evo nesto lijepo
Ili krajnja i najskuplja opcija (vjerovatno) u Deltu da narucish fabricke![]()
evo nesto lijepo
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
sajam sajam
fiat bravo
alfa 159
spider uffff![]()
ima li ovdje zivija Jel ko gleda Brzoga
eo malo sa sajma.............slicica
Platih krajeve spona 50e 2 komada za 145-icu!? Rece mi drug da ih je za lanciu kao brzog platio po 7 eura je li moguce da sam se tako zajebao?
Inace kupih 4 nove gume jos da zamjenim te krajeve spona da uradim reglazu i auto mi je kao boca!!!![]()
Mislim da taj drug neshto.... onaj, prvo nema Lanciu kao moju sigurnoa drugo krajeve spona ne mozesh (koliko sam cuo) da kupish same, nego dodje po' trapa sa njima, i koshta 40e u Cambio... toliko bi trebalo i za Alfu, jer mislim da su cak i isti ti djelovi
p.s. Sve ovo pricam sa rezervom, jer ja kad sam "malo" radio trapove, to je bilo prije po' godine, i ne sjecam se sta je koliko tacno koshtalo, tako da je moguce da sam neshto pobrkao![]()
Ovi u BD majstori nisu normalni traze mi da mi ugrade krajeve spona i reglazu 60 e!!!!![]()
hahaha, extra, jesu rekli to je Alfa, to je komplikovano....ccc
Nista brate, put PG-a ili bilo dje drugo... treba da platish to isto ka da mu dvojku raspalu dovedesh ... isti posa!
Komplikovano, komplikovano, sve nekakvi sharafi i cuda nekakva, josh kod tocka, a tocek se okrece...uh! Znam, zajebano..., a koliko tebi ide od te 20po... mislim ipak si mu pomagao , "smotaj lijevo, smotaj desno", nije ni to jednostavno..... mater im...
zna li neko broj tel. onoga nikolica s plinare.
gracias.![]()
ja ne, neshto nisam ljubitelj plina tako da....
krajevi spona za 145ticu kostaju od 22 do 28 eura i zavisi koji je ima 5 vrsta meni je ona najduza i kosta 28 eura i guzim se pola god da promjenim to i lamda sondu ........
dje ste alfistiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!
i moze ti je promijenit drug od brzogppppppppppppppppovoljno
Ko Je Zainteresovan Fiat Brava 1.4 ,PLIN , 1997 God , U Dobrom Stanju 2500€
Last edited by JeReMy; 26-10-07 at 16:11.
156 3.0 V6compresore
ko bi rekao da dizel moze imati ovako dobar zvuk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
e tako ja kupih neku alfu djaolju , ne znam ni sto mi je to trebalo, e ja se ponadah kao fora cuore sportivo, a ono nikujd ne moze preko 260 hehehehehe shalim se
kupih alfu gtv 2.0 v6 tb , kraj 1996 godiste , motor kao boca, muzika, elektronika bez premca, pecurka neka vbijesna , radjen i stelovano ubrizgavanje zbog zvuka , ima kick down , vjerovali ili ne , nove kocnice, vjesanje , nova glanc turbina , dva airbaga , abs , , odlicna ima jednu manu lijevi prozor ne zatvara do kraja, to ce danas do sjutra najkasnije biti rijeseno , i danas cmo je registrovati nije vise na ct table nego ce biti na pg , eto svo ulaganje u nju 100 eura , i rege 280 prevod 160 ,) e sad dje uzimate djelove vi za nju , original, i dje cu nac , posto ovih dana radim malo neko uljepsavanje, slicicu nekakvu da ponesem na stampu ono alfino cuore sportivo da mi stoji sa strana, a posredini joj stavljam zlatnu foliju preko cijelog auta a ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
sparko udaj se za mene
aj dodji posle posla da je vidimo![]()
natpis ces odraditi lagano dacu ti ako ces font ispises Cuore sportivo u cerel
pa kad ti budes radio da uradim i ja.....jer ovo u stamparije nece da trose foliju zbog malog natpisa
bar vapor.......integra ove malo jace
oce li bit koja slika da se vidi?sparco
kupih alfu gtv 2.0 v6 tb , kraj 1996 godiste![]()
???a posredini joj stavljam zlatnu foliju preko cijelog auta a ?
Djelovi: Oni u predstavnistvo Fiata (Delta valjda...) mi rekose da mogu porucit sta god mi treba za moju 156-cu tako da bi trebalo da je isto i za GTV...Neke dijelove koje Alfa dijeli sa Fiat-om imaju i tu...
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
provjericu kod njih kako stvari stoje, ona je metalik tamno zelena , sa onim skupljim felgama fabrickim sto imaju masu malih krugova po obodu, sledece ce da se radi , zlatna folija preko sredine auta, zlatni natpis cuore sportivo u alfa fontu koji sam nasao , vektorsku sliku imam i farbanje felgi u zlatno u sledecih 10 dana ce biti to sve gotovo, bice tamna zagasita zlatna malo kao bakarna i sl
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks