verbalni,ako se to desi,Ferrari ce imat navijacha manje..Chu Alonso..ne bih navijo za njega pa da mi je iz kuce.
To ide ovako:
Lewis: Don't ever f*c*i*g do that to me again!
Ron: Don't ever f*c*i*g speak to me like that again!
Lewis: Go f*c*i*g swivel!
Ovo je bio kratak razgovor izmedju Rona i Levisa dok je ovaj zadnji cekao iza Alonsa na kvalama u Hungaroring.
NSX, hmmmmmmmmmm.....
TAKUMI
verbalni,ako se to desi,Ferrari ce imat navijacha manje..Chu Alonso..ne bih navijo za njega pa da mi je iz kuce.
Text je preuzet sa http://www.mirror.co.uk/sport/topsto...9520-19801166/
"Fernando Alonso offered his mechanics a Ł650 bonus for every race in which he beats Lewis Hamilton in a bitter new twist to the scramble for the Formula One drivers' championship.
The amazing stunt is the latest by the beleaguered world champion in his title war with Britain's star rookie sitting across the garage at McLaren. First he threatened to shop his own team over the Ł50million Ferrarigate spy scandal.
Then he tried to ram Hamilton out of yesterday's Belgian Grand Prix.
Now he has tried to buy the loyalty of his mechanics and engineers.
Advertisement
The idea was vetoed instantly when McLaren team boss Ron Dennis said it was divisive for team morale.
The Spaniard made the offer knowing he is earning more than 50 times what young sensation Hamilton is pulling in for beating him in the world championship.
Alonso is being paid Ł14m a year and the 22-year-old just Ł250,000 for his rookie season.
"The way he is behaving is just incredible. You wouldn't get away with it in any other walk of life," said a team source.
Hamilton leads champion Alonso by two points with three races left.
Šta reći za ovakvoga "sportistu". Ili ćete i za ovo naći opravdanje. u kavo se kolo uvatio jedni Hamilton
Ja gledam karakter ljudi kroz navijanje za Alonsa..odavno.
A dobro, ipak su to britanske novine objavile, nemojte to zdravo za gotovo uzet
Znate da ALoso trenutno bas i nije mio lik u GB
Ne bi me cudilo da je istina, ali ipak mislim da su tracevi i naduvavanje. A radi mene sto god oceDzabe mu je...
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
evo odma jedna netacnost: Hamilton je sredinom sezone potpisao novi, mnogo jaci ugovor, koji mu je zavrsio njegov tajo, a omogucila jedna klauzula u prvom ugovoru. Iznos sam zabopravio
A sto se tice spijunaze:
aj da vas vidim kako cete sad po Renou i Flaviju pljuvat!Now McLaren may make a complaint about Renault and the FIA said it would act if it received enough information.
"It's allegedly an employee who took some floppy disks with him," said FIA president Max Mosley.
"We haven't had the complaint or the detail we have been promised from McLaren about that, but when we get it, we will investigate.
"We've had a dossier from Renault which doesn't look particularly damning, but then again, you wouldn't expect it to."![]()
(nečitko)
Pi kakav je ovaj Briatore :P
Hamilton je iskoristio klauzulu cini mi se da ako na pola sezone bude plasiran bolje od 6tog mjesta da mu se ugovor poveca na 2 meLLeona. Ako sam ja to sve dobro popamtio.
i treba da mu povećaju platu....kad može ralf.......qq kakav debil
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
Mislim da Todt neće napustiti Ferrari. Zašto bi to radio? :eek:
"Tek" su ga postavili za predsjednika Upravnog odbora Ferrari s.P.a. Vjerovatno je mislio na povlačenje sa komandnog "zidića"! A Ross će se vratiti to je sigurno, samo nisam siguran da će to biti baš Ferrari. Velika je mogućnost da bude upravo Ferrari, ali još uvijek nije 100% sigurno...
P.S. A Ralf? Kakav je to sreć'o', ukoliko Alonso napusti McLaren, ne bi me začudilo da Ron the Don zovne upravo njega u svoj tim. Ha-ha-ha...:lolblue::lolblue::lolblue:
Last edited by analiza; 19-09-07 at 07:33. Reason: P.S.
Ralf bi u tom bolidu bio poprilicno brz, sigurno brzi od Hamiltona![]()
She is only here to annoy herself!
Ruku na srce, nije bio uopste spor u Williams BWM
A nando to bi li podnijeo jednog Sumahera, hmmm nemoj 2 put rec![]()
Ralf je bio dosta brz, ali od nesrece u Indianu 2005 nije vise.
TAKUMI
bio bi bolji od Ralfea sigurno koji je PREEEEEPLAĆEN i od Indijane mu se smrzlo govn0 u guz... pa je usporio - kako čovjek uze pare a ne oznoji se,......
Stvarno sam alergičan na to prezime tako da ....uhhh....:burp: to bi mi bilo previše
Last edited by Senna; 19-09-07 at 13:34.
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
Sto se toga tice svaki vozac F1 je preplacen![]()
She is only here to annoy herself!
Generalno svaki sport je preplacen!
U prolazu cuh na studi sport da je Ron Denis prekiuno komunikaciju sa Alonsom poslije Madjarske?????
Zna li ok sto vise o tome?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks