Page 3 of 28 FirstFirst 123456713 ... LastLast
Results 51 to 75 of 699

Thread: Total TV VS. BBM VS. IPTV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

mahatma 2 posta i oba hvalospjevi o totalu
    smrdi na bota koji udara reklame po foruma

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Licko PINK nemam, ali imam kanale sa prostora bivse Jugoslavijekoje i koje mogu hvatati sa total tv-om i ja i bilo ko, ko ima taj resiver:
    1. RTCG,
    2. BHT 1,
    3. TV SLJEME-ZAGREB,
    4. MK TV,
    5. SLO1,
    6. SLO2,
    7. TV DUGA,
    8. TV VIKOM,
    9. TV MELOS,
    10. SVET PLUS,
    11. BALKANIKA,
    12. DM

dalje ocemo da pricamo o ne lokalizovanim kanalima (kojih je pola u BBM)?
    onda tu spadaju:

RTL, RTL2, SUPER RTL, VOX, DSF, DW-TV, CNBC, EUROPE, TV5, EURONEWS, CNN, RTR PLANETA, TV ESPANA, RAI1, RAI2, RAI3, RAI SPORT, FASHIOT TV, EUFORIJA ... Da ih ne nabrajam sad sve trebalo bi mi dosta vremena ne znam ni koliko ih ima koji su free to air.

dosta od mene

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mahatma View Post
    Licko PINK nemam, ali imam kanale sa prostora bivse Jugoslavijekoje i koje mogu hvatati sa total tv-om i ja i bilo ko, ko ima taj resiver:
    1. RTCG,
    2. BHT 1,
    3. TV SLJEME-ZAGREB,
    4. MK TV,
    5. SLO1,
    6. SLO2,
    7. TV DUGA,
    8. TV VIKOM,
    9. TV MELOS,
    10. SVET PLUS,
    11. BALKANIKA,
    12. DM

dalje ocemo da pricamo o ne lokalizovanim kanalima (kojih je pola u BBM)?
    onda tu spadaju:

RTL, RTL2, SUPER RTL, VOX, DSF, DW-TV, CNBC, EUROPE, TV5, EURONEWS, CNN, RTR PLANETA, TV ESPANA, RAI1, RAI2, RAI3, RAI SPORT, FASHIOT TV, EUFORIJA ... Da ih ne nabrajam sad sve trebalo bi mi dosta vremena ne znam ni koliko ih ima koji su free to air.

dosta od mene
    ''Nelokalizovani kanali'', pola u BBM?
    Posto si ih nabrojao ovdje, pokusavam da te shvatim o cemu pricas...ali ne ide mi...
    Od navedenih u ponudi BBM imas jedino Euronews, CNN, i da ne pisem jos par njih, ali to je info od starta da Dodatni paket ( 12 kanala) nije titlovan.
    Pola kazes?

Thanks Thanks Given 
    132
    Thanks Thanks Received 
    20
    Thanked in
    17 Posts

cijena osnovnog paketa i hbo+xxx paketa za pola godine je 90 eura ! a pink paket oko 100 eura ako ne i vishe
    onda total tv polako pocinje da ubacuje nove kanale umjesto ovih koji i nisu nesto,u pitanju je 20 novih kanala,vec su pocheli da stavljaju nove kanale hbo comedy i hallmark za bbm nisam siguran da ima hbo comedy
    onda kad pada kisa ima LI BBM normalnu sliku ???naravno da ne !!!
    onda mozhe li se gledati normalno na bbm liga sampiona formula 1 i ostalo???naravno da ne!!!sta ocete vishe

prema tome total tv je zakon,jedina mana jeste cijena prevelika makar kad je u pitanju pink paket a ovo 90 eura za 6 mjeseci
    osnovni+hbo+sex nije skupo uopste
    Živio mi Srđane Aleksiću!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

koliko gledate kanala od tih 73? Licno mislim da pink nemate (rijetko ko), to je minus 6, ne ubrajate valjda kanale koje vec svi imamo, dakle jos 6 manje, ne mislite valjda da su kanali BN, BIH,DM,SOS,ORT,... dobri kanali, pa ne ubrajate valjda ne lokalizovane kanale. Cartoon Network Hallmark Channel Fashion TV CNN-International Euronews Boomerang ... ?
    Koliki je maksimum BBM da ima kanala? (po rijecima ljudi koji rade tamo) 85-90, zasto taj prostor ne iskoriste da nam daju kanale koji imaju prevod, sihronizaciju, (pa makar i slabijeg kvalitete) vec nam daju nacionalnu televiziju Italije, CNN-International , Euronews ... koji su svugdje u svijetu besplatni, samo ne i kod nas mi moramo da ih platimo...
    sve te ne lokalizovane kanale vec imam na Spanskom DIGITAL+, TPS, PREMIERE,DIGI TV,HOLANDSKOM PAKETU ... besplatno
    a mogu ih gledati sa prevodom u DIGI TV ili totalu. kazi te mi 1 samo 1 kanal koji je iole dobar (naravno sa prevodom) da vec ne postoji u totalu. mozda Hustler TV da za njega ti i ne treba prevod
    ali i njega vec imam na 5e (sirius) besplatno

Pitao me neko koliko kanala gledam iskreno ne znam, gdje god naletim na neku dokumentarnu emisiju. Jer stvarno mi je dosta ne prevedenih kanala, gledam ih evo 10 godina
    da pricamo o mogucnosti nadogradnje? u cemu je prednost satelitske antene? kupi najjeftiniju satelitsku karticu ili naj obicniji digitalni resiver od 20 e (polovan), dobijas npr: DIGITAL+, (taquill 1-9, canal+ ...) PREMIERE kanali, Holandjani, Paket 10 ak MTV kanala... sve to a da ne gubis Total (2 lmb-a, koji standardno dolaze kad kupujes total)
    Ma sto ja vise pricam o ovome nije sve u zvucnosti pojedinih kanala, ljudi se zalete plate, a na kraju za svoje pare dobiju ono sto vec postoji besplatno. Znas kad ce ti kanali da se lokalizuju? Kad i C+ (Canal+) udje u ponudu total tv a toliko o tome

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kablegirl to su ne lokalizovani kanali u total tv koje mozes gledati sa total tv om a o kojima niko ne prica
    o cemu pricas ti par ne lokalizovanih kanala na kablovskoj par?
    Cartoon Network
    Hallmark Channel
    Fashion TV
    CNN-International
    Euronews
    Boomerang
    Eurosport 2
    Mezzo
    Motors
    Chasse & Peche
    Animal Planet
    Discovery Travel and Living
    Discovery Civilisation
    Discovery Science
    Rai uno
    Rai due
    ne znam koji jos
    da li je to par ne lokalizovanih kanala?
    Last edited by mahatma; 03-10-07 at 16:49.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zna li ko sta se desilo sa kanalom ''balkanmedia''?
    Patis dok shvatis da patis,a kad shvatis da patis patis jer si shvatio da si uzalud patio

Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    206
    Thanked in
    136 Posts

@sveto

pink paket nije 100 vec 220 eur??? pa saberi koliko je to ukupno? novi kanali jesu HBO comedy i Hallmark i to je to . i za sada nece biti nista novo,vjeruj mi (mozda jos eurosport 2).o kojim 20 novih kanala pricas?za nove kanale im treba i novi transpoder na satelitu jer vise ne mogu stati na postojecim.
    rekao si da kad padne kisa nema kanala na kablovskoj. a sta cemo sa Totalom?? ako se i jedan oblak pojavi,pola kanala nestane. znas li koliko sam antena postavljao i gdje imam najvise problema sa signalom? pogadjaj?
    a cijena ? pa sam si rekao da je 90 eura osnovni + HBO za pola godine? to je 180 eura za godinu.koliko je BBM osnovni paket + hbo za godinu? (osnovni + HBO = 12 eur za mjesec = 144 na godinu). i od kada je 180 manje od 144?
    @mahatma

bez ljutnje ali mijesas babe i zabe. pa koliko ljudi (procenat) kod nas gleda TPS,canal +,DIGI TV,?? ma ni 1 %. a i ti ces za koji dan ostati bez njih jer svi prelaze u novije sisteme kodiranja. cak i TV Slovenija prelazi u viaces 3 posle toliko godina. i pokazi mi i jednog kablovskog operatera kod nas,oko nas i u evropi, a da nema osim svoje ponude jos CNN,RAI,EURONEWS?isti vlasnk Totala, firma SBB Srbije u svojoj kablovskoj mrezi po Srbiji daje ove kanale.i zamisli,placaju se. i zamisli ugase HRT2 kad je formula i kada je liga sampiona

@SnowQueen

Balkanmedia ne emituje vise program evo vec par mjeseci.ugaseni su zbog finansijskih
    problema.

toliko i od mene. svako neka sudi za sebe i neka odabere sta mu najvise odgovara
    Last edited by zeks; 03-10-07 at 17:48.

Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    206
    Thanked in
    136 Posts

a evo i liste kanala SBB ,vlasnika Total TV . sta traze tu CNN, RAI, EURONEWS,BBC,RTL,DSF,?

* 1. MTV Adria
    * 2. Fox Crime
    * 3. Discovery
    * 4. VH1 Europe

* 5. Cartoon Network

* 5. TCM

* 6. CNN

* 7. Happy TV

* 7. Košava

* 8. RTS 1

* 9. Avala

* 10. RTS 2

* 11. Pink

* 12. FOX

* 13. B92

* 14. Studio B

* 15. Art TV

* 16. RTV1

* 17. Happy Cable

* 18. NTV Mir

* 19. Pink Kids

* 20. Pink Music

* 21. Rai Sport

* 22. Most

* 23. Rai Due

* 24. HRT 2

* 25. MTS

* 26. Sport Klub +

* 27. MTV 2

* 28. MTV Hits

* 29. MTV Base

* 30. VH1 Classic

* 31. Mezzo

* 32. ESPN Classic

* 33. Extreme Sports

* 34. Chasse & Pęche

* 35. Discovery Civilsation

* 36. Discovery Science

* 37. Discovery Travel & Living

* 38. TV 5

* 39. Free-X TV

* 40. Free-X TV 2

* 41. Hustler TV

* 42. X-Dream

* 43. HBO
    * 44. TV Crna Gora

* 45. EuroNews

* 46. TV1000

* 47. Metropolis

* 48. Motors TV
    * 49. SOS

* 50. Stankom

* 51. Viasat History
    * 52. Viasat Explorer
    * 53. Super

* 54. Info kanal

* 55. BN

* 56. Panonija

* 57. Rai Uno

* 58. Enter TV

* 59. HRT 1

* 60. Eurosport 2

* 61. OBN

* 62. Sport Klub

* 63. National Geographic
    * 64. Palma plus
    * 65. Animal Planet
    * 66. DSF

* 67. Travel
    * 68. RTL

* 69. Film+
    * 70. Fashion TV

* 71. Eurosport

* 72. BBC Prim

* 73. Hallmark

* 74. Baby TV

* 75. Cinemania
    * 76. Spektrum
    * 77. KTV Zrenjanin
    * 78. Jetix

* 79. BBC World
    * 80. Kopernikus
    * 81. TV Espana
    * 82. Kanal D

* 83. City

* 84. EMM

evo i link ko ne vjeruje http://www.sbb.co.yu/cms/view.php?id=131

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U ponudi total tv a nema tih kanala, je ni ti ne mozemo da gledamo sbb srbija i nemoj da uporedjujemo kablovski Srbije sa kablovskom Crne Gore ovdje nije o tome rijec. Rijec je o uporedjivanju kablovskog sa satelitskim sistemima.
    da dobro sam napisao Total tv je satelitski sistem a bbm kablovki

ako se pink placa 220 eura, svako moze platiti 20 eura ne na pola godine ili mjesec, vec dok mu crkne resiver. a sa tim ja trenutno mogu da gledam (samo na astri, jer sa 2 lmb a hvatam astru i eutel. da ne pricam o ostalih 50 satelita, to je malo komplikovanije da neko ko tek sad kupi satelitski sistem okrece antenu) sledece kanale:
    TAQUILLA 1 - 8, COSMOPOLITAN, FOX, C+ ACCIYN, C+ COMEDIA, C+DCINE, CANAL+, CANAL+ 2, TNT, CALLE13, PARAMOUNT COM, CINEM.CLASICO, HOLLYWOOD, PREMIER 1 - 4, PREMIERE DIRECT 1,2,3, AXN, TCM 2, PLAYBOY TV, BLUE MOVIE 1,2, TCM2, TELENOVELAS, MTV, MTV 2 , MTV BASE, MTV HITS, MTV ESP, MTV AUSTRIA, MEZZO, CLASICO, CARTON NETWORK, DISNEY CHANNEL 1,2, TOON DISNEY, BOOMERANG, JETIX, C+ DEPORTE 1,2,3, TELEDEPORTE, BARSA TV, ARENA, SPORTMANIA, NAT GEO, CAZA Y PESCA , DISCOVERY, CNN+, FOX NEWS, HISTORIA... ... + TOTAL TV
    (da ne gasim total tv) ne okrecem nista samo na daljinski prebacim dugme
    tu je jos i na stotine kanala free to air, da ne pricam o hot birdu siriusu ...

Do kad ce trajati kljucevi? Uvjek ce neki paket raditi UVJEK, prelaze na nove sisteme kodiranje, Pa zar nije ta nagra 3 (nova nagra) probijena? Digital + i premiere ... imaju na milione pretplatnika. Koliko im treba da predju u drugi sistem kodiranja? kad predju puknuce nesto drugo recimo SKY italija

1 % ljudi u CG moze da gleda PREMIERE DIGITAL digi ... A zasto je to tako? pa zato sto su ne obavijesteni. procitaju ovdje da je kablovski sistem bolji od satelitskog pa uloze pare u kablovski.

Aj mi kazi 1 kanal koji ja ne mogu gledati a koji moze neko sa kablovskom, a ja cu tebi reci na hiljade kanala koja ja mogu da gledam a sa kablovskom to ne mogu (Imam total tv, digitalni resiver, satelitsku karticu) i neko da me ubijedi da uzmem kablovsku, pa nemoj da smo djeca, sve to sto ja imam kosta 200 eura. koliko kosta kablovska? prednost kablovske je internet, mozda i jeste... ali imam satelitski internet plus offline download

to nije mijesanje babe i zabe, to je samo nadogradnja total tv a, kad vec dobijes tanjir sa 2 lmb a, pa zasto taj drugi da ne iskoristis kako treba.

kako ces nadograditi kablovsku? mozda kupovinom satelitske?

ko kaze da mi padne signal ako naidje oblak? smijesno, mozda se to desi nekome ko je tanjr napravio od lavora
    nikad mi signal nije pao ispod 90%

sta cu raditi ako mi promijene kljuc recimo na teledeporte dok ide formula 1? pa rekao sam da laze onaj ko mi kaze da na premiere, digital plus ili bilo koji drugi paket ide vise sporta nego na totalu, pa gledacu tu formulu recimo na b92, ili na rtrs, ili na sport klub
    Last edited by mahatma; 03-10-07 at 18:56.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

na par mjesta ljudi se zale na total tv kad je kisa a i kod mene se nekoliko puta desavalo,
    smijesno je bilo par puta da nijesam imao total tv jer je nevrijeme u bg pa link zeza
    inace sat imam od 1991 a ricivera sam imao grdilo a grdjeg od ovoga eholite za upotrebu ne vidjeh odavno, pritisnes neko dugme on te prebaci na avalu kanal, zvuk kasni na mnogo kanala, kvalitet video signala na vecini stanica je ocajan, kao lose kompresovani dvix film. Ranije sma naveo probleme da ne mozes sam poredjati kanale nego kako ti ih provajder poredja, mala favorit lista, blokiranje risivera prilikom gledanja fta kanala i sl.
    Pored dream recivera i cs , neotiona 501, lovcena, ja sam isto uzeo total tv na pola godine cisto da probam. Sledece je digi tv hrvatski i ako je u nagri2. Isto tako cu uzeti i kablovsku a i wimax i ako imam adsl pa cemo vremenom procesom eliminacije odluciti sto ostaviti.
    A ove price o probijanju zastite sky koji vec skoro 3 god odbija sve napade i o c+ kanalima u total tv macku o rep.
    U ostalom sto korisnici misle o total tv ima na http://forum.sbb.co.yu/viewforum.php?f=53

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kablegirl to su ne lokalizovani kanali u total tv koje mozes gledati sa total tv om a o kojima niko ne prica
    o cemu pricas ti par ne lokalizovanih kanala na kablovskoj par?
    Cartoon Network
    Hallmark Channel
    Fashion TV
    CNN-International
    Euronews
    Boomerang
    Eurosport 2
    Mezzo
    Motors
    Chasse & Peche
    Animal Planet
    Discovery Travel and Living
    Discovery Civilisation
    Discovery Science
    Rai uno
    Rai due
    ne znam koji jos
    da li je to par ne lokalizovanih kanala?
    Za Hallmark nisi u pravu, mada hvala ti sto si imenom i brojem naveo tacno onoliko kanala(mimo Hallmark-a,kao sto napisah) koji su ne-lokalizovani
    Od 70 koliko BBM ima u ponudi,mislim da 15 i dalje nije pola
    Hvala jos jednom

Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    206
    Thanked in
    136 Posts

@mahatma

rekoh da se necu vise javljati pa pogazih to brzo . evo da se slozim sa tobom u necemu. tacno je da vise ima da se gleda na satelitskoj nego u kablovskoj. i tu prestaje sve. ja imam Total,imam jos jedan risiver i imam motorizovan satelitski sistem. i mogu da gledam sve od toga sto si nabrojao .vise neznam cemu mi koji kabal sluzi.ali ima jedan VEEELIKI problem. kanali koje ti spominjes, sada mijenjaju kljuceve i ponekoliko puta dnevno ,tako da sam odavno odustao da trazim kljuceve za njih i da cekam da se pojave novi. zamisli sad nekog prosijecnog gledaoca TV-a. kupi risiver, kupi satelitski tanjir, plati montazu, uvede internet ako ga nije imao do tada,(jer kako ce da puni kljuceve u risiver kad "puknu"),svakih 2-3 sata spaja risiver sa kompjuterom da unese nove kljuceve. gleda film,utakmicu,kad...opet crnilo, opet se pali kompjuter, opet se traze kljucevi,(ako su izasli u medjuvremenu) i opet se "puni risiver". a znas li koliko ljudi to zna ovdje??? 0,00 i nesto %. . a da placa svaki put...he hehe, mnogo brate. i ne kazem ,nego TVRDIM da je signal na Totalu los. i jos nesto . ja ne kazem da Total ne valja.daleko od toga. ovdje je bila tema Total ili BBM. i ja kazem da je za mene ponuda BBM daleko bolja od Totala. i vrijeme je vise da se sklone ovoliki tanjiri po zgradama. ja mislim da su samo kod nas i u albaniji zgrade nacickane sa njima.

Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    206
    Thanked in
    136 Posts

preuzeto sa satelittv.net

"Prema informacijama sa nekih internetskih foruma, španjolska digitalna satelitska platforma Digital+ započela je ovog tjedna sa testiranjem novog kodnog sustava- Nagravisiona 3.

Identifikacija novog kodiranja je 1810 (stara Nagravision 2 je identificirana pod brojem 1801), a prema nekim sudionicima rasprave o novom kodiranju Digitala+, pitanje je dana kada će novo kodiranje biti uključeno na svim kanalima Digitala+ na Astri (19.2° istočno) i Hispasatu (30° zapadno). Nagravision 3 kodiranje se trenutno testira samo na satelitu Hispasat na 30° zapadno, gdje prema nekim analizama Digital+ paket prati oko 750.000 pretplatnika. Ostalih 1.300.000 pretplatnika tu platformu prati preko satelita Astra na 19.2° istočno.

Novi sustav kodiranja Nagravision 3 trebao bi u potpunosti onemogućiti piratsko praćenje vrlo atraktivnih kanala iz Digital+ paketa, barem na neko vrijeme. Smatra se da bi Digital+ mogao započeti zamjenu kartica već do kraja ovog mjeseca, a ona bi mogla biti završena početkom iduće godine.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    37 Posts

Quote Originally Posted by zeks View Post
    @mahatma

rekoh da se necu vise javljati pa pogazih to brzo . evo da se slozim sa tobom u necemu. tacno je da vise ima da se gleda na satelitskoj nego u kablovskoj. i tu prestaje sve. ja imam Total,imam jos jedan risiver i imam motorizovan satelitski sistem. i mogu da gledam sve od toga sto si nabrojao .vise neznam cemu mi koji kabal sluzi.ali ima jedan VEEELIKI problem. kanali koje ti spominjes, sada mijenjaju kljuceve i ponekoliko puta dnevno ,tako da sam odavno odustao da trazim kljuceve za njih i da cekam da se pojave novi. zamisli sad nekog prosijecnog gledaoca TV-a. kupi risiver, kupi satelitski tanjir, plati montazu, uvede internet ako ga nije imao do tada,(jer kako ce da puni kljuceve u risiver kad "puknu"),svakih 2-3 sata spaja risiver sa kompjuterom da unese nove kljuceve. gleda film,utakmicu,kad...opet crnilo, opet se pali kompjuter, opet se traze kljucevi,(ako su izasli u medjuvremenu) i opet se "puni risiver". a znas li koliko ljudi to zna ovdje??? 0,00 i nesto %. . a da placa svaki put...he hehe, mnogo brate. i ne kazem ,nego TVRDIM da je signal na Totalu los. i jos nesto . ja ne kazem da Total ne valja.daleko od toga. ovdje je bila tema Total ili BBM. i ja kazem da je za mene ponuda BBM daleko bolja od Totala. i vrijeme je vise da se sklone ovoliki tanjiri po zgradama. ja mislim da su samo kod nas i u albaniji zgrade nacickane sa njima.

molim te obrazlozi to "tvrdis" da je bbm bolji ?

bas me zanima

ja bi volio da jeste ali za sada nemam taj osjecaj

Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    206
    Thanked in
    136 Posts

Quote Originally Posted by swinger View Post
    molim te obrazlozi to "tvrdis" da je bbm bolji ?

bas me zanima

ja bi volio da jeste ali za sada nemam taj osjecaj
    nisam rekao da tvrdim vec da je ZA MENE ponuda bolja. to mozes vidjeti prostim uporedjivanjem kanala sa jedne i druge liste . ti u BBM imas sve kanale koji valjaju iz Totala(RTS1 i 2,b92,avala,fox srbija,discovery,Viasat History, viasat Explorer ,Travel Channel ,National Geographic,cinemania,sport klub,eurosport,eurosport2(njega nema u totalu),enter,...itd(da ne nabrajam sada)....plus kanali sa prostora ex yu kojih u totalu nema HRT1 i 2, nova, bih1, hayat.. i jos dosta otalih kanala. medjutim da ne bi ispalo da ja reklamiram nekog,najbolje je da sam vidis sta ko nudi i odlucis sta ces uzeti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    37 Posts

zar je moguce da niko noje jos uveo bbm pa da nam prenese utiske o kvalietu slike , tona , korisnickog centra i slicno ????????????

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by swinger View Post
    zar je moguce da niko noje jos uveo bbm pa da nam prenese utiske o kvalietu slike , tona , korisnickog centra i slicno ????????????
    Nije moguce

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo je moja zadnja poruka sad definitivno.
    Da stavimo uporedno 2 je ponude ako se slazete (nije mi mrzno da kucam )

ps izbacio sam pinkove kanale i slovenacki paket,kao i kanale koje vec svi mi imamo sa obicnim antenama kako ih zovu riblja kost

Total tv:
    1 rts 1 2 rts 2 3 b92 4 fox 5 avala 6 happy/kosava 7 happy cable 8 hbo coomedy 9 studio b 10 enter 11 art 12 sos 13 mts 14 metropolis 15 super tv 16 rtrs 17 atv 18 obn 19 atlas 20 kopernikus 21 panonija 22 spektrum 23 palma + 24 most 25 tv 3 26 pika 28 Ftv 29 mtv adria 30 bbc prime 31 travel 32 national geographic 33 discovery 34 viasat explorer 35 viasat history 36 motors tv 37 sport klub 38 sport klub + 39 eurosport 40 fox crime 41 film + 42 cinemania 43 tv 1000 44 animal planet 45 freeX tv 46 freeX tv 2 47 X-dream tv 48 hbo adria 49 total tv info
    (PLUS kanali sa prostora bivse Jugoslavije)
    50 RTCG, 51 BHT 1, 52 TV SLJEME-ZAGREB, 53 MK TV, 54 SLO1, 55 SLO2, 56TV DUGA, 57 TV VIKOM, 58 TV MELOS, 59 SVET PLUS, 60 BALKANIKA, 61DM
    (Plus ne lokalizovani kanali)
    62 RTL 63 RTL2 64 SUPER RTL, 65 VOX, 66 DSF, 67 DW-TV, 68 CNBC, 69 EUROPE, 70 TV5, 71 EURONEWS, 72 CNN, 73 RTR 74 PLANETA, 75 TV ESPANA, 76 RAI1, 77 RAI2, 78 RAI3, 79 RAI SPORT,80 ETV 81 FASHIOT TV, 82EUFORIJA 83 Sad ne mogu da se sjetim slobodnih kanala sa astre, hot birda ... neka ostane na broju 83
    (PLUS najavljeni kanali do kraja ove godine)
    84. Cartoon Network 85 Zone Reality 86 Zone Romantica 87 Discovery Travel and Living 88 Discovery Civilisation 89 Boomerang 90. VH1 91. Partizan TV
    (PLUS vise radio stanice iskreno nikad ih ne slusam tako da ne znam ni kako se zovu)

bbm
    1 Interni 2 RTS-1 3 RTS-2 4 B-92 5 HRT-1 6 HRT-2 7 Studio B 8 TV Avala 9 BN - Bijeljina 10 Nova TV 11 BiH TV 12 OBN 13 DM SAT 14 FOX Srbija 15 Happy TV - Košava 16 Viasat History 17 Viasat Explorer 18 Travel Channel 19 National Geographic 20 Discovery channel 21 MTV Adria 22 MTS 23 Hallmark Channel 24 Cinemania 25 Sport klub 26 FOX Crime 27 SOS 28 Eurosport 29 ORT 30 Enter 31 Hayat 32 Auto plus 33 Al SAT 1 34 Film Plus 35 BBC Prime 36 Zone Reality 37 Zone Romantica 38 TV 1000 39 XXX 40 Hustler TV 41 HBO
    (Plus kanali sa prostora bivse Jugoslavije)
    42 Cartoon Network 43 Hallmark Channel 44. Fashion TV 45 CNN-International 46 Euronews 47 Boomerang 48 Eurosport 2 49 Mezzo 50 Motors 51 Chasse & Peche 52 Animal Planet 53 Discovery Travel and Living 54 Discovery Civilisation 55 Discovery Science 56 Rai uno 57 Rai due
    (Plus kanali u najavi)
    nema ih

Da podsjetim bbm da bi imao neki lokalizovan kanal mora prvo da ga preuzme od hrvatske mislim da se zove DCM kablovske mreze ili srbijanskog SBB samim tim je logicno da ce se taj kanal prvo pojaviti u tim mrezama.

Koliko sam ja razumio mozda grijesim da ko hoce kablovsku mora potpisati uguvor sa bbm da im placa mjesecno, polugodisnje ili kako vec, ako li ne plati koji mesec nece mu ugasiti Kablovsku nego sudjenje pa bla bla. Kod totala je kad imas para platis kad nemas onda ti je mrak

Nije istina da mi je i jednom pao signal ispod 90% i da mi je bio mrak na pojedinom kanalu. Ne znam kakve lavore imaju ti sto im pada signal na malo nevrijeme? Istina pojedini kanali tipa Kopernikus palma plus je slabijeg kvaliteta (Razlog je prenatrpanost transpondera)

SBB je zakupio 2 Nova transpondera na satelitu eutelsat, kao i transponder telekoma srbije na hot birdu (Izvor SBB KABLOVSKE MREZE SRBIJE) toliko o tome za nove kanale treba zakupiti transponder

a-da za nagravision 3?
    nije uspjelo polacasovno testiranje nove kartice nagravision3 kljuc je bio poznat i mogao se naci na internetu (Ovo je bukvalni prevod Izvor Vahad forum Vahad - covjek koji je napravio vplug i auto roll)
    a da sta je to auto rol? pa da, da ne moras ubacati kljuceve svakih 5 minuta, vec par dana.

Nista od kljuceva za SKY Italija? ja mislim da mi je prije godinu na istom ovom forumu neko rekao cak je i zivotom tvrdio da PREMIERE nece nikad biti otkljucan

BILO MI JE ZADOVOLJSTVO RAZMIJENITI MISLJENJA, moja namjera nije bila da nekog uvrijedim, ili ubijedim u moje stavove, vec sam iznosio cinjenice kao i moje misljenje. Svako ima glavu i zna sta mu je cinjeti sa njom

VELIKI POZDRAV

Thanks Thanks Given 
    9,150
    Thanks Thanks Received 
    3,986
    Thanked in
    2,392 Posts

Quote Originally Posted by Veri View Post
    na par mjesta ljudi se zale na total tv kad je kisa a i kod mene se nekoliko puta desavalo,
    smijesno je bilo par puta da nijesam imao total tv jer je nevrijeme u bg pa link zeza
    inace sat imam od 1991 a ricivera sam imao grdilo a grdjeg od ovoga eholite za upotrebu ne vidjeh odavno, pritisnes neko dugme on te prebaci na avalu kanal, zvuk kasni na mnogo kanala, kvalitet video signala na vecini stanica je ocajan, kao lose kompresovani dvix film. Ranije sma naveo probleme da ne mozes sam poredjati kanale nego kako ti ih provajder poredja, mala favorit lista, blokiranje risivera prilikom gledanja fta kanala i sl.
    Pored dream recivera i cs , neotiona 501, lovcena, ja sam isto uzeo total tv na pola godine cisto da probam. Sledece je digi tv hrvatski i ako je u nagri2. Isto tako cu uzeti i kablovsku a i wimax i ako imam adsl pa cemo vremenom procesom eliminacije odluciti sto ostaviti.
    A ove price o probijanju zastite sky koji vec skoro 3 god odbija sve napade i o c+ kanalima u total tv macku o rep.
    U ostalom sto korisnici misle o total tv ima na http://forum.sbb.co.yu/viewforum.php?f=53
    Je l tebi dnevna soba kao tv studio? hahhhaaa a shto ce sve da uzme lik,hahahahaa show

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

aoo maxe, isti si kao moja zena

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo je moja zadnja poruka sad definitivno.
    Da stavimo uporedno 2 je ponude ako se slazete (nije mi mrzno da kucam )

ps izbacio sam pinkove kanale i slovenacki paket,kao i kanale koje vec svi mi imamo sa obicnim antenama kako ih zovu riblja kost

Total tv:
    1 rts 1 2 rts 2 3 b92 4 fox 5 avala 6 happy/kosava 7 happy cable 8 hbo coomedy 9 studio b 10 enter 11 art 12 sos 13 mts 14 metropolis 15 super tv 16 rtrs 17 atv 18 obn 19 atlas 20 kopernikus 21 panonija 22 spektrum 23 palma + 24 most 25 tv 3 26 pika 28 Ftv 29 mtv adria 30 bbc prime 31 travel 32 national geographic 33 discovery 34 viasat explorer 35 viasat history 36 motors tv 37 sport klub 38 sport klub + 39 eurosport 40 fox crime 41 film + 42 cinemania 43 tv 1000 44 animal planet 45 freeX tv 46 freeX tv 2 47 X-dream tv 48 hbo adria 49 total tv info
    (PLUS kanali sa prostora bivse Jugoslavije)
    50 RTCG, 51 BHT 1, 52 TV SLJEME-ZAGREB, 53 MK TV, 54 SLO1, 55 SLO2, 56TV DUGA, 57 TV VIKOM, 58 TV MELOS, 59 SVET PLUS, 60 BALKANIKA, 61DM
    62 RTL 63 RTL2 64 SUPER RTL, 65 VOX, 66 DSF, 67 DW-TV, 68 CNBC, 69 EUROPE, 70 TV5, 71 EURONEWS, 72 CNN, 73 RTR 74 PLANETA, 75 TV ESPANA, 76 RAI1, 77 RAI2, 78 RAI3, 79 RAI SPORT,80 ETV 81 FASHIOT TV, 82EUFORIJA 83 Sad ne mogu da se sjetim slobodnih kanala sa astre, hot birda ... neka ostane na broju 83
    (PLUS najavljeni kanali do kraja ove godine)
    84. Cartoon Network 85 Zone Reality 86 Zone Romantica 87 Discovery Travel and Living 88 Discovery Civilisation 89 Boomerang 90. VH1 91. Partizan TV
    (PLUS vise radio stanice iskreno nikad ih ne slusam tako da ne znam ni kako se zovu)

bbm
    1 Interni 2 RTS-1 3 RTS-2 4 B-92 5 HRT-1 6 HRT-2 7 Studio B 8 TV Avala 9 BN - Bijeljina 10 Nova TV 11 BiH TV 12 OBN 13 DM SAT 14 FOX Srbija 15 Happy TV - Košava 16 Viasat History 17 Viasat Explorer 18 Travel Channel 19 National Geographic 20 Discovery channel 21 MTV Adria 22 MTS 23 Hallmark Channel 24 Cinemania 25 Sport klub 26 FOX Crime 27 SOS 28 Eurosport 29 ORT 30 Enter 31 Hayat 32 Auto plus 33 Al SAT 1 34 Film Plus 35 BBC Prime 36 Zone Reality 37 Zone Romantica 38 TV 1000 39 XXX 40 Hustler TV 41 HBO
    (Plus kanali sa prostora bivse Jugoslavije)
    42 Cartoon Network 43 Hallmark Channel 44. Fashion TV 45 CNN-International 46 Euronews 47 Boomerang 48 Eurosport 2 49 Mezzo 50 Motors 51 Chasse & Peche 52 Animal Planet 53 Discovery Travel and Living 54 Discovery Civilisation 55 Discovery Science 56 Rai uno 57 Rai due
    (Plus kanali u najavi)
    nema ih

Da podsjetim bbm da bi imao neki lokalizovan kanal mora prvo da ga preuzme od hrvatske mislim da se zove DCM kablovske mreze ili srbijanskog SBB samim tim je logicno da ce se taj kanal prvo pojaviti u tim mrezama.

Koliko sam ja razumio mozda grijesim da ko hoce kablovsku mora potpisati uguvor sa bbm da im placa mjesecno, polugodisnje ili kako vec, ako li ne plati koji mesec nece mu ugasiti Kablovsku nego sudjenje pa bla bla. Kod totala je kad imas para platis kad nemas onda ti je mrak

Nije istina da mi je i jednom pao signal ispod 90% i da mi je bio mrak na pojedinom kanalu. Ne znam kakve lavore imaju ti sto im pada signal na malo nevrijeme? Istina pojedini kanali tipa Kopernikus palma plus je slabijeg kvaliteta (Razlog je prenatrpanost transpondera)

SBB je zakupio 2 Nova transpondera na satelitu eutelsat, kao i transponder telekoma srbije na hot birdu (Izvor SBB KABLOVSKE MREZE SRBIJE) toliko o tome za nove kanale treba zakupiti transponder

a-da za nagravision 3?
    nije uspjelo polacasovno testiranje nove kartice nagravision3 kljuc je bio poznat i mogao se naci na internetu (Ovo je bukvalni prevod Izvor Vahad forum Vahad - covjek koji je napravio vplug i auto roll)
    a da sta je to auto rol? pa da, da ne moras ubacati kljuceve svakih 5 minuta, vec par dana.

Nista od kljuceva za SKY Italija? ja mislim da mi je prije godinu na istom ovom forumu neko rekao cak je i zivotom tvrdio da PREMIERE nece nikad biti otkljucan

BILO MI JE ZADOVOLJSTVO RAZMIJENITI MISLJENJA, moja namjera nije bila da nekog uvrijedim, ili ubijedim u moje stavove, vec sam iznosio cinjenice kao i moje misljenje. Svako ima glavu i zna sta mu je cinjeti sa njom

VELIKI POZDRAV
    Ovo crveno si definitivno slabo razumio sto se tice BBM-a

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ko ne plati u žSpu odma!
    Globetrotting

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    Ni jedno ni drugo. Sacekaj IPTV http://www.t-com-cg.com/ExtraTV.aspx

Da nas neces castit kakvom listom defaultnih,kao i dodatnih kanala?
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kablegirl, dok vi razvučete kablove i utvrdite pakete, manji gradovi će preći na Total.

Živim u centru Berana i do sada sam 2 puta potpisao saglasnost BBM-u za instaliranje opreme i. Od drugog puta je prošlo i 20 dana. Oglas za šefove poslovnica i timove za instalaciju traje poslednjih desetak dana. A vjeruj mi da nikog neću puštat da mi buši u stanu za Novu godinu ili Božić.

Ali ja živim u zgradi, pa ću možda i dobiti instalaciju. Poznanici koji žive po kućma, nisu nikad vidjeli nikoga iz BBM.

Berane, B.Polje i Pljevlja imaju oko 120.000 stanovnika, Znate li koliko ih živi po stambenim zgradama?

Mada priznajem da nije lako vašim ternskim radnicama. Kakve uvrede one trpe kad dolaze po saglasnost za instalaciju, to je za nevjericu, Gorana Djukanovića i autobus sa rožajkim učenicima zajedno

Page 3 of 28 FirstFirst 123456713 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)