema zemlje u Evropu dje je dozvoljeno omalovazavnje drzave ili njenoga pravnoga akta tj USTAVA za takova NEdijela je odredjena zatvorska kazna i ujedno novcana ,no se tebe vidi da nijesi daleko isa od serbije !!!!
Isto vazi za ustajanje dok se itonira himna sto do sad nije vidjeno u Evropu ! A za tvoje lokalne parohe .......ja mnim od njih ne nista ne iznenadjuje dosta smo vijdeli proteklije decenija !
Bonja the Zmaj Quote:
Dje nazad? A?
Da li iko od vas SuperCrnogoraca shvata da ovakvim ponasanjem dajete potpuno za pravo svima onima koji su 1991 to isto pricali suverenistima?
Ma kome ja to pricam... Isti ljudi i tad i sad, samo drugi objekti mrznje i primitivizma. Idem u WC
Mi super nadri Crnogorci bi nacinjeli tj . prosirili spuz ,jusovacu itd itd i napunili onijema koji cine sprdnju od simbola Crne Gore , njenoga ustava ,vlade itd itd jerbo zlu se mora stat nogom za vrat !
Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!
Bookmarks