Nema ih sto zvat ako onaj bude branio mozemo komotno mi sa foruma igrat isto ce nam bit![]()
Nema ih sto zvat ako onaj bude branio mozemo komotno mi sa foruma igrat isto ce nam bit![]()
She is only here to annoy herself!
Ovo je prava utakmica za Crnu Goru!
Estonija je najbolji izbor u ovom trenutku!
Ako izgubimo-bicemo na nivou naslabijih reprezentacija na svijetu i vise nema price mogli smo ovo , mogli smo ono...
Ako bude nerjeseno mozemo reci da smo ispred najgorih a ako pobjedimo u Estoniji onda je to vec druga prica!
Znaci bez opravdanja jer igramo sa jednom od najgorih reprezentacija na koju se svi ,,izivljavaju"
Nemojte samo da nam je neko drugi kriv kada izgubimo danas!!!
Libertas
Licno, sam ubjedjen da ne mozemo pobjediti a nerjeseno bi za mene bilo prijatno iznenadjenje!
Pogadjate i vi!!
Libertas
Ja sam ubijedjen da mozemo, pogotovo sto ova utakmica mnogo vise znaci nama nego njimaE sad vjerovatno ce bit ledno i dosta los teren ali nije ni kod nas tepih
![]()
She is only here to annoy herself!
hoce li mi neko reci..zasto sam sinoc morao kupiti kartu kod tapkarosa
pitam dje se kupuju karte,one tipove sto pretresaju,oni mi kazu karata vise nema
ajde reko sa srecom da se i repka gleda..
kupim kod tapkarosa kartu udjem kad tamo pun stadion
imam osjecaj da neko rovari reprezetaciju..karte skupe..selektor nepismen
neznaju pobijediti..
sacekace dan kad im ponvo dodjem na stadion
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Ebes trebovanje..zabranio bih da se ikome daju karte..cekaj u red i kupi kartu...zato je ovoliko publike...podijele se karte po preduzecima i slichno i onda pola njih ne dodje...
Slazem se, na kraju krajeva, ovo je prvi put da i selektor kaze da idemo na rezultat.
Shto se karata tiche, ja sam ih u Sportski uzeo oko 18h, tada tamo nije bilo nikoga(!), a za zapad je dosta karata ostalo, mogao sam birat'...
Sjever skroman po svim pitanjima, a dok su drugi zvizdali Vlaisavljevicu oni su cutali ili pjevali UEFI...
Necu da se petljam, ali kad budem aktivno pocheo da navijam za reprezentaciju - to ce bit' sa Juga.
P r i m o r a c
Nije bas da je Estonija neka velesila, ali to medju najgorim je pomalo diskutabilno. Mozda se varam, ali mi se cini da je od 207 rangiranih Estonija na 127 mjestu, sa tendencijom pada jer aprila 2005 je bila na 82. mjestu.
Nece biti hladno jer 13-14 stepeni nije pomet i taman da vise trce. Naravno da ce nasi pobijediti i da ce ovi sa http://www.maremark.ee/gallery2/v/Reisid/Montenegro/ navijati za nas.
Prenosa neće biti. Sjutra u 9 ujutro reportaža,blah.
Gadni Portugalci sve im *****!!! Odavno nisam tako izgorio na neku utakmicu! Pih cigani smrdljivi!
I posle se ovuda serinja o nekom rasizmu. Onako ti bezobrazno daju gol i skaču gomile i raduju se pih pih pih! A ti treba da se paziš da ne vičeš nešto pogrdno!? Aha kako da ne. Da mi je moglo bit čini mi se da bi u momentu zakla nekog od onih gabelja!
Je li moguće da nema prenosa iz Estonije?!
Državna televizija koja nema 7.000e da plati prenos utakmice nacionalnog tima...
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
A evo deset dana vrte non-stop reklamu o prenosu! E sprdnja!
nisam rekao da moraju igrat, neka budu rezerve, a djokaj je igrac sredine terena i svakako nisu vlahovic i druzina bolji igraci...da jesu ne bi igrali tu dje igraju...
sto se orahovca tice, igra po 10 minuta, uglavnom ulazi po malo, a njegov tim je drugi u bundesligi...
ako nista, barem su jednog mogli pozvati, nego savicevic i druzina imaju drugu politiku, nego o tome nekom drugom prilikom...
Last edited by CodeName_22; 17-10-07 at 14:50.
budimo malo razumni. TVCG ima problema sa pretplatom i tako to sada. na kraju krajeva, da je taj prenos isplativ, vjerujte mi da bi IN i Atlas nesto po tom pitanju uradili.
Liberty and justice ∀
Bad boy, kako da imamo raumijevanja kad su reklamirali zadnjih 10 dana prenos svakih 10 miutan i sad prenosa nema!?!
Isplativ je prenos zbog toga što se utakmica igra u gostima i zbog toga što je to konačno utakmica u kojoj imamo velike šanse da pobijedimo...
Ma i da ne gledam samo da pobijedimo. Oni mi omladinci sinoć živce pokidaše.
maksimalno sam protiv rasizma ali ako nas kazni UEFA za ono sinoc naka ih je sram i stit, jer oni propagiraju fer play, kada se zvizdi i vice nekom bjelcu to je navijanje a kada nesto kazes crncu odmah je rasizam, ***** im logiku glupu...
Jeste li procitali biser u danasnje Vijesti, prvo ocjene igraca MArkovic 7,5 a Jovetic 7, za Riplija, i onda nejjaca stvar, "...sjever je skandirao UEFA MAFIJA, nadam se da to niko zvanicnicima UEFE sinoc na stadionu nije preveo...", a sto ima tu da se prevodi, kuku lele
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks