Proša sam sinoć. Izbjega Lyon.
Stutgart - Barca 2
Inter - PSV 1
Valencia - Chelsea 1
Liverpool - Marseille 1
Celtic - Milan 0-1
za 10eura - oko 220eura
A ja shvatio da si već dobio, oprosti. Dobro, isplatićeš me KAD dobiješ
Što da činimo danas, Werder, Liverpool, mada me strah sad da ih ponavljam.
Valencia, mada je ranjeni lav (Chelsea) najopasniji. Lazio X, Celtic 0-2, Shakhtar x2, možda werder 3+
To su neka moja razmišljanja
Proša sam sinoć. Izbjega Lyon.
Stutgart - Barca 2
Inter - PSV 1
Valencia - Chelsea 1
Liverpool - Marseille 1
Celtic - Milan 0-1
za 10eura - oko 220eura
@ M_O_D_E
Ajde nabavi snimak utakmice celtic - man.utd ,pa da sjednemo da odgledamo to i da vidimo ko je bio bolji.Da rascistimo vise to jer me izgore.
Budućnost
Kiksao sam sinoc Liona i to 0-2, ali i Dinamo iz Kijeva X 1p
Imate li predloge za danas?
Ja nesto i nisam bas ubijedjen u tu valensiju,jes da je celzi u frci ali nije to neka divlja ekipa ljudi.
Budućnost
tako sam bio ubijedjen za inter 1-x mada nisam igra nista
danas razmisljam da se 5 e odigram svih 8 utakmica, jebes ga.. tesko je pogodit, ali nemam predstavu sta bih igrao.. ova liga sampiona dolazi uglavnom realno, evo vec 2. kolo (izuzev rendzersa koji je stvarno iznenadjenje sezone)
real 2
liverpul 1
porto 2
milan 0-1
valensija 0-1
werder 2-3
benfika 1
salke 2
zna li ko kolika je kvota na ovo?
edit: saznah sad da je oko 520, odigracu makar s euro..
Last edited by Vlado; 03-10-07 at 10:53.
Ja mislim da nema sanse Liverpul da kiksa, ali bas da nema sanse, ako ni zbog cega drugog, to zbog toga sto je Marsej po meni kanta prvoklasna...
Verder trenutno igra dobro i treba igrat ekipe koje su u formi, a ne one "koje moraju" da dobiju jer nisu dobili zadnjih 5 utakmica (poput Celzija). Moze Celzi uvijek iznenadit, ali po meni je Valensija inace odlican domacin i probao bih jedinicu sve i da je i dalje Murinjo tu i da igraju u formi u kojoj su igrali prosle sezone, kao sto sam i igrao jedinicu u nokaut fazi kad su se sastali ova dva tima (i tada kiksao)... To je dobra kvota i ne bi mi toliko zao bilo da kiksa, kao sto mi je zao kad kiksam na kvotu 1.45 ka' na Lion sinoc.
Takodje imam neki osjecaj da ce Real da otrese Lacia i realno bi bilo da onaj Salke dobije Rozenborg (norveska liga alooo), ali to je vec onako malo napamet
Ne znam, mozda ne dodje nista od ovoga, ali ja idem ovom logikom, iako u kladjenju nema logike
E da jebe oca i ja cu odigrat to, ali bez benfike i u sistem 6 od 7, sa 5e
Liverpul 1
Verder 1
Valensija 1
Real 2
Sa 10 za 100
Pa sto mi bog da
P.S. Katunjanin, bice sad ova Benfika najsigurnija jedinica, poslije ove moje price ka' za Inter juce![]()
Last edited by tricky_kid; 03-10-07 at 11:17.
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Sasvim lijep tiket, kanim se da ga s 5 eura odigram, pa da zatvorim neku od kladionicaInače, ova kvota koju sam naveo gore, to je iz Sporting BOOKMAKERS-a.
Taj Rozenborg je šugav tim, provuče se protiv Čelzija šišnjarski, oca mu *****. Nadam se da će ga ovaj Šalke dokusurit noćas, ipak će se između njih dvoje gledat' to treće mjesto za UEFA kup, tako da Šalke ne bi smio da kiksa noćas.
Liverpul, ono što vele... mora da dobije noćas, mada to ništa ne znači. Svejedno, igram ga, iako je kvota 1.40 i skroz je nepotrebna, al' ajde. Nisu ni oni fudbal zaboravili, iako igraju prilično loše u zadnje vrijeme.
Real Madrid će da napuni Lacio. Lacio jeste čvrsta ekipa, jes domaći teren i sve to, ali ipak Realova partija protiv Hetafea u subotu je svakako posljedica neigranja nekoliko prvotimaca koje je Šuster odmarao upravio za Lacio (Dijara, Nistelroj, Guti...) sve u svemu, osim sigurne 'dvojke' sve spada u domen fantazije.
Porto je po meni siguran. Igraju odlično, nemaju nekog preatraktivnog protivnika, tako da bi trebalo da to dođe na svoje sve, jer po nekoj logici oni i Liverpul bi trebalo da prođu dalje, tako da su svi dueli (osim njihovog međusobnog) veoma bitni za Porto.
Milan je u krizi, a tradicija je da na njihovim utakmicama rijetko pada preko 3 gola. Seltik je prilično čvrsta ekipa. Nije se Milan ni prošle godine naigrao protiv njih. Svi znamo kako su ih prošli. Kanim se da uplatim i jedno 10e u MERIDIAN na tačan rezultat - 0:0.
Valensija igra kući, i ne shvatam ovoliko favorizovanje 'jedinice' samo zato što je Čelzi promijenio trenera, i nalazi se u nekoj maloj krizi. Nisu ni oni zaboravili fudbal da igraju, iako ih svi redom otpisujete. Postoji određena demotivacija, ali igrači poput Drogbe, Malude, Terija (koji se vraća noćas, igra sa zaštitnom maskom), Ševčenka, Čeha na golu itd. ne mogu tako lako da prodaju bodove koji su dragocjeni za prolaz u narednu fazu. Već danas se pominje dolazak Đanfranka Zole i Marćela Lipija na klupu Čelzija, tako da će se stvari brzo stabilizovati, a večerašnja utakmica je prava prilika za jedan novi početak poslije serije loših rezultata, tako da je 0-2 prava igra, a 0-1 za ove malo hrabrije (kao što sam ja) pa što bude.
Vederu kao da je tradicija da svaku utakmicu igra 4+, što je pokazao u prethodnom kolu Bundeslige pobjedom od 8-1, međutim prilično mršavih 2:1 sa Realom govore da takva situacija nije uobičajena makar kada je Liga Šampiona u pitanju. Teško da bih mogao da predvidim konačan ishod, eto možda ta tijesna 'jedinica', ali ako bi se igralo na golove, po meni je 2-3 idealno rješenje.
Benfika se odlično pokazala protiv Milana, i Milan je samo zahvaljujući svojoj klasi uspio da ih dobije. Šahtjor je dobio Seltika kući, ali mislim da u Portugalu nemaju šta da traže, iako imaju u svojim redovima nikad priznatog italijanskog golgetera Kristijana Lukarelija. Sigurno da će Benfika imati lakši put do pobjede, posebno kad svi znamo kakvo je navijanje u Portugalu, a i igrački imaju neosporivo bolji sastav od Šahtjora.
Ne znam, to je neka moja procjena. Ne volim kad se ovako počnem upuštat u analize, često me i bLaCkEr kritikuje, ali moram...
Dakle:
Bešiktaš - Porto 2
Liverpul - Marsej 1
Rozenborg - Šalke 2
Valensija - Čelzi 0-1
Lacio - Real Madrid 2
Verder - Olimpijakos 2-3
Benfika - Šahtjor Donjeck 1
Seltik - Milan 0-1
Konačno prelomih, na ovu kvotu od 520 ću da uplatim 5 eura, pa ako dobijem - da znam da sam makar 2,500 eura dobar![]()
Last edited by Vlado; 03-10-07 at 12:07.
Skromni start mog online kladjenja ^_^
http://nolimit.ss.googlepages.com/tiket2.jpg
Padaju kvote na shalke 2 2.1/1.8 i na valensiju 1 2.35/2.00
i josh jedan tip dana
Lazio-Real Madrid
tip 2 @ 2.30 (SuperSport)
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
ja navijacki normalno tipujem na lacio ali je 2 sasvim realna.jos 2.30 !!!
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
A dje gledate to da padaju kvote !
Eo ti odje
http://www.tip.com.mk/nasi%20tipovi.asp
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
nije to za tebe emile![]()
Sto je ovo ljudi....katastrofa 200e pukoh i to 4 tiketa po 50e uzas....od kojih jedan duple shanse da vratim ulozeno....pix
ko je nocas dobio treba mu kucu kupit.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Sam ce je kupit'![]()
P r i m o r a c
ima vec sjutra da se otvaraju nove kladionice..
Opravdano me bilo strah da ponavljam liverpool i werder od utorka na tikete od srijede, opravdano sam mislio da je ranjeni lav (chelsea) najopasniji, pogodio x na lazio, pogodio x2 na shakhtar, pogodio 3+ na werder, pogodio x2 na valenciu, dodao dvojku šalke ali me zajeba celtic onim golom pred kraj jer sam igrao 0-2.
E sad, moram priznati da sam ipak ponovio liverpool tako da sam pao i na njemu. Ja mislim da se bliže nije moglo juče u LS
liverpool-marseille 1:mad:
valencia-chelsea x2
rosenborg-schalke 2
lazio-real madrid x
werder-olympiacos 3+
celtic-milan 0-2:mad:
benfica-shakhtar x2![]()
Mene jepovalio celtic, odnosno milan na dobitku od 150 eura...
A pogodio marsej, pa chelsea, pa besiktas, pa olympiakos, pa shakhtar.
A preksinoć samo kiksah na Lyonu ( eee šprdancije od ekipe ).
ima li što za danas
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks