jel i ostalima danas pucalo, nedje oko 20:30?
Tehnicka podrska se nikako ne moze dobiti.
jel i ostalima danas pucalo, nedje oko 20:30?
(nečitko)
volio bi da znam sto je ova muka sa lagom danas,znaci sa 47ms odjednom ode na 32,568
Eto,neka se oglase ovi debilni inzinjeri u pokusaju iz T-coma,neka objasne meni maloumnome sto je to.
moze da se dobije podrska ali bolje da ne moze, zvao sam ih prije desetak dana da mi poprave adsl, koji inace drugi put za godinu dana ''lipsava'', medjutim niko se ne pojavljuje, nazovem ponovo i lik mi lagano kaze je vro moguce da mi i nijemo proslijedili nalog, cesto se to veli desva, muka im je to da rade poneka, a kako mi jos jedno kazu da iskljucim i ukljucim ujredjaj bombu cu im bacit![]()
mislim da je adsl previse para za premalo muzike
puca kao pištolj... evo u zadnjih sat vremena - ADSL mi je radio svega par minuta... Hoće to da trokira, vele, zbog lošeg vremena - samo ne znam kojega sad?! Možda štekće zbog poplava na Haitiju?![]()
Sjajan kvalitet. Da ovo nije najava nevremena?
Uvijek isti odgovor iz "tehnicke podrske": "Resetuj ruter".
patentiracu rutere koji se automatski resetuju kad detektuju da je t-com zabudalio..![]()
srecom gprs mi radi nocas![]()
vidite li da nema najavljenih prekida na thread-u Obavjestenje - radovi, prekidi jos od 04.09.! sve su to do nas problemi. ili smo se toliko izbezobrazili pa im ne damo mira! a podrska se cima cisto iz dosade... ili pak iz puste zelje za samozadovoljavanjem jer tamo neko ima veoma sexy glasic pa volimo da se dirkamo i dahcemo u slusalicu! a kako ste mrzni i bezobrazni svjesni nijeste.
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Dobro dobro ne morate ih vise reklamirat eo preci cemo kod njih...bice mi tesko da se rastanem od vas smrc...
She is only here to annoy herself!
evo i jutros prekidi,
obavjestenje na sajtu:
dobro jutro postovani korisnici i danas vam za dobro jutro zelimo da veza podrzi jer je sunce ogrijalo a parica nije navikla na promjene vremena toplo hladno.
sto dobro radi adsl jutros?!:'<.>
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ma radi danas odlicno.
Kad otvaram Tcom stranicu vodi me na 192.... stranu a kad login stranicu direktno daje mi ERROR: Logovanje nije dozvoljeno!
-.- i to u sred downloada 2 ogromna filea ponovo me diskonektova........
i to puzdanija nego kad me krsta zabole :mrgreen:
Steta sto bi se prodavali samo na nasem trzistu, drugi ne muce ovakve muke :mrgreen:
Inace, evo 3 dana puca li puca, a ne pamtim da sam kad ustao od kompa, posao nesto da zavrsim i htio da nastavim surf, a ADSL nastavio da radi, nego pravac
http://192.168.1.1/hag/pages/home.htm
:mad:
Mislim da je sezona pocela :mrgreen:
(nečitko)
To rasturaju citavu mrezu da bi meni popravili adsl ali za sad nikakvih rezultata nema...
eo i ja da se javim :mrgreen:
imam strashnih korisnichkih problema
E i to što veliš. Zašto se ova tema zove korisnički problemi??? Kakvi korisnički problemi, alo?!
Meni kompjuter radi odlično. Eo godinu dana, bez ikakvog kvara. A internet? To što god nije radilo, nije do mene bilo. Kad god je bio link down, ja ništa nisam preduzimao da popravim to, i dolazio je sam od sebe. Znači def. nije do mene.
Provajderski problemi sa ADSL-om bi bio pravi naziv teme i stoga bi valjalo promijenit to. Al eto, helpdesk je otvorio .. pa razumijem.
Zasto se dozvoljava da monteri po Kotoru instaliraju ADSL , ne daju ugovor, i ne zavrse sva podesavanja racunara, vec korisnik mora da zove PG da bi preko tel samostalno zavrsio podesavanja?
Da li je duznost montera da kompletno zavrsi instalaciju, ili korisnik mora da se bakce sa call centrom?
Ima primjera korisnika koji ni nakon godinu dana koriscenja ADSL nemaju ugovor?
To se ne moze svrstati pod "korisnicke probleme" ali su primjeri od "zadovoljnih korisnika", pa eto da pitam.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks