Spisak igrača za utakmicu sa Švedskom u ponedjeljak
Selektor A selekcije Crne Gore Zoran Filipović saopštiće u ponedjeljak, 03.09.2007. godine, spisak igrača na koje računa za prijateljsku utakmicu sa Švedskom, koja će se 12.09.2007. igrati u Podgorici.
Konferencija za novinare održaće se u kongresnoj sali hotela “Podgorica”, sa početkom u 13 časova.
Budućnost
Nije problem, reci ko vam jos treba??
"PO DANASNJEM SHVATANJU NORMALNOSTI ZDRAVO JE BITI NENORMALAN"
jeli pocela prodaja karata za utakmicu CG-Engleska?
Karte za Zapad preko trebovanja bile 10 i 7 eura?!?!
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Podgorica, (MINA) – Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Zoran Filipović saopštio je danas spisak igrača na koje računa za prijateljski meč sa Švedskom, koji će 12. septembra biti odigran u Podgorici.
Filipović je pozvao 19 fudbalera, među kojima i petoricu debitanata – golmana Partizana Darka Božovića, vezne igrače – Mitra Novakovića iz OFK Beograda, Nikolu Drinčića iz Amkar Perma i Milorada Pekovića iz Majnca, kao i napadača Kolbeca Dragana Bogavca.
Na spisku su: Golmani - Vukašin Poleksić (Tatabanja) i Darko Božović (Partizan)
Odbrana – Risto Lakić (Budućnost), Savo Pavićević (Hajduk Kula), Vlado Jeknić (Vehen), Radoslav Batak (Ankaraspor), Milan Jovanović (Univerzitatea Kluž) i Luka Pejović (Grbalj)
Igrači sredine terena – Janko Tumbasević (Zeta), Branko Bošković (Rapid), Vladimir Božović (Rapid Bukurešt), Nedjeljko Vlahović (Budućnost), Mitar Novaković (OFK Beograd), Nikola Drinčić (Amkar Perm) i Milorad Peković (Majnca)
Napadači – Mirko Vučinić (Roma), Igor Burzanović, Milan Purović (Crvena zvezda) i Dragan Bogavac (Kolbenc)
Filipović je na konferenciji za novinare rekao da od duela sa Švedskom očekuje dobru utakmicu, kao i da je za crnogorsku reprezentaciju važno da iskoristi svaki slobodan termin za uigravanje.
“Igramo protiv jakog protivnika koji će biti krupan zalogaj za nas”, kazao je selektor crnogorske reprezentacije.
Filipović očekuje i da će, zbog atraktivnosti protivnika, tribine stadiona pod Goricom biti popunjenije nego što je bio slučaj sa utakmicom protiv Slovenije.
Okupljanje crnogorskih reprezentativaca zakazano je za 5. septembar.
pozvao je Drincica koji je na evropskom za mlade u Holandiji igrao za Srbiju.
evo gotov je transparent za reprezentacijukako vam se svidja, bice jos transparenata
![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
podgorice grade moj
Karte za utakmicu CRNA GORA - ENGLESKA se rezervisu preko kluba navijaca u srijedu od 12h do 15h u prostorijama FK Buducnosti (pored kladionice lob je ulaz pa na prvi sprat).
Cijena karte je 4e (samo ima karata sa sjever).
Karte se znaci plate u srijedu u cetvrtak se podizu!
Sve informacije mozete dobiti na 067-55-95-72
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
odličan trans...
Odlican, samo moja zamjerka bi bila na ovaj font slova. Previse su uvijena da je neki malo prostiji font ljepse bi bilo.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
To je samo moja konstatacija, ja nesto ne volim kad se ovako izvijuga ovo.
Monotype corsiva je ljepsa meni od ovoga.
Ili font na shal je mnogo ljepsi od ovoga, meni bar.
A o ukusima necemo raspravljat, pitao si kako nam se svidja da prokomentarisemo valjda...
kolko su karte za cg-engleska?
10 i 7e za zapad, jug i sjever 4e, karte su ti od danas u prodaji
Karte za utakmicu CRNA GORA - ENGLESKA se mogu rezervisati preko kluba navijaca u srijedu od 12h do 15h u prostorijama FK Buducnosti (pored kladionice lob je ulaz pa na prvi sprat).
Cijena karte je 4e (samo ima karata sa sjever).
Karte se znaci plate u srijedu u cetvrtak se podizu!
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
transparent je odlican, totalno sam zadovoljan![]()
ja ne znam koja su zadnja dva slova?
PODGORICA**...?
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks