ovo mu nista nije trebalo,al ok,bitno je da je dobio i da ide dalje![]()
Pobijedi Nole. Kakav tenis uhhh
M. Roma Volley #14
red passion, red heart, red soul - MUFC
ovo mu nista nije trebalo,al ok,bitno je da je dobio i da ide dalje![]()
Ali coovece kako dobar tenis!!! Jes da je ovaj Stefanek 35 ali razbija , vidim da se dobro pripremao!
Bra'o NOLE!![]()
Zasto mu nista nije trebalo ovo lazo?
Ovo je bila prava predstava na terenu. Definitivno najbolji mec dosad. Publika uziva da gleda ovakav tenis.. I ja sam uzivala![]()
M. Roma Volley #14
a mickaa 5 setova je zaista mnogoi to skoro svaki set 7:5 ako sam dobro vidio na sajt
poslije ovog meche je sigurno mnogo ali bas mnogo umoran
kao na rolan garosu kad ga je stigao umor ako se secas
a ne sumnjam da je bio super mech
samo zbog toga sam rekao ovo![]()
ZoLa ne bih rekao mislim da je ovo bio tezak mech za Djoksa jer Stepanek je jedan veoma talentovan i dobar teniser... Sad mu ide malo laksi rival Del Potro kojem ne vjerujem da ce dopustiti set jer vjerujem da je izvukao pouke iz ovog mecha...
Živio mi Srđane Aleksiću!
kakav triler, Nole ide dalje, sledeci rival Del Potro, valjda bude laksi mec. Sigurna pobjeda Ane dok je Jelena na velikim mukama, posle gubitka seta, 2-2 je u drugom. Tipsarevic kasno veceras sa Nadalom.
Last edited by Matadorr; 31-08-07 at 23:13.
mnogo sam srećna! aaaaaaaaaaaa... a takođe sam i srećna što nisam slomila nogu, kada je đoković osvojio četvrti set (skok sa kauča na klizavi parket) 8)
tra la la
BaronesseHelene
roke koke
Jelena izjednacila 6-2 u drugom setu.
^Ali gubi 2-1 u trećem... *fingers crossed*
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
ali na kraju seta ipak pobjeda, 6-3 za Jelenu![]()
Tipsarevic predao mec Nadalu u trecem setu, Nadal vodio 2-0. Hjuit ispao od Argentinca Kalerija.
Gledao sam "samo" zadnja 2 ipo sata meca i bio sam prezadovoljan jer je to bio najbolji mec koji sam gledao!
Bio je pun zabave , iznenadjenja , izdrzljivosti i jos jedan put zabave. Meni se Stefanek svidio kad je zabavljao publiq onim pokretimahahah kakav liiik
Vidim veliq buducnost u njemu!
Ja sam mislio da se nikad ne igra tajbrek u petom setu...svasta.
Ali nebitno, svaka mu cast.Idemo dalje!![]()
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Nisi znao? haha e sad znas!![]()
ispade Sarapova.
E da... pokvarila mi se kablovska. Tek je prekosutra popravlja majstor. Mozete li da me obavestavate o ishodima sa Us open-a kad su upitanju Nole,Ana i Ivana?
livescore.com![]()
Živio mi Srđane Aleksiću!
Ispade sarapova uh kako mi je milo.. Odlican mec stvarno..
Federer pobijedi ovog visokog momka 3-1zaboravih kako se zove, a bas mi je nesto simpatican
Zna li ko kad sutra igra Novak?
M. Roma Volley #14
Sto niko ne voli Sharapovu ovdje bez ja![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ana protiv Venus Vilijams igra treci mec na centralnom terenu, na kojem program pocinje u 17 sati. Prije nje na tom terenu igraju Bartoli i Serena Vilijams, odnosno Nadal i Conga.
Nole na Artur Es terenu se sastaje sa Del Potrom, nakon meca Enan-Safina, koji pocinje u 19 sati.
Jelena igra protiv Austrijanke Bamer i mec nece poceti prije 21 sat, ako ne i kasnije.
E bogami nece izgleda...
![]()
![]()
![]()
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
E da.... Jbt gubi nevidjeno nakon dobrog pocetka. Mene je iznerviralo to sto je mec jednostavno los i neinteresantan jer je igra i atmosfera LOSA!!! :!:
COGITO ERGO SUM - Rene Dekart
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks