Daj sliku da vidimo tu ljutu mashinu, i zdravo ga vozio
Moj savjet ako su gume lose morash kupiti nove jer je to auto strahovito opasno na lose gume...
Daj sliku da vidimo tu ljutu mashinu, i zdravo ga vozio
Moj savjet ako su gume lose morash kupiti nove jer je to auto strahovito opasno na lose gume...
Znam tu makinu odlicno..
extra je primjerak GTV Alfe sa po meni najboljim motorom, ono 2.0 a preko 200konjica
Pecurka ti je "simota" carbon koliko se ja sjecam, i radjenja geometrija izduva kod turbine...
Djelove gledaj u Cambio ili Ital auto, sto nemaju mogu da ti naruce
Ulje obavezno Selenia Racing to je ful sinteticko i pravljeno je bash za "jace" Alfe,ima ga u Ital auto po 11-12e L a ima ga i na drugo mjesto (zna Bole, on ce ti rec valjda malo jeftinije)
Ne shvatam te za onu zlatnu foliju, ali mozda bash zato sto te ne shvatam ja to ne bi radio
Podizac lijevi, podji kod Zvezda kljucara u one kucice kod Bulevar lokala, on radi te sitnice (da znam jedini)
Sve u svemu "Ona je BoooombA" makina, osjecaj kao da sjeish u karting, a ide mLooogo dobro.. Josh jednom, nek je srecna, uzivacesh sigurno
P.S. Ako nije tajna, koliko si je platio, moze i na pm
Last edited by brzi_pas; 29-10-07 at 21:44.
Cambio razbija...meni je muka pricat sa onim likovima a ne cekat da mi sto naruce za po godine...Ital je bolji..
Zlatna folija... opet ne kapiram...mislim horizontalno po citavoj duzini ??? Nemoj to ako AR-bog-a znas..Ne ozb, meni se ne svidja to nimalo..
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
autodelta 156 mmmmmmm
i
autodelta 147 na Top Gear-u
"most powerful FWD ever made"
i njegov drugi komentar:
"It's da Devols work"
uzivajte
Last edited by brzi_pas; 30-10-07 at 03:31.
Da se i ja pridruzim cestitkama.Neka je sa srecom, pa da je zdra'o vozis.
e fala vi, malo smo isprobavali kick down i stiskanje, samo cu rec, strahovito ide , i ima yvuk para vrijedan
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
dje cu kupit znak za haubu naprijed , ?!??! neko mi to skide juce, kakvi gadovi
Etoti ga na hehehe pa se fali ti hehehhehehe ! Mene isto skidose znak sa Merdze iostaona rupa hahahahah no ja nalijepih CG naljepnicu i tako sam vozio dok se nijesam vrnuo u Swe hahahahahahahha ,suveniri su popularnu u nas !
Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!
heheheheheheheheheh onda i ja stavljam danas krstasa na sred one rupe
Dobro te krenuo sa tim automKad ce te slike da vidimo i cijena da znamo koliko si se manje potrosio za alfu od mercedesa
![]()
eh sad ne smijem da pricam , a slike kad padne na nju naljepnica i sredjivaje zamisljeno
nego vidjite , strasan vi je oni fandjo majstor za alfe, ja kod njega a on popravlja sve sem alfu, tamo golf, punto, pezo , ne znam ni sam hahahahahahhahha uzas , ne bi tamo vise zasao da cu crc , samo u deltu i nek kosta kolko kosta , znam da imam garanciju za to i da nemaju pojma , mogu da ih drkam
daj mi kontakte cambia, itala i delte ako imas ? a jesi siguran da zvezdo ovo moze vidjet ? jedan je zubac na podizac otisao i sad dodje staklo do pola milimetra i nece da zatvori onaj ostatak, za sad sam ga blokirao gore , dok ne nadjem podizac
poruka za brzog psa , greskom stavih odje a ne na pp
Dje je bila parkirana..ja sam narucio skidacim znakova jedan...dje cu kupit znak za haubu naprijed , ?!??! neko mi to skide juce, kakvi gadoviI meni treba posto je malko izblijedjeo pa ako nadjes dje javi...preko net-a pa platit karticom..
Ako se sto nije mjenjalo ovo su brojevi:
Cambio -> 081-638-503 (imas pored njega i auto-box isto za Alfe...)
Delta -> 081 883 170
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
hahaha jok seljaku
heheh, stoo ? Bas elegantno resenje![]()
Broj Delte nemam, ili servisa(oziris, ako si na njega mislio), mada ti mogu potrazit...
A za Zvezda ne znam, mene su za slicnu stvar uputili kod njega, uz recenicu da ce on to najbolje rijeshit...
"daj mi kontakte cambia, itala i delte ako imas ? a jesi siguran da zvezdo ovo moze vidjet ? jedan je zubac na podizac otisao i sad dodje staklo do pola milimetra i nece da zatvori onaj ostatak, za sad sam ga blokirao gore , dok ne nadjem podizac"
ove brojeve ja imam pa ako nisi vec dobio, probaj njih:
-Cambio 081 620 072 a ima i neki 067 522 727
-Auto Box 081 624 570
-Oziris (Fiat - Iveco) 081 640 149 i 069-547-441
P.S.
Imate novog clana od danas.
Alfa Romeo 145 1.4 twin spark
Last edited by nikola pavlicevic; 30-10-07 at 21:59.
@nikola
to je ona sa 105 konja, jel?
Aj sa srecom i tebi, dobra zujalica 1.4 a 100i kusur konja!
P.S. Obavezno prije nego sto krenesh da je bucash, sacekaj da dodje na radnu temperaturu, kad je ledna slabije ide, a i lako se sjebe
Uzivaj!
@brzi, sto ti ne kupis neku ar.. ili si zadovoljan lanciom![]()
Ma kupio bi ja...ALI
Zadovoljan sa Lanciom naravno da jesam, iz vishe razloga, a na kraju nema ih bash (HPE sa dvoje vrata josh 4 u Cg) i super je...
Lancia je sa vremena na vrijeme na prodaju, cim vidim neku AR al, teshko se prodaje, kad je nidje ne oglashavash
Naravno, nashao sam opet neshto simpaticno, i razmishljam dal' da prodajem ovu moju, jer ovo "simpaticno" nije za svaki dan
Bice AR, nema brinesh, samo ne odma, krivo mi je samo sto u 156 nisu ubacali motor kao u SPARCOvu novu makinu, onda bi se bash cimnuo, mozda bi i kredit uzeoali.... jbga
meni je 145 prvo auto, i zasad sam zadovoljan.. narocito kad joj cujem zvuk![]()
inace mi se svidjaju italijanska auta, i fiat i lancia.. da ne pricam o ovim jacim italijanima
e sad, vidjecu sta buducnost nosi, kad bih sad kupova opet auto uzeo bih 147, ali posto se nema novaca, dok sacekam jos neko vrijeme mozda se ohladim i zainteresujem se za nesto drugo.. ali tesko da to nece bit talijan.. uh, al mi se novi bravo svidja.. :razz:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks