Jel' Markovic onaj sa brojem 7? Bice to dobar igrach, jedan od rijetkih koji me je sinoc zadovoljio igrom.
Vlaisavljevic je bruka nasheg fudbala, a ako je tachno da je neke kaznio a neke ne - onda je i kao chovjek 0! :mad:
Nema prenosa![]()
![]()
P r i m o r a c
Ne mogu da vjerujem da umjesto utakmice na TVCG SAT gledam imbecilni parlament.
Dobar dan narode,evo sad se registrovah,ali pratim ovaj forum vec duze vremena...Ne znam nikoga od vas sem Masinca,koji se predstavlja pod imenom ''mirko vucinic'' na nekom drugom forumu.
Da samo dodam neshto o utakmici protiv Portugala:vidi se da mozemo,odlicno smo igrali,ali kao sto su svi rekli,pa i portugalski selektor da su portugalci totalno zaboravili na fer plej,a sudija je obicni papan(to ja kazem).Zverotic je sjajan!Meni je najbolje funkcionise u mladoj repki...
U vezi RTCG gluposti...evo i ja gledam RTCG Sat i umijesto da uzivam u utakmici i navijam,gledam idiotski parlament i ove debile kako se svadjaju oko jezika...sramota nad sramotama,ali sta da se radi kad nam ni nacionalni servis ne valja.Pokusacu da gledam preko livescorea,ali ova utakmica mi nikada nece biti prezaljena...cekam mjesec i po dana na nju(brojala dane,eto kakav sam fanatik)i vidite sta se desi.Mozda bude na eurosportu ili nekoj takvoj gluposti ali sumnjam...igra se 9. minut u Talinu.
poz
Dali Smo Gol!
Dali Smo Gol!
Ajmo Ole Ole Ole Ole!
stvarno je nevjerovatno da ova bolesna i retardirana drzava ne umije da obezbijedi prenos svoje reprezentacije uuuuhhhh zeni im ga nabijem svima redom :trashcom: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
greska...izvinjavam se ...greska na sajtu
mozda i nije...mozda je ponisten...
ali mozda i nije ponisten...
E STVARNO SRAMOTA **** ** ******
treba ih sve pobiti zbog toga!Nego pustaju dnevnik,parlament i pjesme!
ne mogu ovako gledati normalnO!
jesmo li dali gol ili nismo?imali ko estonijsku televiziju???
(glupo pitanje,ali iz ocaja)
Kakva nam je drzava tako nam je sve, nismo u stanju ni usrani prenos utakmice reprezentacije da obezbijedimo.
ljudi...ja ne zivim u pg(iz niksica sam ali trenutno ne zivim u cg),ali vi da...ko zivi u podgorici da organizujemo postavljanje c4 ispod RTCG...
ja sam kupio televizor u estoniju pa opet nemam prenos :mrgreen:imali ko estonijsku televiziju???
AHHH!sve vise i vise gubim ZIVCE idioti idiotski!zivjeo atlas,sto ne kupi utakmicu(a on je barem kupio sa mladima protiv engleza)!Ja ne bi mogla da gledam,ali vi bi...
ne pitam za TV nego za televiziju,tipa TV stanicu...shvatio si nego se zezas.
ako ovu ne pobijedimo...treba da nas je sramota
7.000 eura nemaju...da,da...
ja znam ljude koji nisu bogati pa imaju 7.000 eura!
je li 0:1 ili 0:0?!
Saro, samo lagano, ne gori nidje,0-0 je i dalje.
bilo je 0:1 pa su izjednacili Estonci na 0:0.
postovi se ponavljaju jer ce mi iskociti vena posred cela od bijesa...
@kinetic,nije smijesno
mamu im rtcgovsku!
p.s. ova anketa stoji jedno 5-6 mjeseci(a vjerovatno i vise,neko toliko ima da ja pratim forum)...
u 9:00(ako je ujutru) ja necu biti kuci!sjutra!!!mogli su da organizuju u ponotj ili nesto tako...popodne tu usljivu reportazu u 6-7 sati...pa i u 5-4...3...
taman posla...'oce oni u 9:00 kad pola cg spava!
ljudi, stvarno morate malo da o'ladite sto se tice televizije.
Liberty and justice ∀
evo ga est - mne 0 : 1
Opet smo ga dali
Budućnost
Ovaj put ne izjednačiše estonce.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks