a nije to mclaren, to je ferari, al sa drugom bojom! :roll:
![]()
prvi Red Za Najbolje,mclaren Normalno!!!
a nije to mclaren, to je ferari, al sa drugom bojom! :roll:
![]()
(nečitko)
Cuti samo ste copy paste uradili![]()
She is only here to annoy herself!
Oće li mi ko reć zašto trka počinje mimo svih pravila u 13 i 30 po lokalnom, tj. 6.30 po našem vremenu?
......znaci jos jedna dvostruka za McLaren?
Red bi bilo da im crkne nesto.
TAKUMI
a e, "red". Pa normalno da ce da crkne kad su ugradili sve djelove sa shugavog Ferrarija! Zabarski kvalitet :mrgreen:
(nečitko)
McLarenovci prvi svaka cast. Vidjecemo sjutra na trku ako bude suvo mozda se nesto i promijeni
DObar ovaj Feerari sive boje, brise fino :P
Alonso sam protiv svih
Normalno da nece crknut cush :P
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Luis Hamilton je na putu da potpiše 80 miliona vrijedan ugovor da ostane u F1 timu McLaren do kraja 2012. godine. Njemački časopis Bild tvrdi da će Hamilton prema ugovoru, koji predstavlja mamutsko povećanje u odnosu na njegovu debitantsku platu, dobijati 12 miliona svake godine, a pored toga ostavlja i mogućnost njegovom ocu Entoniju da pregovara o zasebnim marketinškim aranžmanima.
Šef sportskog odjeljka Mercedesa Norbert Haug je potvrdio: “Željeli bismo da sarađujemo sa Luisom na dugoročnoj osnovi. On je sjajna osoba i sjajan vozač.” Hamiltonov otac je kazao da ugovor tek treba da se potpiše, jer treba da se sačeka odluka FIA o tome hoće li tim iz Vokinga naredne sezone ostati u takmičenju, zbog poznate afere.
Vijest se poklopila sa Hamiltonovom izjavom novinarima u sjedištu McLarena da je on zaslužio više poštovanja tima od svog rivala za titulu Fernanda Alonsa.
“Na osnovu onoga što se događalo zadnjih par nedjelja oni su shvatili ko su pravi ljudi u timu i koga bi trebalo da zadrže,” rekao je 22-godišnji Britanac.
“Kad smo došli u Spa, on je sjedio, šalio se i smijao. Ne razumijem to.”
Hamilton je potvrdio sumnje da njegov odnos sa Špancem skoro ne postoji.
“Alonso nije onakav kakvog sam ga zamišljao” rekao je on.
da nije ovoga hamiltona volio bi da meklaren 5 godina ne osvoji nijedan jedini bod...pih shunje jedne...mislio sam da ne postoji klosarskiji tim od ferarija ali posle svih ovih namjestaljki i sranja i posrani alonso i sve u ****
kako nema vise gospode od vozaca ka sto su bili dejmon hil, hakinen, vilnev...
this is pointless
WoWowowowow... Nisam gledao trku, ne probudih se, ali vidm da je Hamilton dobio, a Alonso nije ni zavrsio trku. Vrhhhhhhhhhhhh. Kimi treci... Extraaaaaa, Luis osvaja sampionat, tu nema price.
Zna li ko kad je repriza danas na TV?
Kakav shit od trke.
Ferrariju se nakačilo svašta jer su dominirali, nisu nikako veći "klošari" od ostalih nikad bili. Još prve sezone Hakkinena i Coultharda u McLarenu na opkladu su se dobijale trke, nema klošarskijeg ponašanja od toga... ova sadašnja afera je samo potvrdila zvanično šta se sve radi iza kulisa...
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ne dipr!Vazno je da ce hamilton biti sampion i sad pocnite da placete!
Nemoj ka Pešikan bez paca. I ja bi volio, al su prevelike 2 trke. Svašta može bit.
Normalno, svaka čast za vožnju danas. Al me začudi onaj alonso, mislio sam da zna vozit po kiši.
Aerodinamika mu je posla po q jer ga je zakacio onaj debil i slomio mu bolid zato je izletio onamo![]()
moze li mi neko rec zasto su ferarijevi bolidi bili zadnji kad sam se ja ukljucio na 2-3 kruga od starta?
this is pointless
Ferrari jedini nije promijenio gume za kisu, nego intermedijalne je stavio, pa su po naredjenju zvanicnika morali da ih pormijene, jer ih nijesu poslusali na start...
Tako ja procitah, evo cekam snimak da odgledam :hammer:
A Vidio sam zadnjih 20 krugova i vidim da je Ferrari opet imao strasnu strategiju :roleyes:
Kimi kaze da ih uopste nisu obavijestili prije trke![]()
Da, samo sto su svi znali, osim njih... BAs cudno zvuci da su zaboravili njih da obavijeste, prije ce biti da je neko opet pokusao da zaobidje pravila. U sta se ovo pretvara, ne daj boze, cirkus pravi.
Jes kimi kao potvrdjeni lazov, sve sto zine laze....ojjj
Sve u svemu, Luis odlican, heiki vrhunski odradio, kimi jedan od rijetkih koji je preticao jutros
P.S. Skoro svi po 1pit, Kimi 3, Masa 4(zato sto je imao kaznu kroz box)...
P.S.2 Nesto mi nije radio total, pa sam morao da gledam i slusham onog Pesikana... ljudi sto je ono???? Kakav retard QQ
Sad znas kakve su nase muke
Slozio bih se sa NSX-om. Kakvo smece od trke. Odmah da pojasnim, ne kazem to zato sto je Hamilton pobijedio, nego sto je ovo bilo sve osim trke. I ovaj sto je pustio da voze trku na ovakve uslove dobro treba da se zapita sa za samoga sebe, da vidi je li cist u glavu.
Hamilton je odlicno vozio dok je bio prvi, cim je poslije boxa upao u guzvu nije se bas najbolje snlazio.
Opet ne vidjeh trenutak kad Alonso odustaje, vidio sam da je Kubica spotakao Hamiltona i dobio kaznu, ali ne zapamtih ko je takao Alonsa i znatno mu ostetio bolid. Ali dobro neka mu se desilo ovo, sjetite se prosle godine i Japana. Sumi vodio i otkaze mu motor
Ferrari totalno pogresnu taktiku imao, Massa prilicno lose vozio, izlijecao redovno, Kimi se trudio, izlijecao par puta ali je i preticao.
Sve u svemu oprostio se od titule i on i Alonso. Jes da se moze svasta desit ali mislim da je gotovo.
A trka je uzasna bila. I ako vec kise padaju u ovo doba godine tamo stalno, treba je pomjerit za neki drugi termin jer ovo je bilo uzasno danas.
Izgleda ce Hamilton uzet titulu od Alonsa i oborit mu rekord kao najmladji sampion
Njemu
Na sezonu je odavno pala mrlja, zbog spijunskog skandala.
Jos d avidimo oce li bit jos koji (Reno su optuzili ovi iz McLarena).
Jes da je ovo chisto sranjce od trke, da nema veze ni sa taktikom a jako malo sa kvalitetom vozaca - ali ja sam se ludo zabavljao jutrosI onaj pandemonium na kraju Massa - Kubica - ono se odavno nije gledalo... Jako interesantna voznja Coutharda, mislim jedini bez ijedne greske, izlijetanja, jako iskusno i hladnokrvno...
Just to slip the skin...
Cekaj polako ima jos 2 trkeA i kakva je to titula sa neregularnim bolidom
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks