ne znam za vas...ali kad pogledam namjestaljke, lazavine i ta sranja...razmislicu ocu li vise gledat f1
ne znam za vas...ali kad pogledam namjestaljke, lazavine i ta sranja...razmislicu ocu li vise gledat f1
this is pointless
pa kaze:
da odvozi krug, a onda otkliza u pit lejnu, pa nije bas da je samo tim kriv...Prior to entering the pit lane for my last stop I was constantly talking to the team. Although my tyres were in poor condition we took a joint decision to get through the last rain shower before changing to dry tyres.
(nečitko)
Meni sve ovo miriše na Alonsov dolazak u Ferrari(jezik pregrizla)
Ja i prije rekoh da svašta može bit, i eo bi tako.
Sad Alonso ima najveće šanse da uzme titulu, a mrzan mi je ka Borko Šumar.
@mnegrina: todt je rekao da je vjerovatnoca za to 0% : D ide on u Tojotu ili Reno![]()
(nečitko)
kakvi Mozgovi,kako Alonso Ima Najvise Sanse Da Uzme Titulu Kad Je Hamilton Ispred Njega Za 4 Boda,mozda Je Psihicki Jaci Ali Je Ovaj Ipak U Prednosti.
A Te Price Oko Alonsa Su Bolesne,to Je Samo Rekla Kazala!
P.s. Mislim Da Ce Massa Da Napravi Neko Nedjelo Prema Hamiltonu Radi Kimia,imam Neki Osjecaj!!!
ako nisi izracuna kimi mora bit prvi a masa drugi da bi imao vise bodova od alonsa a hamilton 6 ili gore tako da masa nece moc da izbaci hamiltona jer onda kimiju dzabe pobjeda jer bi vjerovatno alonso bio drugi
tako da bilo kakvo izbacanje sa staze ne dolazi u obzirjedino masa hamiltona da izbaci a alonso kimija i eto titule alonsu :lolblue::lolblue::lolblue:
kakve kombinacije
Što - samo se popriječi između njih dvojice i eto ti![]()
Last edited by Winamp; 08-10-07 at 14:00.
Dobra trka.
Drago mi je za Kimija ali sanse su male.
Svaka cast Vettelu.
TAKUMI
Pobjedice Hami samo da ga psiha ne sjebe,a ne vjerujem da ce jer je vec 2 puta bio shampion.Kimijev je brazil.
slazhem se
i ja isto mislim da ce kimi tesko osvojit titulu,ali nada zadnja umire
a sto se tiche hamiltona,mislim da on nije kriv,nego tim mclarena sto ga nije ranije pozvao u box,a i da su ga pozvali na vrijeme morao bi cini mi se jos najmanje 2 puta da ide u box,zar ne ?
@apple_mac
da izvines veceg mozga od tebe nemaako osvoji hamilton titulu,neka vam je sa srecom,pa da sledece godine BUDETE PAMETNI pa da ne uzimate tudja dokumenta !
volio bih da kimi osvoji)
Pa kimi ce uzet brazil,a hami titulu...Ali evo mojih realnih ochekivanja:
Kimi odustaje,Masa prvo mjesto,Hami osvaja,a Alonso je nebitan.
Ono sto mene interesuje je sledece...Kako ce Alonso da chestita Hamiltonu ako ovaj osvoji titulu i obrnuto,volio bih samo da vidim te iskrene face.
lewis ima najviše šanse da osvoji prvenstvo,alonso će čekat na neku njegovu eventualnu grešku(što je malo moguće s obzirom kako je vozio cijele sezone), akimi je teško realna opcija
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks