pomalo luda trka,lewis se najbolje snašao i najbolje vozio,alonsa nisam odavno vidio da pravi greške po kiši....kovalainen extra, kimi dobar...i mislim da je sa ovim šampionat riješen
pa sad sva 4 najbolja vozaca voze Ferari, pa se vidi ko je najbolji :mrgreen:
A ovo je vozac i po, svaka cast:
steta sto ispade, i to od kolege VettelaTeam boss Christian Horner added, "In Formula One you face many emotions and today Mark was driving a fantastic race. He had food poisoning this morning, which he was battling with and he even threw up in the car during the initial pace-car period. In true Aussie fashion, he kept pushing and today he was quick enough to win the race
(nečitko)
pomalo luda trka,lewis se najbolje snašao i najbolje vozio,alonsa nisam odavno vidio da pravi greške po kiši....kovalainen extra, kimi dobar...i mislim da je sa ovim šampionat riješen
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
Sreća da se na vrijeme probudih da vidim da nema klasičnog starta nego da se kreće "pod" safetycar-om.
Meni je trka bila baš super. Bar se nešto dešavalo.
Taman sam rekla na glas kako vozači McLarena stabilno vopze, ne izleću sa staze, kad Alonso pa pa. Više neću ništa zborit da ne baksuziram.
Ferrari sa pogrešnim gumamamaa. E pa strašno. KIša lije iz neba i iz zemlje, a oni nemamu gume za kišu. Massa kamikaza je svako malo izlijetao ali opet nije loša vožnja bila. Sa 4 pitstopa dobro je i prošao. Raikonen sa 3 pitstopa opet odlično. Vozio je standardno dobro. Ne znam ali volim nešto toga maloga.
Mislim da je šampionta riješen. Sad ostaje da vidimo pretumbacije na kraju sezone.
25og idem za Italiju pa ako oće neko nešto može pogledat odjeJa sam za sebe već odabrala
http://www.ferraristore.com/
Žao mi je jedino zbog Hamiltona!!
Ali šta god da McLaren, pardon Ron Dennis, uradi do kraja godine... Tja!? Sve je to tanko, pretanko...
Proći će određeno vrijeme, pa će se svi ružno prisjećati sezone 2007. Ovogodišnja titula vozača, kome god da pripadne biće maximalno kontraverzna!
Ne bih volio da bude Hamiltonu jedina titula u karijeri, jer će onda mnogi reći da je do nje stigao nesportski, nezasluženo itd. + minimiziraće njegove sportske i ljudske kvalitete...
Ponavljam, to bi bila ŠTETA! Ali samo zbog njega...
Last edited by analiza; 01-10-07 at 10:28.
njegova je titula čista, i nije prva koja je osvojena uz kontraveze tako da ....srećna mu bila
Hamilton je klasa i to mu niko ne mozhe osporit.
hamilton je klasa i steta sto ce mu kroz buducnos uvjek neko moc prigovoriti kako je osvojio "prvu titulu" a steta jer on nije imao veze sa tim
Drago mi je što ste se svi složili u vezi Hamiltona!!!!! Učio sam o amebama kad je Mika osvajao, evo sad studije i Hamilton. Promjenili su se vozači i boje, isti je boss, i ona stara dobra borba između Ferrari-ja i Mclaren-a. Stvarno je masu vremena prošlo... Da ako nešto ne krene naopako u Kinu i Brazil.
Pesikan je retard, najgori definitvno.
A Luis odlican, Kimijeva voznja bila za pet, ali ne i Ferrarijeva odluka za super wet gume.
Zao mi je za Heidfielda, ali drago za Lojzeka.
Toliko kamera i fotoaparata i sranja i nisu mogli uhvatit Lojzekov "manevar"?
P.S. od pocetka do kraja mi je nedostajao pravi RAINMAN!
TAKUMI
ispravi nas za pravopis molim te!!!!!!
Mislim šta reći?
Na engleskom se piše: controversy. A izgovara: kontravrzi!
A na srpskom i hrvatskom se piše i izgovara: kontraverza.
N'o, u današnjem vremenu (maternjeg, crnogorskog, podgoričkog, momiškog jezika...) sve je moguće.Ko zna? Možda si ti novi Vuk Karadžić!?
![]()
![]()
Ako ti treba još kakva info' u vezi pravopisa slobodno se javi...
Teško da je čista!?![]()
![]()
![]()
Jedno stoji - Lewis Hamilton je odličan vozač!! Njegov stil vožnje je sličan Alainu Prostu, što znači da je gotovo ravan PERFEKCIJI. Šaljivo rečeno, on može sa jednim setom guma da vozi cijelu trku, a da im se ništa ne desi. Tip je rođeni VOZAČ I PO'!! Njegova KONCENTRACIJA tj. FOKUS - Svaka čast!
Mane (ako ih ima): tek treba da vidimo koliko je sposoban (tj. iskusan) da razvija bolid. Tu je do sada imao Alonsa i De la Rosu. Od novembra mjeseca ih vjerovatno više neće imati, pa ćemo da vidimo kako će onda to da ide.
Mane njegovog tima: 1. Ron Dennis, 2. Titulu je uzeo na "švercovanom" bolidu (to stoji) i 3. Naredne godine dolazi do smanjenja budžeta kod McLarena, DODATNI sudski troškovi su sasvim izvjesni, a i odliv "kadra" i nekih sponzora je neminovan...
ja mislim da će oni zadržati najače sponzore...ipak je to tim za koji vozi prvak svijeta i u koji svi gledaju....
Rosberg u McLaren?
Alonso umjesto Ralfa u Toyoti?
TAKUMI
evo treba, obavijesti tvorce Oxfordskog rjecnika da nisu nisu u pravu (da uploadujem audio klip?), kao i autore ovog sajta: http://say.expressivo.com/jennifer/c..._controversial
:mrgreen:
Ako ti treba još kakva info (info se pise bez apostrofa) u vezi pravopisa slobodno se javi...
A ode Ralfi, i zvanicno trazi "bolji" tim :mrgreen: Sto se tice smanjenja budzeta McLarena, mislim da ce im 1 svjetski shampion u dovoljnoj mjeri nadoknaditi izgubljene $$$, pa jos sad kad ulete sponzori iz UK, spremni da podrze mladog Britanca, eee
![]()
(nečitko)
biće para za mclaren.......
Nikako kraj glasinama, a u novoj stoji kako će Fernando Alonso sljedeće sezone zamijeniti momčad sa Ralfom Schumacherom.
32 – godišnji njemački vozač, jučer je priopćio kako prekida suradnju sa Toyotom.
Za medije je otkrio kako bi McLaren Mercedes bio bolja destinacija.
„U Toyoti govore kako bi u momčadi radije voljeli imati dvostrukog svjetskog prvaka. Da imam šanse, radije bih vozio za McLaren,“ rekao je Ralf, o mogućoj Alonsovoj destinaciji.
Norbert Haug demantirao je moguću Schumacherovu zamijenu za Alonsa u McLarenu.
Last edited by Senna; 04-10-07 at 07:55.
jos nam Shumi treba :mad: Idem ja onda za Ferari da navijamAjde Ralfi u peKsiju sa bratom
![]()
(nečitko)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks