Nek je srecno !!!
DOBILI SMO
1:0 Vucinic (41')
Nek je srecno !!!
F.C.F.
svaka čast
zna li se je li taj pregled u 9 večeras ili ujutro?
Nek je srecno,svaka cast!
Aj sa srećom! Sad ćemo sve redom da dobijamo!!![]()
cmirko je genijalac. samo neka se nastavi ova gol-po-mecu serija!
Liberty and justice ∀
Idemo macke male!!! To to to!
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
P r i m o r a c
to je u redu,ali skro uvijek sam na zapadu
ko trebuje karte,zasto tribina nije puna ako su trebovane
zasto na kosarci zvrji prazan jedan sektor dje su tobos prijatelji kluba
zasto ja koji idem na utakmnice vec 30 godina zbog trebovanja moram kupovat karte kod svercera
i sto je jos smjesnije na stadion dodje 3000 ljudi
iskreno bezobrazluk
nije bitno gdje sjedis,ako navijas od srca..meni je svejedno..cekam da se zavrsi istok..to je moja tribina jos od seste godine kad sam poceo dolazit na utakmnice buducnosti
ako su navijaci reprezetacije na sjeveru i jugu..onda nam se lose pise ..mislim sto se tice brojnosti
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
iskreno se nadam..ovako je reprezetcija sve dalja
ja vec lagano gubim volju..radije gledam buducnost u domacem prvenstvu
i jos..cijene su za nas katastrofa 7eura za mlade i za a repku
nije mi zao novca,ali trebaju me praviti budalom..ako ovako nastave i kad dodje brazil nece napuniti staduion..jer necemo imatio naviku da idemo na stadion
koliko se meni cini FSCG nema marketing oformljen jos uvije, al pravi marketing, ili imaju al im je raspad pa nemaju ni jednu ideju privuc gledaoce, mogli su davat onda kad su bile 3 utakmice u 2 nedelje, te 3 karte u nekom paketu dje je bolja cijena, al ne njih boli uvo, no ajde necemo o tome to je vec stvar za ove iz FSCG
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Ovo je veliki rezultat za nas!
Rekao sam i prije utakmice da pobjeda u Estoniji znači da smo reprezentacija koja ima kvalitet i koja ima šanse da u budućnosti bude srednje značajna u balkanskim okvirima!
Bosna,Albanija,Makedonija i mi-to bi bilo sasvim ok!!
Libertas
kakav je dao gol mirko?
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Da se i ja osvrnem da ovde dve utakmice.
Mladi su pokazali veliku borbenost i pozrtvovanost. Mislim da iz sukoba selektora sa igracima koji su poceli od Vujadinovicevog napustanja reprezentacije moze doci do velikih problema. Citam da osim 4 igraca koja su odstranjena ima jos nekolicina sto broj fudbalera sa kojima je selektor u sukobu povecava na vise od 5 sto je skoro pola tima. A videli ste da neki od njih nemaju dostojnu zamenu ( golman ). Zato je pravi trenutak da selektora ode a ako nas bude vodio i u sledecem ciklusu ne pise nam se dobro... Za idijotski potez Portugalaca ne treba trositi reci, verujem da ce im se to obiti o glavu i da ce na nekoj vaznoj tekmi primiti gol u zaostavnom vremenu...
Neki od igraca koji su sinoc debitovali su pokazali da na njih moze da se racuna u buducnosti tu mislim na Novakovica i Bojovica...
Odlicna vest iz Estonije ! Napokon pobeda ! Hvala Bogu da su svi uoci tekme govorili da je pobeda cilj, kad igra reprezentacija mora se ici na pobedu. Svestan sam ja da je sve jos na pocetku price ali treba da se pobedjuje.
Stim da bi se ja barem polovini igraca zahvalio...
Treba da prođe dosta vremena dok ljudi počnu da dolaze na stadion zbog naše selekcije, a ne da prvo pitaju protiv koga igramo...
Eto koliko je godina Hrvatska nezavisna, pa je Slaven Bilić tek za prošlonedjeljnu utakmicu protiv Izraela rekao da su ljudi konačno počeli da poštuju kult nacionalnog tima, i da više ne dolaze na stadion samo kad igraju Brazil ili Engleska...
Bravo Sokoli...eto pobjede u gostima...eto novih bodova na Fifinoj listi![]()
a ne mogu ja da idem na stadion kad je karta za sjever 4eura
ja treba znaci s casova da pobjegnem, da ne rucam, da ne popijem kafu, nego da ta 3-4 eura sto imam ustekam i kupim kartu
ne stvarno.....
Polako te ljudi...bice karata za sve...vidite da jos narod nije svjestan da treba da ide da gleda tekme...ih kad se sjetim npr sc morace...uvijek dupke puna...sad se ni moraca vise ne moze ispuniti...a kamo li stadion buducnosti...Ovdje je potrebna kulturna i drustvena edukacija..grupna terapija...za sve gradjane...
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks