Page 4 of 28 FirstFirst 1234567814 ... LastLast
Results 76 to 100 of 699

Thread: Total TV VS. BBM VS. IPTV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ajde jadan, ne zajebaj, BBM ima najjachu prednost od Totala u tome sto odje kad mi nesto ne radi mogu da nazovem broj i fino im svasta kazem i budem im tolko dosadan i sichijav da im je lakse da mi odma otklone kvar

Aj nazovi nekog u Total i trazi mu da ti odma popravi satelit. Aeae keako ne!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja ne znam na koju foru neko moze da prica o razlici kanala u bbmu i totalu?
    Svi kanali koji valjaju u totalu nalaze se i u bbmu plus sto u bbmu imaju i neki hrvatski kanali.
    I ne bih se slozio da je razlika izmedju hrta i rtsa samo u dnevniku eto recimo ja volim da gledam tenis i uvijek na hrt mogu odgledati nekog hrvatskog tenisera na turnirima.Takodje oni prenose sva svjetska evropska prvenstva na kojima ucestvuju njihovi takmicari.
    Tu je naravno i cijene koja je manja kod bbm za nekih 2 eura mjesecno!
    E sad pitanje je jedino da li je kvalitete signala u bbmu okey da li se gubi kad je nevrijeme i ostalo.Smijem se kladiti da koji god kanala koji vrijedi bude u totalu bice i u bbmu sigurno!
    Moja zamjerka je jedino sto koliko sam shvatio nema rtl jos uvijek u bbmu? zasto?
    Po meni paketi su identicni sto se tice izbora kanala bbm je jeftiniji i ima HRTOVE!!!!!:P
    Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by veriking View Post
    ja ne znam na koju foru neko moze da prica o razlici kanala u bbmu i totalu?
    Svi kanali koji valjaju u totalu nalaze se i u bbmu plus sto u bbmu imaju i neki hrvatski kanali.
    I ne bih se slozio da je razlika izmedju hrta i rtsa samo u dnevniku eto recimo ja volim da gledam tenis i uvijek na hrt mogu odgledati nekog hrvatskog tenisera na turnirima.Takodje oni prenose sva svjetska evropska prvenstva na kojima ucestvuju njihovi takmicari.
    Tu je naravno i cijene koja je manja kod bbm za nekih 2 eura mjesecno!
    E sad pitanje je jedino da li je kvalitete signala u bbmu okey da li se gubi kad je nevrijeme i ostalo.Smijem se kladiti da koji god kanala koji vrijedi bude u totalu bice i u bbmu sigurno!
    Moja zamjerka je jedino sto koliko sam shvatio nema rtl jos uvijek u bbmu? zasto?
    Po meni paketi su identicni sto se tice izbora kanala bbm je jeftiniji i ima HRTOVE!!!!!:P
    Ima razlika u kvalitetu naravno

Total sve svoje kanale kompresuje na 2Mbps, sto je jako malo za kvalitetan prikaz TV kanala> To ce vam potvrdit svi koji imaju Total i malo bolji plazma ili LCD ekran vecih dimenzija, kad pocnu da im se pojavljuju kockice po ekranu zbog manjka rezolucije

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo vam sve odje ljudi:
    http://www.totaltv.tv/
    http://www.lyngsat.com/packages/total.html

Da upravu si slabija slika bude na HD-u. Odakle ovi(kablovski operatori) vuku sportklub i ostalo nego sa istog satelita. Ima isti protok. Na "obicnim" televizorima slika je perfektna. Takvu niko ne moze imat na ove nase antene i nase repetitore. Total je mnogo dobra stvar i to je to.

I jos nesto vidio sam cijene i mogu da vam kazem da predplata kablovske nije normalna. Toliko para za to............. SRAMOTA

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    37 Posts

jos uvjek niko sa iskustvima sa bbm-om ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Iggy View Post
    Ajde jadan, ne zajebaj, BBM ima najjachu prednost od Totala u tome sto odje kad mi nesto ne radi mogu da nazovem broj i fino im svasta kazem i budem im tolko dosadan i sichijav da im je lakse da mi odma otklone kvar

Aj nazovi nekog u Total i trazi mu da ti odma popravi satelit. Aeae keako ne!
    HAHAHA

druze i oni vuku to sa satelita
    Sve kanale........... Sa totalovog paketa Srbijanske(16e) a HRT iz njihovog paketa(13e). RTL,NOVU ili obn iz Digi paketa na (1w) istono

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam jesam li dobro shvatio oko cijena.

Total je oko 9 evra mjesečno i dobiju se kanali koji se preko BBM samo ako se uzme BBM plus koji košta 12€ mjesečno?
    Risiver total košta 100€, a BBMa 85€

je li to to ili neđe griješim?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by MonterO View Post
    Ne znam jesam li dobro shvatio oko cijena.

Total je oko 9 evra mjesečno i dobiju se kanali koji se preko BBM samo ako se uzme BBM plus koji košta 12€ mjesečno?
    Risiver total košta 100€, a BBMa 85€

je li to to ili neđe griješim?
    Kako? U dodatni BBM paket su oni 3 discovery-ija i jos neki dodatni (tipa national geographic wild, animal planet etc) kojih nema u osnovnom Totalu kako mi se cini (ne znam ima li ih uopste) osim BBC prime.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    37 Posts

Quote Originally Posted by Don_Sharky View Post
    Kako? U dodatni BBM paket su oni 3 discovery-ija i jos neki dodatni (tipa national geographic wild, animal planet etc) kojih nema u osnovnom Totalu kako mi se cini (ne znam ima li ih uopste) osim BBC prime.
    animal imas uskori i titl , wild uskoro , sotalo nije niti ce biti skoro lokalizovano

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

iggy

ja ne znam nikoga a da mu je trebala podrshka za bilo sto u vezi total tv , sve radi besprekorno , ama sve ..... ja ga imam evo dvije godine, , a bbm vec zajebava narod sa signalom , jedan dan ima jedan nema .... a evo dva dana su ubacili josh masu kanala , provjerite koji su pa ce vam sve jasno bit , a ogromna je razlika i u resiverima , ovaj totalov ima masu prakticnih opcija ,precica ....a bbm -ov crnjak ne moze nishta , e kolko to znachi ....moja porodica ima i jedno i drugo , total je bolji sto puta i sto je najvaznije stalno ubacha nove kanale ....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam prezadovoljan sa total tv-om... Prvih mjesec dana bili svi kanali besplatni.... Shto kazhe Kurnosek, ubacuju nove kanale stalno, i slika je kvalitetna.
    Samo mi nije jasno kako BBM mozhe da se zove kablovska televizija, a imaju resiver ??? I plus da bi u drugoj sobi imali kablovsku morate josh jedan resiver da kupite... ccc... Ako budem ubacivao kablovsku, to ce biti M-kabal, nikad BBM...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sve je to bzv brate...ko zna engleski, uzme jedan dobar risiver, skida kljuceve sa neta i da smo zdravo.

cekamo ovaj wimax internet ako bude valjao sto...ostalo u kontenjer

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Alo ljudi jel znate da total resiver moze da se uzme na dvije godine i da mu ga posle vratis??? Ja vam dadoh link ali niste gledali.....

pogledajte ovo malo
    http://www.totaltv.tv/scc/?option=co...&id=9&Itemid=2

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by LeeiF View Post
    Ja sam prezadovoljan sa total tv-om... Prvih mjesec dana bili svi kanali besplatni.... Shto kazhe Kurnosek, ubacuju nove kanale stalno, i slika je kvalitetna.
    Samo mi nije jasno kako BBM mozhe da se zove kablovska televizija, a imaju resiver ??? I plus da bi u drugoj sobi imali kablovsku morate josh jedan resiver da kupite... ccc... Ako budem ubacivao kablovsku, to ce biti M-kabal, nikad BBM...
    e ovo ni meni nije jasno???prvi put vidim da kablovska ima risivere. po hrvatskoj, srbiji kao ni u budvi nije tako...da malo BBM ne krade kanale sa satelita pa ih nama preusmjerava???:mrgreen: cimse antene sa vrha zgrade okrecu put elmaga.sumjnivi su mi nesto
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Druze nema sanse da kradu. To je strogo kaznjivo i vec bi bili zatoreni. Uzeti su kanali uz dozvolu i sigurno uz dobru naplatu. Zar mislite da se prenose kanali nekim drugim putem sem satelitom. Ja sam u Beogradu i tu studiram imam kablovsku SBB. Svaki dio grada ima svoju centralu a u centralu vuku kanale sa satelita i prosledjuju. To je mnogo jednostavan nacin. Treba ti jedna soba u koju ces da stavis sve resivere jer koliko kanala toliko i satelita. Treba ti razvodnik za uhf kanale i to je to. Dalje sve prosledjujes sa odredjenom jacinom signala. Ovo je za pravu kablovsku koja ide Kablom a ne ovo smijesno sa resiverima. Ovo je neka vrsta digitalne televizije(zemaljske) ali opet sa resiverima za satelite. Svaki resiver na kraju ima S(satellite) umjesto C(cable).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vise ti se isplati total tv nego bbm jer je jeftinije 2 eura i plus imas 200 free kanala.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

pa da poceci digitalne tv
    naravno da signal se dobija sa satelita ali preko posebnih feedova

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by V}RuS View Post
    Druze nema sanse da kradu. To je strogo kaznjivo i vec bi bili zatoreni. Uzeti su kanali uz dozvolu i sigurno uz dobru naplatu. Zar mislite da se prenose kanali nekim drugim putem sem satelitom. Ja sam u Beogradu i tu studiram imam kablovsku SBB. Svaki dio grada ima svoju centralu a u centralu vuku kanale sa satelita i prosledjuju. To je mnogo jednostavan nacin. Treba ti jedna soba u koju ces da stavis sve resivere jer koliko kanala toliko i satelita. Treba ti razvodnik za uhf kanale i to je to. Dalje sve prosledjujes sa odredjenom jacinom signala. Ovo je za pravu kablovsku koja ide Kablom a ne ovo smijesno sa resiverima. Ovo je neka vrsta digitalne televizije(zemaljske) ali opet sa resiverima za satelite. Svaki resiver na kraju ima S(satellite) umjesto C(cable).
    Jeste, i tim sistemom ti ne platis pretplatu za kablovsku i oni ti je ne mogu iskljuciti, vec se ti opet prikazis i gledas. Jedino mogu da ti skinu kabal sa razdjelnika i tako da te ugase. Ti to sam nadjes i spojis

E pa ovi ljudi odje nece to da rade, nego oce da imaju pravu naplatu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Boromirospg View Post
    Vise ti se isplati total tv nego bbm jer je jeftinije 2 eura i plus imas 200 free kanala.
    Ne isplati mi se!

Mrzim satelitski tanjir koji stoji na balkonu

BBM to nema

Thanks Thanks Given 
    8,911
    Thanks Thanks Received 
    3,935
    Thanked in
    2,353 Posts

A kako se na totalu mogu gledat oni kanali pored kojih pishe (HB)???Ili (A)?

Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    202
    Thanked in
    133 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    A kako se na totalu mogu gledat oni kanali pored kojih pishe (HB)???Ili (A)?
    to pitaj ove sto ti kazu da imas jos 200 besplatnih kanala na total. trebaju ti jos 2 LNB-a, drzaci za njih,kao i diseq sklopka (ili svicher kako neko voli da kaze). i naravno to treba posle podesiti u totalovim podesenjima za LNB,sto i nije tesko

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i naravno pored toga od tih 200 kanala nijedan ne valja ja imam satelitsku antenu i nijedan fta kanal nijesam gledao godinama osim rts sat kad ima neka tekma i onaj cmc kad je slobodan ali ****** poputu dsf ili tako nesto nema potrebe da gledam stvarno!!!
    Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

card sharing rulez
    Apsolutno ne podrzavam.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ih hvala ti ali to ti je cak i najeftinie kad prodjes recimo 70 eura godisnje sto ti je vise od 5 eura mjesecno plus adsl !!!

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by swinger View Post
    jos uvjek niko sa iskustvima sa bbm-om ?
    ne trebaju nama iskustva, mi volimo da teoretisemo
    (nečitko)

Page 4 of 28 FirstFirst 1234567814 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)