E kad procitah ovaj zvoncicin post,shvatih da ona knjiga sto me ceka i nije toliko nejasna koliko se meni cinilo.
:lolblue::lolblue::lolblue:MNT sad ce tebi tvoja Zvoncica da objasni situaciju!!!
Rvashanin je crnogorski zet (to pishe)
Egzekutor je brat crnogorskoga zeta (i to pishe, to znamo, a ono shto ne znamo jeste da je on brat po ocu a ne po majci)
Mc Esseny je budvanski fenser (i to znamo, ono shto ne znamo jeste da je brat po majci a ne po ocu, brata crnogorskoga zeta, shto opet povlachi da ne dodje nishta crnogorskome zetu, ali se (gle chuda) najvishe lichi sa crnogorskim zetom)
TiJaNaaaA je crnogorka i to je sve shto treba da znamo! (i vala i to je mnogo)
Ona se uplekala u bratske odnose tako shto je dala korpu svima bez ovome fenseru, a ova braca po ocu i po majci su se podzapala zbog nje i fenser je profitirao u toj prichi!
Zato je crnogorski zet postavio slike koje je nashao kod brata crnogorskoga zeta, a to su bile slike budvanskog fensera sa kojim se on (crnogorski zet)nevjerovatno lichi i sad je ispalo da Crnogorka ljubavi sa bratom po ocu a ona u stvari ljubavi sa bratom po majci!!!
Ma bjez od nje, ta bi dva oka u glavi posvadjala a ne 2-3 brata da ne posvadja!!! :mad:
:yipiiii:
E kad procitah ovaj zvoncicin post,shvatih da ona knjiga sto me ceka i nije toliko nejasna koliko se meni cinilo.
Put do zvijezda je samo etapa kruznog puta do sebe,i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne,bato.Stigao si cim krenes.Cilj nosis skriven pod kaputom,istetoviran na grudima kao metu.I eto ti.U tome je tajna.U tome je jedini trik.
Put do zvijezda je samo etapa kruznog puta do sebe,i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne,bato.Stigao si cim krenes.Cilj nosis skriven pod kaputom,istetoviran na grudima kao metu.I eto ti.U tome je tajna.U tome je jedini trik.
koji rvasanin?o cemu pricate?nije mi to brat...
ok,vrijeme je da priznam...
tijanaaaa...ti zneash
Oce li mene ko pitat odje sto???
oh darling who needs love?
Who needs a heaven up above?
Who needs the clouds, in the sky, not I
Oh darling who needs the rain?
Who needs somebody that can feel your pain?
Who needs the disappointment, of a telephone call, not I
Mozemo li ja i ti da se upoznamo???
- MNT nema drugove (koji su poznati sa CdM) i koji su clanovi CdM foruma.
- MNT se cudi odakle to da Tijana ima nekoliko pitanja o MNT-u, kada u stvari u prvi post MNT nije ni informisao o Tijani niti MC-a.
- MNT je obican chovjek, i zabavlja se obicnim stvarima, koje veoma puno naroda ne zanima.
- MNT je htjeo da komplimentise Tijanu, sa ponasanjem, jer su ovi par komentara na MNT-a, koji se nalaze na ovoj stranici jedini bez ikakve svadje ili lajanja.
- MNT je ipak odustao od komplimenta, gledajuci prethodni post Tijane (post koji se nalazi povise MNT-a.
MNT pozdravlja CdM kafe :mrgreen:
Last edited by MNT; 24-09-07 at 21:06.
MNT mnogo prducka!!!Ajde da popijemo mi nesto pa pusti ovu crnogorku...
A ti, mala, ajde vanka!
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Heineken, macka, Heineken!!!
Ajde, mala, napusti ovaj katastar!
didi daj ovom MNT-u sve sto trazi ovakav logicar se rijetko moze sresti
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks