total i bbm je tesko uporediti, total je daleko ispred njih. jedino sto za total treba da kupis i tanjir da bi uhvatio eutelsat w2.
Kada je izbor TV kanala u pitanju, ukusi su razliciti pa ko sta voli nek izvoli. Ja licno dajem prednost Total-u zbor radio programa koji BBM nema.
total i bbm je tesko uporediti, total je daleko ispred njih. jedino sto za total treba da kupis i tanjir da bi uhvatio eutelsat w2.
za nijansu je bolji bbm trenutno , s tim sto treba znat da ce total tv sad da uvodi josh neke kanale vrhunske , pa ce onda on bit u malu prednost .....i jedno i drugo je vrh , ima da se gleda da ne moze cojek stic sve ....sto god izabrali
ne znam kako si dosao do tog zakljucka? koji kanal to ima Total a da ga BBm nema? nemoj mi samo spomenuti most,spektrum ,kopernikus,panonija,palma plus,art...happy kanal se nalazi na dvije frekfencije... ja imam total evo vec godinu i nesto dana,i vrlo rado cu ga zamjeniti za kablovsku kad dodje kod nas. i jos nesto, osnovni paket u totalu nema 50 ,vec tacno 43 kanala,a 10-tak od njih su i gore pomenuti. ne kazem da je total los,naprotiv ,ali mi se ipak vise svidja ponuda kablovske. inace i signal na nekim frekfencijama na totalu je jako los cim se malo naoblaci ili dune malo jaci vjetar.a i oko cijena bi dosta mogli raspraviti... ko hoce da gleda samo pink paket,kostace ga preko 220 eur godisnje. plus ostali paketi,plus satelitski tanjir,plus risiver koji je skuplji od ovog risivera,plus montaza..
p.s. neko spomenu lokalizovane kanale. svi kanali iz totala lokalizovana na nasem jeziku nalaze se i u kablovskoj ponudi.
ovako mozemo do prekosjutra pricat.ja kazem daj da vidimo koji su to kanali bolji u total tv nego li u bbm???
swinger,
"p.s jedno pitanje za sve
da bi se kanal smatrao lokalizvonim treba da bude na jeziku koji je u zvanicnoj upotrebi u zemlji , a koliko znam hrvatski nam nije zvanicni jezik pa samim tim ni ti kanali se ne mogu smatrati lokalizovani"
s
to rece ovo zivota ti??? Kad budes korisito sve blagodeti Total Tv-a nemoj slucajno da ti se desi da okrenes neki kanal koji nije lokalizovan jer svasta moze da ti se desi.
Ja sam pricao o Hrt-u i Novo-j kao mnogo dobrim kanalima i nidje nisam rekao i uporedjivao RTS i Hrt a pogotovu ne njihover dnevike koje i ne pratim.mene interesuje sport- S P O R T- i zato ti kazem da je BBM bolji.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
bas mislim suprotno ako volis sport da je tataltv bolji
sportski kanali plus sv stanice koje prenose ove ili one lige , od kecera do neznam kojeg sporta
bilo bi lijepo cuti nekog ko je uveo bbm da sa nama podijeli iskustva iz prve ruke
ne kazem da je najava losa daleko od toga ali volio bi cuti kako je u praksi
aj dobro kad ti kazes. necu se vise ukljucivat u diskusiju jer sam svoje rekao.
Isto je to u sushtini...
kad bi ste imali para kako bi ste vi napravili kablovsku?
koji kanali, koji paketi, cijene...?
da li je bolje da postoji jedan osnovni koji se nadogradjuje sa npr. film paketom ili sport paketom ili srpskim i hrvatskim stanicama...
Samo kvarni opstaju...
www.minmedia.me
sportklub
sportklub+
ta dva ?
ja ne znam ljudi, imam total na poslu i nisam ga previše koristio, a o ovome bbm ne znam previše - sem iz vaše priče.
opet kažem, meni je sport najbitniji.
onda imaju b92 koji koliko sam ja vas shvatio NE ide na bbm kad je liga šampiona? to mi je masu važno pri odabiru
i volio bih da znam što to ima bbm a da ovaj nema. što se tiče sporta. konkretno, "to i to" da mi neko kaže.
ima i calcio possrani na nekakvu avalu, ne znam ima li ga i da li je i to skremblovano na bbm?
Last edited by funky^junkie; 28-09-07 at 07:39.
TotalTV je smece... samo zbog toga sto ide preko satelita
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Ni jedno ni drugo. Sacekaj IPTV http://www.t-com-cg.com/ExtraTV.aspx
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Koji kanali to u ponudi Total Tv daju od sporta sve? Sta to ima Total Tv sto nema BBM?
Navedi - konkretno sta daju od sporta, radi drugih a ja odgovor na to pitanje znam.
Cini mi se da su ovdje odgovori pojedinaca, mozda pogresno mislim, usmjereni na to kako da neki kablovski operater iz Crne Gore ima bolju ponudu od nekog paketa iz Srbije.
Jos je neko spomenuo kako ce Total tv da siri ponudu nekih kanala c+. To se moze desiti samo kad firma Vivendi kupi Total Tv a do tada o tim kanalima
Bilo bi sjajno da ako neko zna jos neke zanimljive kanale - predlozi ljudima iz bbm da ih uvrste u svoju ponudu.
Ja sam njima predlozio ova 2 kanala - NBA Tv i NASN Europe. Za NASN Europe bi bilo odlicno ako bi mogli da dobiju nesto nalik njemackoj verziji jer ima mnogo, mnogo Live prenosa NFL utakmica - mislim da iz svakog kola sto Live sto u snimcima bude preko 6-7 utakmica. Ovom bi se kanali ubradovali mnogi zaljubljenici u americki ragbi kojih ima u crnoj Gori.
Takodje NBA Tv bi bila prava stvar za sve ljubitelje americke kosarke.
prvo: imas cetiri kanal iskljucivo sportska plus oni koji imaju prenose ove ili one lige
drugo : od c+ nema nista u totalu
trece: uporedjujemo dva razlicita sistema , satelistki i kablovski
naravno da u totalu nece biti ni hrta ni nove jer oni imaju svoje sat sisteme (u sbb ih imaju na kablu )
cetvrto: zaista bi bio srecan da bbm bude duplo bolji od totala ako nista drugo pretplatu je lakse placat (kakve ima veze iz odakle se koji paket emituje sa tim da ne bi volio da bbm bude bolji ot totala )
peto: ragbi ti prenosi sport plus
sesto: jos uvek niko ne napisa utiske o bbm (signal , podrska i sve o tome )
sedmo: treba sacekat extratv od telekoma pa i njega uporediti konkurencija ce vjerovatno ucinjeti svoje
Da imas 4 sportska kanala. Eurosport 1 i 2 i Sport Klub i Sport Klub+. Ovo sve imas i u bbm.
Sta daje Eurosport nije potrebno komentarisati, obicno svi to znaju, ali ukratko - fudbal, kosarka, tenis, bilijar, rukomet, atletika, motori, auto sport itd.
Sportklub i Sportklub+ ti daju argentinsku ligu, sto je po meni sjajna stvar, holandsku, portugalsku, rusku, americku ligu, kao i kanale barselone, celzija, liverpula tako da se na njima mogu vidjeti snimci englekse lige ili lige sampiona, daju i tenis i to master seriju, odbojku, NFL, kosarku euro liga, NHL, koledz fudbal, njemacku 1 i 2 ligu, englesku 2 ligu itd.
Ako sam dobro zapamtio na Avali mozes pratiti italijansku ligu, na Fox-u spansku ligu, na RTS englesku ligu to daje i BHT1, na B92 ligu sampiona, formulu1.
Daje Sport Klub 2 utakmice iz Nfl vikendom. Zasto sam ja predlozio BBM NASN Europe kanal. Taj kanal je namijenjen americkim sportovima, znaci osim toga sto daju mnogo vise Nfl utakmica nego Sport Klub, daju i NHl, MBL, americki koledz, koledz kosark itd.
Za signal i kvalitet slike cu ti reci - kada mi ugrade bbm za koji dan.
Extra Tv ce po meni biti losa - koliko mozes vidjeti to ti je nesto slicno kao Max Tv u Hrvatskoj i nije se tamo nesto proslavila ta ponuda t-coma. Tako da nevjerujem da ovi nasi mogu sastaviti nesto bolje jer nemaju ljude koji znaju da naprave pravu stvar, neznaju sta ljudi zele. Mozda ako me pozovu da im sastavim ponudu to moze onda biti ok i uspjesno![]()
Dobro momci a jeste culi vi za Card Sharing???Ko zna sta je to ne bi mu palo na pamet bbm total ili nesto deseto![]()
kolko ono bjese 30-40 evra mjesecno neko napisa ovjde za to ?
zavisi dje i sto nudi.Cs je strava samo sto ti treba adsl a nema ga bas svako.
25 eura adsl + 25 eura Cs i to ispade 50e.
7 total 7 bbm i 5 hbo i sve gaant radi
oa sta sam onda ustedio
O sto se tice tih cijena imas i za 150 eura mjesecno. Cijene su 20 eura i to sve otvara. Ja se tim bavim tako da je cijena 20 eura.
Adsl placas te placas sad zavisi ako nisi nakacen ne isplati se ali zans koji je gust kad ti otvara sve![]()
Last edited by V}RuS; 01-10-07 at 22:50.
E da se i ja ukljucimlicno imam total tv trenutno je u ponudi 61 lokalizovani kanala :
1 rts 1
2 rts 2
3 b92
4 fox
5 avala
6 happy/kosava
7 happy cable
8 hbo coomedy
9 studio b
10 enter
11 art
12 sos
13 mts
14 metropolis
15 super tv
16 rtrs
17 atv
18 obn
19 atlas
20 kopernikus
21 panonija
22 spektrum
23 palma +
24 most
25 tv 3
26 pika
27 pop
28 kanal a
29 mtv adria
30 bbc prime
31 travel
32 national geographic
33 discovery
34 viasat explorer
35 viasat history
36 motors tv
37 sport klub
38 sport klub +
39 eurosport
40 fox crime
41 film +
42 cinemania
43 tv 1000
44 animal planet
45 freeX tv
46 freeX tv 2
47 X-dream tv
48 hbo adria
49 pink
50 pink movies
51 pink film
52 pink bh
53 pink m
54 pink kids
55 pink music
56 total pink
57 pink +
58 pink extra
59 pink news
61 total tv info
svi ovi kanali su lokalizovani (to znaci da svaki kanal ima titl na Srpskom ili Hrvatskom jeziku)
to nisu svi kanali na satelitu 16e ima jos 5 - 6 muzickih kanala iz srbije :
Vikom, tv duga, melos,dm sat ... ne znam sad slabije njih gledam. Dalje na 16e ima jos i 15 kanala (slabijeg kvaliteta to su uglavnom neki rumunski ili madjarski kanali)
tu je i preko 300 kanala koji su free to air: rtl, rtl2, dsf,vox,rai 1, 2, 3,tv slo ...
do kraja godine u najavu za lokalizovanim kanalima ulaze i : carton network,civilization,par discovery kanala travel,cryme , partizan tv,Eurosport 2,boomerang ... (Ako je vjerovati ljudima iz totala sve to bi trebalo da se pojavi do kraja godine, logicno je da ce i cijenu povecati mada o tome nista ne pricaju. Trenutna cena je 60-65 eura ne znam za pola godine, kad kazem povecanje cijene mislim na par eura)
e sad sto se tice interneta tu je kablovska u prednosti (mada uvjek ti ostaje mogucnost da za 30eura kupis ss2 pa imas satelitski internet)
sto se sporta tice, gledao sam spanski paket, premiere, francuski paket ... laze onaj ko mi kaze da na tim paketima ima vise sporta. Dakle u bilo koji dio dana da upalim total tv uvjek ima po par fudbalskih utakmica, kosarka, tenis... formula 1, sva prvenstva evrope, svijeta, balkanska (u bilo kojem sportu) nacionalne lige spanije, nemacke, italije, engleske, rusije, argentine, srbije... sve imaju prenose na nekim od kanala.
neka mi neko kaze koja je prednost kablovske (gdje pola kanal nema prevod) ako cemo racunati kanale i bez prevoda onda sa total resiverom mozes uhvatiti preko 400 kanala, kanale kao sto su hrt1 hrt2 mogu besplatno gledati na digitalnoj satelitskoj. a da sam bio zadovoljan kanalima: tvcg,in, ... ne bih kupovao total
da zaboravio sam postoji i vise radio stanica
toliko od mene POZDRAV
Last edited by mahatma; 03-10-07 at 02:59.
ja se izvinjavam ali jos nesto da kazem. Ko je rekao da uporedimo pakete na pocetku teme? I nabrojao samo 40 ak kanala iz totala? smijesno
ovdje se ne radi o tome da li je Srbija ili Crna Gora bolja, mada to neki tako smatraju, ovdje pisemo da bismo pomogli onima koji se sad spremaju da kupe jedan od paketa, da prenesemo iskustva. Kako neko moze uporedjivati kablovsku iz CG koja je tek sad pocela sa radom i SBB iz srbije koji ima godine iskustva. Smijesno(Ne kazem da bbm nece nekad biti dobra, zelim joj svu srecu sa radom)
ponuda kablovske cg smo vidjeli ali neka mi neko kaze da li sad moze gledati kanale sa obicnom tv antenom:
1. CG-1,
2. CG-2
3. MBC
4. Atlas TV
5. Montena
6. Pink Montenegro
dakle 6 kanala koje vec imamo svi.
Da li ovi kanali imaju prevod na Srpski, Crnogorski, Hrvatski, Bosanski ...
7. Cartoon Network
8. Hallmark Channel
9. Fashion TV
10. CNN-International
11. Euronews
12. Boomerang
13. Eurosport 2
14. Mezzo
15. Motors
16. Chasse & Peche
17. Rai uno
18. Rai due
zar ovih 18 kanala treba ubrajati u ponudu? pola vec imamo a pola nemaju prevod (da imaju prevod na engleski, njemacki, spanski)
A Sad stvarno toliko od mene necu se vise ukljucivati u temu. Onaj ko odluci sta mu je kupiti nece slusati ni mene ni bilo koga vec samo svoju glavu.
VELIKI POZDRAV
Last edited by mahatma; 03-10-07 at 03:05.
@mahatma
jedno pitanje? koliko kanala gledas od onih 61 u totalu?? licno mislim da nemas pink paket tako da ih vec ima 10 manje. pa nemas slovenacki paket?i molim te jos mi reci da u ti dobri kanali tipa, MOST,KOPERNIKUS ,PALMA PLUS,SPECTRUM,ART,SOS...
@laciale je lijepo napisao, recite koji to kanal ima u totalu a da ga nema u kablovskoj (ovdje mislim na iole ozbiljan kanal)?
evo i lista bbm pa zakljucite sami
1 Interni
2 CG-1
3 CG-2
4 MBC
5 Atlas TV
6 Montena
7 Pink Montenegro
8 RTS-1
9 RTS-2
10 B-92
11 HRT-1
12 HRT-2
14 Studio B
15 TV Avala
17 BN - Bijeljina
18 Nova TV
19 BiH TV
20 OBN
21 DM SAT
22 FOX Srbija
23 Happy TV - Košava
24 Cartoon Network
25 Viasat History
26 Viasat Explorer
27 Travel Channel
28 National Geographic
29 Discovery channel
30 MTV Adria
31 MTS
32 Hallmark Channel
33 Cinemania
34 Fashion TV
35 Sport klub
36 CNN-International
37 Euronews
38 Boomerang
39 FOX Crime
40 SOS
41 Eurosport
42 Eurosport 2
43 ORT
44 Enter
45 Mezzo
46 Motors
47 Hayat
48 Chasse & Peche
49 Auto plus
50 Al SAT 1
51 Rai uno
52 Rai due
54 Film Plus
55 National Geographic Wild
56 Animal Planet
57 Discovery Travel and Living
58 Discovery Civilisation
59 Discovery Science
60 BBC Prime
61 Zone Reality
62 Extreme Sports
63 Zone Romantica
64 TV 1000
65 XXX
66 Hustler TV
67 HBO
68 PINK Kids
69 PINK Movies
70 PINK Film
72 PINK Total
73 PINK Mu
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks