Tu me nadji...Uh, kako bih popio sad jednu gajbu piva.Da mi je qkavcu crnome...
Brate,ja to zbog tebe,necu da te ometam,znam da si u problemima i da ti bash i ne cvjetaju ruzhe.. ,ali vidim da si voljan za probleme ove vrste.. pa cu zvat,why yes not.. ;P
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Tu me nadji...Uh, kako bih popio sad jednu gajbu piva.Da mi je qkavcu crnome...
Gajba piva ili shto drugo?
recimo sloboda ? :devil:
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Hahahahah...Gajba piva, naravno!!!
Ako je to put do slobode....
:P:P:P
http://www.zionspets.com/store/media...n6pkbottle.jpg
~
Ma ja sam Slobodan.
Miloshevic?
(na`zdravlje njemu)
~
Khhhhhm...Poceli smo da se samaramo, a braticu?
Daleko bilo..
(far away was)
To sam povukao od tvoje djevojke,vidish li shto to ZLO chni,chak je zlobu medju nas uvukla !
~
Ne daj se, braticu.Vidji kako se ja dobro drzim.
Pola godine ono ovo.. ja ne znam okle ti snage..
nego ti si dobrica,pa sve njene negativne vibre neutralishesh..
ne znam shto pricham vishe idem da spavam,ali cu predhodno chashu hladne rose da popijem,ocu chasti mi.
laq noc
svako dobro
veseli se probudili!
~
Ajde, braticu, idi spavaj.Objasnicu ti neke stvari jednog dana.
Vucem se i ja u aljine.
imam, dvije shtipavice (mosh i chachkalice) da zakachish kapke i nece ti se sklapat!
:mrgreen:Oli cedevitu, istrosheni?
:lolblue::lolblue::lolblue:kako me zasmijavash koshmija miNli!!! Usuka si se vas! Nidje one ljpote od momka, kaki si nekad biJo:mrgreen:
`jutro svima![]()
ooo da mi se odljubit !![]()
Dobar dan svima,otje li neko kafu?
Matadorr,bjeshe li sladja![]()
...Maybe it was wrong to love you?
But what should i do?
Cause my heart leads me to you...
:lolblue:
dobar dan svima,ja sam vec neshto jutros rabota`...
kako sam ponoSTan na sebe![]()
~
pJan sam,masakriran,nishta mi ne vejrujetee !!! xDDDDDDDDDDDDDD
~
btw, Nikolina ne daj seeeeee
Znash ti iako si pogrijeshila,da te ja chekam,ti si moja the-one-and-only !
~
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks