Page 114 of 225 FirstFirst ... 1464104110111112113114115116117118124164214 ... LastLast
Results 2,826 to 2,850 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    690
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    i ti bi isto radio da imas ledja jaka
    Eee dobro,no vidji,kad pomenu ledja-znaci takva ledja da se mozes komotno sprdat sa cijelim CB Podgorica na takav nacin???

A dje zivimo onda,i o kakvome fudbalu pricamo?

Bice nismo svjesni svoje nesvijesti.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Chicha View Post
    M_O_D_E nesto si pobrkao. Kad sam pomenuo gostoprimstvo mislio sam na to kako je Cetinje docekalo igrace zete pred meceve lige sampiona a ne na zetino gostoprimstvo. Dalje od svih ovih uvreda koje si naveo na Cetinje niste culi niti jednu! Znaci ponavljam niti vas je ko provocirao niti sa natpisima docekivao a vi ste to vratili na vama svojstven nacin, sto znaci vasa prica kako se vi samo branite kad ste napadnuti pada u vodu nista drugo.
    Pa, mozda... A mozda si zaboravio pomenuti sto se u subotu na Cetinju dogodilo sa zenom koja je dosla sa dvoje djece (7-8 godina) koja su imala salove Buducnosti (koja je bukvalno istjerana prije samog ulaska na 'tribinu')

A mozda si zaboravio pomenuti kako je okoncano gostovanje Buducnosti na CT u drugoj ligi (2002.) kada su na autobusu fudbalskog kluba polomljena gotovo sva stakla...

E, vidis, jedno je 'gostoprimstvo' kada dolazi Buducnost, a drugo kada dolazi Zeta... O tome je rijec. I ne znam - ako je pola Crne Gore kivno na te 'varvare', brate - zasto njih ne napadnu (kad su vec svi silni i sl.) nego su im uvijek glavna 'meta' ili igraci ili simpatizeri iz PG...

I ne znam ko smo 'mi'... Toliko (i ovo pada u vodu, a?)...

HARI KRISNA JE MOJ IDOL! HARI, NABAVI MI JEDNU ANIMACIJU STO MASE BARJAKOM, HOCU DA BUDEM KAO TI!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Stvarno ali stvarno ne znam za ove dogadjaje koje si opisao tako da za to cujem prvi put. Ja koliko znam taj isti klub (mislim na Buducnost) dolazi evo nekolike zadnje god na pripreme u cetinje i ne znam da su dozivjeli nikakvih neprijatnosti cak po njihovim izjavama isli su veoma zadovoljni sa Cetinja. Mada ako je tacno za tu zenu to je opet nasa sramota, ovo iz 2002 ne mogu komentarisati jer niti znam za to a niti sam bio tada u CG.
    pun energije i volje za zivotom ali zasto... otom potom

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Jadran-Olimpic 13:8, Jadran i bez Ivovica i Premusha efikasan, siguran i spreman.
    Primorac-Etnicos 9:11, mi bez Pavlovica, Crepulje, Milica, Shetke i Drashkovica u ovom momentu nismo mogli vishe. Grci su jaki i bice teshko sa njima u kvalifikacijama za LS.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Stvarno ali stvarno ne znam za ove dogadjaje koje si opisao tako da za to cujem prvi put. Ja koliko znam taj isti klub (mislim na Buducnost) dolazi evo nekolike zadnje god na pripreme u cetinje i ne znam da su dozivjeli nikakvih neprijatnosti cak po njihovim izjavama isli su veoma zadovoljni sa Cetinja. Mada ako je tacno za tu zenu to je opet nasa sramota, ovo iz 2002 ne mogu komentarisati jer niti znam za to a niti sam bio tada u CG.
    Zato ti i Didi rece da se malo upoznas sa temom da ne bi lupao do prekosjutra!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Jadran-Olimpic 13:8, Jadran i bez Ivovica i Premusha efikasan, siguran i spreman.
    Primorac-Etnicos 9:11, mi bez Pavlovica, Crepulje, Milica, Shetke i Drashkovica u ovom momentu nismo mogli vishe. Grci su jaki i bice teshko sa njima u kvalifikacijama za LS.
    Kako smo odigrali kontru? Kako smo spremni?
    Last edited by PERPER; 04-10-07 at 13:02.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jesi bio od pocetka na utakmicu? ako jesi aj mi reci sta su cetinjani vikali kad su varvari ulazili, jer nemjerno nisam htio da pricam nista al eto uporan si!
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by M_O_D_E View Post
    Pa, mozda... A mozda si zaboravio pomenuti sto se u subotu na Cetinju dogodilo sa zenom koja je dosla sa dvoje djece (7-8 godina) koja su imala salove Buducnosti (koja je bukvalno istjerana prije samog ulaska na 'tribinu')

A mozda si zaboravio pomenuti kako je okoncano gostovanje Buducnosti na CT u drugoj ligi (2002.) kada su na autobusu fudbalskog kluba polomljena gotovo sva stakla...

E, vidis, jedno je 'gostoprimstvo' kada dolazi Buducnost, a drugo kada dolazi Zeta... O tome je rijec. I ne znam - ako je pola Crne Gore kivno na te 'varvare', brate - zasto njih ne napadnu (kad su vec svi silni i sl.) nego su im uvijek glavna 'meta' ili igraci ili simpatizeri iz PG...

I ne znam ko smo 'mi'... Toliko (i ovo pada u vodu, a?)...
    zaboravio si kako su docekivali kk buducnost, kako se tanjevic (svetski priznat strucnjak) brisao peskirom od pljuvacke kako su ga ispljuvali
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Danas jedva dobili Olimpica (bez Radica, Brguljana, Tonija, Miloshevica). Imamo 18 igracha
    Budva dobila grke.
    Spremni smo, Pavlovic je odlichan, ali izgleda da na ovom turniru nijednu utakmicu necemo odigrat' kompletni. Shetka je dobar.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma ne zna chicha ni za to...i dalje ce mislit da je to iz cista mira i neka misli, boli nas domu!!Najsvjezije je bilo na utakmici protiv Slovenije dje su pomislili da mogu, ali samo pomislili, provocirat Varvare na sred Sjevera sa slicnim pjesmama...zato su i "ispraceni" sa tribine, zato se i pjevalo to sto se pjevalo na Cetinju i opet ce!Dovoljno govori i izjava usljivog clana odbora FK Lovcen da smo mi kvazi navijaci..majko mila!Kako na rukometu tako i na fudbalu (cast izuzecima)dolaze samo sljedbanici pijanog vam gradonacelnika i njihove familije!Umjesto "Orlovi" mogli ste navijace nazvat "Lojalni" ali ne FK Lovcenu nego partiji pjanog VAM gradonacelnika!!!!

Thanks Thanks Given 
    690
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Quote Originally Posted by Ser Ex Miteser View Post
    Kako na rukometu tako i na fudbalu (cast izuzecima)dolaze samo sljedbanici pijanog vam gradonacelnika i njihove familije!Umjesto "Orlovi" mogli ste navijace nazvat "Lojalni" ali ne FK Lovcenu nego partiji pjanog VAM gradonacelnika!!!!
    Moram te ispravit sto se tice rukometa,jer je nekad na utakmicama Lovcena bilo mnogo ljudi sa strane,lishe cetinjana,a 60 % njih minimum nikakva politika nije zanimala,najmanje DPS-a i te propalice Jankovicke.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Ma ne zna chicha ni za to...i dalje ce mislit da je to iz cista mira i neka misli, boli nas domu!!Najsvjezije je bilo na utakmici protiv Slovenije dje su pomislili da mogu, ali samo pomislili, provocirat Varvare na sred Sjevera sa slicnim pjesmama...zato su i "ispraceni" sa tribine, zato se i pjevalo to sto se pjevalo na Cetinju i opet ce!Dovoljno govori i izjava usljivog clana odbora FK Lovcen da smo mi kvazi navijaci..majko mila!Kako na rukometu tako i na fudbalu (cast izuzecima)dolaze samo sljedbanici pijanog vam gradonacelnika i njihove familije!Umjesto "Orlovi" mogli ste navijace nazvat "Lojalni" ali ne FK Lovcenu nego partiji pjanog VAM gradonacelnika!!!!
    Prijatelju i ti si izgleda od skoro poceo da ides po utakmica ili se pravis lud jer dok sam ja isa na rukometne i kosarkaske utakmice dps-ovcama nije na um padalo da se pojave osim Parace jednom i nikad vise.
    Sadasnje stanje ne bih da komentarisem jer vise to i ne pratim ali u svakom slucaju dobro ste prosli da vas presjednik Lovcena ne vakumira kao trinajestojulsku nagradu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Didi prvo tebe da odgovorim, prije rece ne mozes objasniti neobjasnjivo i shvatio sam te jer je ponasanje tih navijaca neobjasnjivo, a ovo sto sad kazes jesam li cuo izgleda da ne samo ja to nisam cuo nego niko do ti i to nekako naknadno jer odje se nadjose svi moguci izgovori pocevsi od 2002 pa koliko vidim doce i do 1948 (cisto sumnjam da ste tada i postojali ali cete naci objasnjenje da jeste ne sumnjam).
    A sto se tice mila jankovica i dps govana (koji su inace vama finansijeri), oni su poceli od skoro da idu na utakmice, bilo da se radi o rukometu ili fudbalu ili o spanskima selima njima je sve jedno samo da se malo izreklamiraju. I bas zbog ovakvih pojava ne da ne idem na utakmice nego mi se gade i Lovcen(martex) i Buducnost (veskobar i ekipa) i Zeta (rajo i migo) itd...itd... I na kraju nisam vas nazivao ni kvazi ni ovakvi ni onakvi, nego sam rekao da onakvo "navijanje" nema veze sa navijanjem a jos manje sa podrskom voljenom klubu. Od mene toliko i svaku srecu vam zelim u buducim poduhvatima
    pun energije i volje za zivotom ali zasto... otom potom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Moram te ispravit sto se tice rukometa,jer je nekad na utakmicama Lovcena bilo mnogo ljudi sa strane,lishe cetinjana,a 60 % njih minimum nikakva politika nije zanimala,najmanje DPS-a i te propalice Jankovicke.
    Mislio sam na trenutno stanje..pardon

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Prijatelju i ti si izgleda od skoro poceo da ides po utakmica ili se pravis lud jer dok sam ja isa na rukometne i kosarkaske utakmice dps-ovcama nije na um padalo da se pojave osim Parace jednom i nikad vise.
    Sadasnje stanje ne bih da komentarisem jer vise to i ne pratim ali u svakom slucaju dobro ste prosli da vas presjednik Lovcena ne vakumira kao trinajestojulsku nagradu.
    Pricam o trenutnom stanju u nasem fudbalu a i navijanju naravno!I u pravu si da sam od skoro poceo da idem na utakmice..prva mi je bila polovinom 80tih, ne racunam one na koje me je otac vodio prije mog samostalnog odlaska na isti!!To je naravno od skoro ako bi se uporedio sa jednim starim Skotlandjaninom koji ide na stadion jedno 50 godina!
    A to sto bi uradio pr. Lovcena i sto bi bilo kad bi bilo...to pricaj svojim prijateljima!Slusamo to otkad postojimo, zavrsno i sa Splitom, Niksicem i sl. pa im nesto ne podje za rukom i pendrecima i krsima i svim ostalim "preparatima"

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Pricam o trenutnom stanju u nasem fudbalu a i navijanju naravno!I u pravu si da sam od skoro poceo da idem na utakmice..prva mi je bila polovinom 80tih, ne racunam one na koje me je otac vodio prije mog samostalnog odlaska na isti!!To je naravno od skoro ako bi se uporedio sa jednim starim Skotlandjaninom koji ide na stadion jedno 50 godina!
    A to sto bi uradio pr. Lovcena i sto bi bilo kad bi bilo...to pricaj svojim prijateljima!Slusamo to otkad postojimo, zavrsno i sa Splitom, Niksicem i sl. pa im nesto ne podje za rukom i pendrecima i krsima i svim ostalim "preparatima"
    Ovo o presjedniku lovcena je bilo na njegov racun tako da ne padas u vatru bez potrebe, a drago mi je sto si stari posjetilac sportskih priredbi pa onda vjerovatno pamtis kamenovanje autobusa navijaca Lovcena poslije kosarkaske utakmice sa Buducnoscu devedeset i neke kad ste imali logisticku podrsku specijalaca a delije i Arkan su vam bili idoli ali to su neka vremena koja se zaboravljaju jer u CG je Orvel na djelu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

drago mi je sto si stari posjetilac sportskih priredbi pa onda vjerovatno pamtis kamenovanje autobusa navijaca Lovcena poslije kosarkaske utakmice sa Buducnoscu devedeset i neke kad ste imali logisticku podrsku specijalaca a delije i Arkan su vam bili idoli ali to su neka vremena koja se zaboravljaju jer u CG je Orvel na djelu.
    Znam na sta mislis, ali grEsis decko....ne mogu da vjerujem da tvrdis da smo "drugovali" sa policijom i divili se koljacu!!Vidim odlicno "poznajes" materiju!Bolje se zapitaj dje si ti bio kad ti je koljac setao kroz grad i manastir!!JA sam bio tamo a TI

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Znam na sta mislis, ali grEsis decko....ne mogu da vjerujem da tvrdis da smo "drugovali" sa policijom i divili se koljacu!!Vidim odlicno "poznajes" materiju!Bolje se zapitaj dje si ti bio kad ti je koljac setao kroz grad i manastir!!JA sam bio tamo a TI
    U pravu si da ne poznajem materiju zato samo pišem o konkretnoj utakmici na koju sam bio a što se tiče Arkana i manastira vidim nagrdili smo ga i ja i ti tako da ne vidim čemu ta priča.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

tako da ne vidim čemu ta priča.
    kao i tvoji zadnji postovi pa se malo primih...necu vise izvini

Za pocetak pocnite i vi da urlate UPRAVA NAPOLJE pa cemo se mozda i druzit

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    34
    Thanked in
    28 Posts

Ajde batalite strucnjaci.

Moderatori brisite ove gluposti.
    Budućnost

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

kao i tvoji zadnji postovi pa se malo primih...necu vise izvini

Za pocetak pocnite i vi da urlate UPRAVA NAPOLJE pa cemo se mozda i druzit
    Ja više ne idem na utakmice a uprava samo neka je zdravo i neka redovno kontrolišu holesterol.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E MOJ JADRANE ! ! !

Skandal,ekipa jadrana nije se pojavila na utakmicu sa Budvanskom rivijerom.
    Stvarno su imali opravdanje, "igraju dvije jake utakmice u isti dan", niko osim njih !
    Jeli moguce da se ovo desava, poceli su da se nerviraju, da vrse pritisak. I na kraju, preformulisao bih jednu staru narodnu: "KO NIJE PRVAK, IMA PRAVO DA SE LJUTI !"

PS: Dokazali si koliko postuju i koliko su postovali, jednu ljudsku i igracku velicinu, kakva je bio Zoran Gopcevic ! Iako je od Novljana, mnogo je !!!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Chinjenica je da su oni za razliku od nas (koji smo jutros trebali bit' slobodni) trebali' imat' dvije jake tekme danas.
    Ali, opravdanje ne postoji, jer su raspored znali i prije 10 dana, moglo se to sve na vrijeme promijenit'.
    Primorac i Jadran od kraja proshlog prvenstva nisu odigrali nijednu utakmicu (tj. nijedan sparing mech). Drago mi je da sa njima nema prijateljskih! :mrgreen:
    Nocas ih moramo klepit!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Chinjenica je da su oni za razliku od nas (koji smo jutros trebali bit' slobodni) trebali' imat' dvije jake tekme danas.
    Ali, opravdanje ne postoji, jer su raspored znali i prije 10 dana, moglo se to sve na vrijeme promijenit'.
    Primorac i Jadran od kraja proshlog prvenstva nisu odigrali nijednu utakmicu (tj. nijedan sparing mech). Drago mi je da sa njima nema prijateljskih! :mrgreen:
    Nocas ih moramo klepit!
    Ti znas da sam ja uvijek za tenzije :-D

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Kakav mech! :shock:
    P r i m o r a c

Page 114 of 225 FirstFirst ... 1464104110111112113114115116117118124164214 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)