Gledah juce trening, Truli mi bijase 9, ne znam kako je danas
prosao jer sam se probudio nedje oko 15:30 kad su slavili![]()
ipak mislim da je razlika koju je mclaren napravio - po novim pravilima - prevelika. ali, vidjecemo...
Liberty and justice ∀
Gledah juce trening, Truli mi bijase 9, ne znam kako je danas
prosao jer sam se probudio nedje oko 15:30 kad su slavili![]()
Nego, bila je neka auto emisija prije par dana, mislim da je Vrele gume na IN-u, pricali su o novom "konceptu" tj dizajnu bolida sa novim motorima cija ce se energija regenerisat tokom voznje, inace valjda Toyotina "ideja".
sta reći za trku....znalo se da je ferarri biliži podjedi u turskoj,ali sam sam se nadao....jbg.alonso je na kraju ipak profitirao,hamiltonu je taman trebalo da osjeti lošu sreću.kimi odličan,hejki isto,massa i dalje me čovjek ne može impresionirat
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
A cus nesrecni nije no je bas srecni sto mu je guma pukla u krugu u kom i tako ide u box inace da je pukla u krugu poslije ne bi boda uzeo.
A Massa jes brz kad im je receno da se ne kolju u slucaju da se ne preteknu preko boxa, vidjelo se da je Kimi brzi i da ga je stiska i jos je najbrzi krug postavio par krugova prije kraja cisto da pokaze da ga je moga prec da mu je bilo dozvoljeno![]()
She is only here to annoy herself!
a odakle ti to da mu je guma pukla u krugu u kom i tako ide u box??? Pukla mu je dosta ranije, pa je usao ODMA posle Alonsa u box
(nečitko)
Ferarri dobar ali ništa impresivan. Alonso pokazuje da otkad je u F1 da nema srećnijega vozača. Hamiltona čini mi se da neko stvarno sabotira. Pukla mu je ista guma kao bješe li u Njmeačkoj kad je i u bolnicu završio? Previše slučajnosti.
Sve u svemu nema nikakve zanimljivosti u ovogodišnjoj F1. Po meni najgora sezona u zadnjih 15 god.
Verba je 100% upravu, jer su i Hamilton i Dennis kasnije potvrdili da je Lewis imao goriva za još 4-5 krugova, tako da im je osim trke (gledano ukupno) i strategija bila poremećena zbog gumi-defekta.
Razlog defekta na gumi preveliko fizičko opterećenje tokom drugog stinta posebno u krivinama 8 i 11, tako da govora o sabotaži nema! :mad:
Lično, žao mi je zbog toga što mu se desilo, jer je "mali" bio u prilici da ugrožava (relativno govoreći) Ferrari do kraja trka... Šteta! :sad:
Alonso slabo vozi par zadnjih trka,i mislim da je razlog psihicki,jer da mi dodje novajlija i sa istim kolima me dere kao curku,a ja svetski sampion,misli da bih to tesko podnio,sto je i nando pokazao nekoliko puta svojim ruznim ispadima,ali posto vozi za mclaren ja ga volim i volio bih da osvoji,takodje i hami,pa kom obojci kom opanci!
p.s.Mislim da se Ferrari kasno probudio,jer 15 bodova nije malo,s'obzirom da je Hami konstantan i da svaku trku uzme bodove.Jedino sto ide Ferrariju na ruku je sada Monza i eventualno Kina!
naravno da ima sabotaze, sabotirali su ostanak Michelina, kolilko bi samo jaci McLaren onda bio ove godine![]()
(nečitko)
Okle znas da bi michelin bio bolji od brigestona ove godine,mozda bi bila velika razlika i ferrari se prosetao sampionatom,sto mislis?
ne znam kako moze bit dosadna kad imas debitanta koji vodi u generalnom plasmanu a i ostali konkurenti se primicu pa odmicu...daleko od toga da je najgora
pazi ovo:
http://www.formula1.com/results/season/2002/
to je dosadno
nadam se da ce hamilton uzet titulu
this is pointless
cim ferari gubi, odje je nekima dosadna cijela sezona :mrgreen: I to ne samo Montenegrini
(nečitko)
jeste da je Michael Schumacher dominirao sa ferrarijemta sezona je toliko bila dosadna da nisam imao volje cak ni da je gledam jer sto da gledam kad sam znao da ce Michael Schumacher da pobijedi
![]()
Ove me trke podsjecaju na one sa Sumaherom od prije par godina. Dosadne i jednolicne.
Jos samo malo... Kimi za sampiona, Meklaren u kategoriji konstruktora.
mada sve mis e cini da je Kimi daleko od prvog mejsta. A i od drugog.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
meni ova sezona upšte nije loša...svega ima od sabotaža,svađa,klupskih i vanklubskih duela,krađa.......ludilo hahahahahahahaaha
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
Ne valja se žalit', pus(h)ti dja'ola...
Odlična je sezona, kakva je mogla bit'...:eek:
Prvo su svi mislili da će Ferrari da se prošeta nakon onakve trke u Melbourneu, a onda nakon nekoliko sjajnih trka (i prije svega konstantnosti) McLaren-Mercedesa svi su mislili da će oni da ubiju šampionat...
Ovo je sasvim O.K., ali je istina da su neke trke bile veoma dosadne i "tanke" što se uzbuđenja i preticanja tiče.![]()
Ako je vama zanimljivo da gledate 4 vozača kkao sami vazda voze meni nije.
I oće li mi neko objasniti nešto o čemu poodavno razmišljam: Recimo ovi vozači i timovi što su vazda od recimo 18og do 22og mjesta, za kojega djavola oni voze? U čemu je draž?
a kako ti je bilo ranije izmedju shumachera i alonsa!?ili dok je shumacher 4,5 puta zaredom osvajao titulu?zar se ne primecuje neki napredak u ovoj godini 4 vozacha koja se bore za titulu
nadji im neki jaci motor i ostalo sto treba,pa ce se i oni boriti za titulu
ahahahahahaa chus FERRARI DOBAR....al nista impresivan
massa 1
raikkonnen +2 sec
alonso +26 seeeec:o
ovaj sport definitvno nije za tebei za tvoje komentarisanje
![]()
hamilton kao villeneuve:razz: i sad recite da nema srece
Ma svi se oni bore za titulu :mrgreen:
She is only here to annoy herself!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks