Page 2 of 28 FirstFirst 12345612 ... LastLast
Results 26 to 50 of 699

Thread: Total TV VS. BBM VS. IPTV

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kada je izbor TV kanala u pitanju, ukusi su razliciti pa ko sta voli nek izvoli. Ja licno dajem prednost Total-u zbor radio programa koji BBM nema.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

total i bbm je tesko uporediti, total je daleko ispred njih. jedino sto za total treba da kupis i tanjir da bi uhvatio eutelsat w2.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

za nijansu je bolji bbm trenutno , s tim sto treba znat da ce total tv sad da uvodi josh neke kanale vrhunske , pa ce onda on bit u malu prednost .....i jedno i drugo je vrh , ima da se gleda da ne moze cojek stic sve ....sto god izabrali

Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    201
    Thanked in
    132 Posts

Quote Originally Posted by Matadorr View Post
    total i bbm je tesko uporediti, total je daleko ispred njih. jedino sto za total treba da kupis i tanjir da bi uhvatio eutelsat w2.
    ne znam kako si dosao do tog zakljucka? koji kanal to ima Total a da ga BBm nema? nemoj mi samo spomenuti most,spektrum ,kopernikus,panonija,palma plus,art...happy kanal se nalazi na dvije frekfencije... ja imam total evo vec godinu i nesto dana,i vrlo rado cu ga zamjeniti za kablovsku kad dodje kod nas. i jos nesto, osnovni paket u totalu nema 50 ,vec tacno 43 kanala,a 10-tak od njih su i gore pomenuti. ne kazem da je total los,naprotiv ,ali mi se ipak vise svidja ponuda kablovske. inace i signal na nekim frekfencijama na totalu je jako los cim se malo naoblaci ili dune malo jaci vjetar.a i oko cijena bi dosta mogli raspraviti... ko hoce da gleda samo pink paket,kostace ga preko 220 eur godisnje. plus ostali paketi,plus satelitski tanjir,plus risiver koji je skuplji od ovog risivera,plus montaza..

p.s. neko spomenu lokalizovane kanale. svi kanali iz totala lokalizovana na nasem jeziku nalaze se i u kablovskoj ponudi.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ovako mozemo do prekosjutra pricat.ja kazem daj da vidimo koji su to kanali bolji u total tv nego li u bbm???

swinger,

"p.s jedno pitanje za sve

da bi se kanal smatrao lokalizvonim treba da bude na jeziku koji je u zvanicnoj upotrebi u zemlji , a koliko znam hrvatski nam nije zvanicni jezik pa samim tim ni ti kanali se ne mogu smatrati lokalizovani"

s
    to rece ovo zivota ti??? Kad budes korisito sve blagodeti Total Tv-a nemoj slucajno da ti se desi da okrenes neki kanal koji nije lokalizovan jer svasta moze da ti se desi.
    Ja sam pricao o Hrt-u i Novo-j kao mnogo dobrim kanalima i nidje nisam rekao i uporedjivao RTS i Hrt a pogotovu ne njihover dnevike koje i ne pratim.mene interesuje sport- S P O R T- i zato ti kazem da je BBM bolji.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    37 Posts

bas mislim suprotno ako volis sport da je tataltv bolji
    sportski kanali plus sv stanice koje prenose ove ili one lige , od kecera do neznam kojeg sporta

bilo bi lijepo cuti nekog ko je uveo bbm da sa nama podijeli iskustva iz prve ruke
    ne kazem da je najava losa daleko od toga ali volio bi cuti kako je u praksi

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

aj dobro kad ti kazes. necu se vise ukljucivat u diskusiju jer sam svoje rekao.

Thanks Thanks Given 
    8,756
    Thanks Thanks Received 
    3,887
    Thanked in
    2,321 Posts

Isto je to u sushtini...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kad bi ste imali para kako bi ste vi napravili kablovsku?
    koji kanali, koji paketi, cijene...?

da li je bolje da postoji jedan osnovni koji se nadogradjuje sa npr. film paketom ili sport paketom ili srpskim i hrvatskim stanicama...
    Samo kvarni opstaju...
    www.minmedia.me

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by zeks View Post
    ne znam kako si dosao do tog zakljucka? koji kanal to ima Total a da ga BBm nema?
    Quote Originally Posted by laciale View Post
    ovako mozemo do prekosjutra pricat.ja kazem daj da vidimo koji su to kanali bolji u total tv nego li u bbm???
    sportklub
    sportklub+

ta dva ?
    ja ne znam ljudi, imam total na poslu i nisam ga previše koristio, a o ovome bbm ne znam previše - sem iz vaše priče.

opet kažem, meni je sport najbitniji.
    onda imaju b92 koji koliko sam ja vas shvatio NE ide na bbm kad je liga šampiona? to mi je masu važno pri odabiru

i volio bih da znam što to ima bbm a da ovaj nema. što se tiče sporta. konkretno, "to i to" da mi neko kaže.
    ima i calcio possrani na nekakvu avalu, ne znam ima li ga i da li je i to skremblovano na bbm?
    Last edited by funky^junkie; 28-09-07 at 07:39.

Thanks Thanks Given 
    2,332
    Thanks Thanks Received 
    2,094
    Thanked in
    946 Posts

TotalTV je smece... samo zbog toga sto ide preko satelita
    "Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

Ni jedno ni drugo. Sacekaj IPTV http://www.t-com-cg.com/ExtraTV.aspx

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    Ni jedno ni drugo. Sacekaj IPTV http://www.t-com-cg.com/ExtraTV.aspx
    dobijas li bonus sto reklamiras firmine proizvode na forume
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    dobijas li bonus sto reklamiras firmine proizvode na forume
    Procenat maybe.
    You tried your best and you failed miserably. The lesson is 'Never try'.

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    13 Posts

Quote Originally Posted by swinger View Post
    bas mislim suprotno ako volis sport da je tataltv bolji
    sportski kanali plus sv stanice koje prenose ove ili one lige , od kecera do neznam kojeg sporta

bilo bi lijepo cuti nekog ko je uveo bbm da sa nama podijeli iskustva iz prve ruke
    ne kazem da je najava losa daleko od toga ali volio bi cuti kako je u praksi
    Koji kanali to u ponudi Total Tv daju od sporta sve? Sta to ima Total Tv sto nema BBM?
    Navedi - konkretno sta daju od sporta, radi drugih a ja odgovor na to pitanje znam.
    Cini mi se da su ovdje odgovori pojedinaca, mozda pogresno mislim, usmjereni na to kako da neki kablovski operater iz Crne Gore ima bolju ponudu od nekog paketa iz Srbije.

Jos je neko spomenuo kako ce Total tv da siri ponudu nekih kanala c+. To se moze desiti samo kad firma Vivendi kupi Total Tv a do tada o tim kanalima

Bilo bi sjajno da ako neko zna jos neke zanimljive kanale - predlozi ljudima iz bbm da ih uvrste u svoju ponudu.
    Ja sam njima predlozio ova 2 kanala - NBA Tv i NASN Europe. Za NASN Europe bi bilo odlicno ako bi mogli da dobiju nesto nalik njemackoj verziji jer ima mnogo, mnogo Live prenosa NFL utakmica - mislim da iz svakog kola sto Live sto u snimcima bude preko 6-7 utakmica. Ovom bi se kanali ubradovali mnogi zaljubljenici u americki ragbi kojih ima u crnoj Gori.
    Takodje NBA Tv bi bila prava stvar za sve ljubitelje americke kosarke.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    37 Posts

Quote Originally Posted by nesta View Post
    Koji kanali to u ponudi Total Tv daju od sporta sve? Sta to ima Total Tv sto nema BBM?
    Navedi - konkretno sta daju od sporta, radi drugih a ja odgovor na to pitanje znam.
    Cini mi se da su ovdje odgovori pojedinaca, mozda pogresno mislim, usmjereni na to kako da neki kablovski operater iz Crne Gore ima bolju ponudu od nekog paketa iz Srbije.

Jos je neko spomenuo kako ce Total tv da siri ponudu nekih kanala c+. To se moze desiti samo kad firma Vivendi kupi Total Tv a do tada o tim kanalima

Bilo bi sjajno da ako neko zna jos neke zanimljive kanale - predlozi ljudima iz bbm da ih uvrste u svoju ponudu.
    Ja sam njima predlozio ova 2 kanala - NBA Tv i NASN Europe. Za NASN Europe bi bilo odlicno ako bi mogli da dobiju nesto nalik njemackoj verziji jer ima mnogo, mnogo Live prenosa NFL utakmica - mislim da iz svakog kola sto Live sto u snimcima bude preko 6-7 utakmica. Ovom bi se kanali ubradovali mnogi zaljubljenici u americki ragbi kojih ima u crnoj Gori.
    Takodje NBA Tv bi bila prava stvar za sve ljubitelje americke kosarke.

prvo: imas cetiri kanal iskljucivo sportska plus oni koji imaju prenose ove ili one lige

drugo : od c+ nema nista u totalu

trece: uporedjujemo dva razlicita sistema , satelistki i kablovski
    naravno da u totalu nece biti ni hrta ni nove jer oni imaju svoje sat sisteme (u sbb ih imaju na kablu )

cetvrto: zaista bi bio srecan da bbm bude duplo bolji od totala ako nista drugo pretplatu je lakse placat (kakve ima veze iz odakle se koji paket emituje sa tim da ne bi volio da bbm bude bolji ot totala )

peto: ragbi ti prenosi sport plus

sesto: jos uvek niko ne napisa utiske o bbm (signal , podrska i sve o tome )

sedmo: treba sacekat extratv od telekoma pa i njega uporediti konkurencija ce vjerovatno ucinjeti svoje

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    13 Posts

Da imas 4 sportska kanala. Eurosport 1 i 2 i Sport Klub i Sport Klub+. Ovo sve imas i u bbm.
    Sta daje Eurosport nije potrebno komentarisati, obicno svi to znaju, ali ukratko - fudbal, kosarka, tenis, bilijar, rukomet, atletika, motori, auto sport itd.
    Sportklub i Sportklub+ ti daju argentinsku ligu, sto je po meni sjajna stvar, holandsku, portugalsku, rusku, americku ligu, kao i kanale barselone, celzija, liverpula tako da se na njima mogu vidjeti snimci englekse lige ili lige sampiona, daju i tenis i to master seriju, odbojku, NFL, kosarku euro liga, NHL, koledz fudbal, njemacku 1 i 2 ligu, englesku 2 ligu itd.
    Ako sam dobro zapamtio na Avali mozes pratiti italijansku ligu, na Fox-u spansku ligu, na RTS englesku ligu to daje i BHT1, na B92 ligu sampiona, formulu1.
    Daje Sport Klub 2 utakmice iz Nfl vikendom. Zasto sam ja predlozio BBM NASN Europe kanal. Taj kanal je namijenjen americkim sportovima, znaci osim toga sto daju mnogo vise Nfl utakmica nego Sport Klub, daju i NHl, MBL, americki koledz, koledz kosark itd.

Za signal i kvalitet slike cu ti reci - kada mi ugrade bbm za koji dan.

Extra Tv ce po meni biti losa - koliko mozes vidjeti to ti je nesto slicno kao Max Tv u Hrvatskoj i nije se tamo nesto proslavila ta ponuda t-coma. Tako da nevjerujem da ovi nasi mogu sastaviti nesto bolje jer nemaju ljude koji znaju da naprave pravu stvar, neznaju sta ljudi zele. Mozda ako me pozovu da im sastavim ponudu to moze onda biti ok i uspjesno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobro momci a jeste culi vi za Card Sharing???Ko zna sta je to ne bi mu palo na pamet bbm total ili nesto deseto

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    37 Posts

kolko ono bjese 30-40 evra mjesecno neko napisa ovjde za to ?

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

zavisi dje i sto nudi.Cs je strava samo sto ti treba adsl a nema ga bas svako.
    25 eura adsl + 25 eura Cs i to ispade 50e.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    37 Posts

7 total 7 bbm i 5 hbo i sve gaant radi
    oa sta sam onda ustedio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

O sto se tice tih cijena imas i za 150 eura mjesecno. Cijene su 20 eura i to sve otvara. Ja se tim bavim tako da je cijena 20 eura.
    Adsl placas te placas sad zavisi ako nisi nakacen ne isplati se ali zans koji je gust kad ti otvara sve
    Last edited by V}RuS; 01-10-07 at 22:50.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E da se i ja ukljucim licno imam total tv trenutno je u ponudi 61 lokalizovani kanala :
    1 rts 1
    2 rts 2
    3 b92
    4 fox
    5 avala
    6 happy/kosava
    7 happy cable
    8 hbo coomedy
    9 studio b
    10 enter
    11 art
    12 sos
    13 mts
    14 metropolis
    15 super tv
    16 rtrs
    17 atv
    18 obn
    19 atlas
    20 kopernikus
    21 panonija
    22 spektrum
    23 palma +
    24 most
    25 tv 3
    26 pika
    27 pop
    28 kanal a
    29 mtv adria
    30 bbc prime
    31 travel
    32 national geographic
    33 discovery
    34 viasat explorer
    35 viasat history
    36 motors tv
    37 sport klub
    38 sport klub +
    39 eurosport
    40 fox crime
    41 film +
    42 cinemania
    43 tv 1000
    44 animal planet
    45 freeX tv
    46 freeX tv 2
    47 X-dream tv
    48 hbo adria
    49 pink
    50 pink movies
    51 pink film
    52 pink bh
    53 pink m
    54 pink kids
    55 pink music
    56 total pink
    57 pink +
    58 pink extra
    59 pink news
    61 total tv info
    svi ovi kanali su lokalizovani (to znaci da svaki kanal ima titl na Srpskom ili Hrvatskom jeziku)

to nisu svi kanali na satelitu 16e ima jos 5 - 6 muzickih kanala iz srbije :
    Vikom, tv duga, melos,dm sat ... ne znam sad slabije njih gledam. Dalje na 16e ima jos i 15 kanala (slabijeg kvaliteta to su uglavnom neki rumunski ili madjarski kanali)
    tu je i preko 300 kanala koji su free to air: rtl, rtl2, dsf,vox,rai 1, 2, 3,tv slo ...

do kraja godine u najavu za lokalizovanim kanalima ulaze i : carton network,civilization,par discovery kanala travel,cryme , partizan tv,Eurosport 2,boomerang ... (Ako je vjerovati ljudima iz totala sve to bi trebalo da se pojavi do kraja godine, logicno je da ce i cijenu povecati mada o tome nista ne pricaju. Trenutna cena je 60-65 eura ne znam za pola godine, kad kazem povecanje cijene mislim na par eura)
    e sad sto se tice interneta tu je kablovska u prednosti (mada uvjek ti ostaje mogucnost da za 30eura kupis ss2 pa imas satelitski internet)

sto se sporta tice, gledao sam spanski paket, premiere, francuski paket ... laze onaj ko mi kaze da na tim paketima ima vise sporta. Dakle u bilo koji dio dana da upalim total tv uvjek ima po par fudbalskih utakmica, kosarka, tenis... formula 1, sva prvenstva evrope, svijeta, balkanska (u bilo kojem sportu) nacionalne lige spanije, nemacke, italije, engleske, rusije, argentine, srbije... sve imaju prenose na nekim od kanala.

neka mi neko kaze koja je prednost kablovske (gdje pola kanal nema prevod) ako cemo racunati kanale i bez prevoda onda sa total resiverom mozes uhvatiti preko 400 kanala, kanale kao sto su hrt1 hrt2 mogu besplatno gledati na digitalnoj satelitskoj. a da sam bio zadovoljan kanalima: tvcg,in, ... ne bih kupovao total

da zaboravio sam postoji i vise radio stanica

toliko od mene POZDRAV
    Last edited by mahatma; 03-10-07 at 02:59.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja se izvinjavam ali jos nesto da kazem. Ko je rekao da uporedimo pakete na pocetku teme? I nabrojao samo 40 ak kanala iz totala? smijesno

ovdje se ne radi o tome da li je Srbija ili Crna Gora bolja, mada to neki tako smatraju, ovdje pisemo da bismo pomogli onima koji se sad spremaju da kupe jedan od paketa, da prenesemo iskustva. Kako neko moze uporedjivati kablovsku iz CG koja je tek sad pocela sa radom i SBB iz srbije koji ima godine iskustva. Smijesno (Ne kazem da bbm nece nekad biti dobra, zelim joj svu srecu sa radom)

ponuda kablovske cg smo vidjeli ali neka mi neko kaze da li sad moze gledati kanale sa obicnom tv antenom:
    1. CG-1,
    2. CG-2
    3. MBC
    4. Atlas TV
    5. Montena
    6. Pink Montenegro
    dakle 6 kanala koje vec imamo svi.

Da li ovi kanali imaju prevod na Srpski, Crnogorski, Hrvatski, Bosanski ...
    7. Cartoon Network
    8. Hallmark Channel
    9. Fashion TV
    10. CNN-International
    11. Euronews
    12. Boomerang
    13. Eurosport 2
    14. Mezzo
    15. Motors
    16. Chasse & Peche
    17. Rai uno
    18. Rai due

zar ovih 18 kanala treba ubrajati u ponudu? pola vec imamo a pola nemaju prevod (da imaju prevod na engleski, njemacki, spanski)

A Sad stvarno toliko od mene necu se vise ukljucivati u temu. Onaj ko odluci sta mu je kupiti nece slusati ni mene ni bilo koga vec samo svoju glavu.

VELIKI POZDRAV
    Last edited by mahatma; 03-10-07 at 03:05.

Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    201
    Thanked in
    132 Posts

@mahatma

jedno pitanje? koliko kanala gledas od onih 61 u totalu?? licno mislim da nemas pink paket tako da ih vec ima 10 manje. pa nemas slovenacki paket?i molim te jos mi reci da u ti dobri kanali tipa, MOST,KOPERNIKUS ,PALMA PLUS,SPECTRUM,ART,SOS...

@laciale je lijepo napisao, recite koji to kanal ima u totalu a da ga nema u kablovskoj (ovdje mislim na iole ozbiljan kanal)?
    evo i lista bbm pa zakljucite sami

1 Interni
    2 CG-1
    3 CG-2
    4 MBC
    5 Atlas TV
    6 Montena
    7 Pink Montenegro
    8 RTS-1
    9 RTS-2
    10 B-92
    11 HRT-1
    12 HRT-2
    14 Studio B
    15 TV Avala
    17 BN - Bijeljina
    18 Nova TV
    19 BiH TV
    20 OBN
    21 DM SAT
    22 FOX Srbija
    23 Happy TV - Košava
    24 Cartoon Network
    25 Viasat History
    26 Viasat Explorer
    27 Travel Channel
    28 National Geographic
    29 Discovery channel
    30 MTV Adria
    31 MTS
    32 Hallmark Channel
    33 Cinemania
    34 Fashion TV
    35 Sport klub
    36 CNN-International
    37 Euronews
    38 Boomerang
    39 FOX Crime
    40 SOS
    41 Eurosport
    42 Eurosport 2
    43 ORT
    44 Enter
    45 Mezzo
    46 Motors
    47 Hayat
    48 Chasse & Peche
    49 Auto plus
    50 Al SAT 1
    51 Rai uno
    52 Rai due
    54 Film Plus
    55 National Geographic Wild
    56 Animal Planet
    57 Discovery Travel and Living
    58 Discovery Civilisation
    59 Discovery Science
    60 BBC Prime
    61 Zone Reality
    62 Extreme Sports
    63 Zone Romantica
    64 TV 1000
    65 XXX
    66 Hustler TV
    67 HBO
    68 PINK Kids
    69 PINK Movies
    70 PINK Film
    72 PINK Total
    73 PINK Mu

Page 2 of 28 FirstFirst 12345612 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)