Moje viđenje utakmice...
Odlično prvo poluvrijeme! E onako treba da se igra. Izmjene na sredini terena u odnosu na utakmicu sa Slovenijom su potpuno zadovoljile i pokazale da Tumbasoviću i Raičeviću nije mjesto u prvih 11. Peković mi se posebno dopao, odličan igrač! Drinčić i Bogavac sasvim solidni. Vučinić, Burzanović i Bošković dobri, igralo se lopte...I pozadi sasvim ok, Jeknić je bolji od onoga Tanasijevića sigurno! Šveđani se nisu viđeli u prvih 45 min.
Prvih dvadesetak min u drugom pol isto sasvim zadovoljavajući, Burzo imao onu šansu, da je dao gol utakmica bi bila riješena. Onda kiks i poklon gol za izjednačenje i potpuni pad u igri, Šveđani to iskusno iskoristili...
Sve u svemu mislim da smo nezasluženo izgubili, ali s obzirom da je prijateljska utakmica i da nam tek predstoji uigravanje i prave utakmice, igrom iz večerašnjeg meča, posebno iz prvih 70tak minuta ne smijemo biti nezadovoljni. Naprotiv, mislim da je vidljiv napredak. Prvi put su imali nedelju dana treninga zajedno i vidi se to, biće bolje i bolje. Treba tu još mnogo, mnogo rada, ali mislim da ćemo imati sasvim solidnu reprezentaciju kad dođu na red zvanične utakmice...Možda i griješim, vrijeme će pokazati![]()

Reply With Quote

Bookmarks