Ao? Nikolina se ozbiljno udala? Wow, vratila si se u Crnu Goru i BAM, odma vjencanje i co.
Kad ce mo moci docekati Nikolina Jr. ili tako nesto slicno?
Eo nam podje jedna od boljih zena sa ovoga foruma. Ajmo na bitku da je okupiramo ljudi, pa da je dadnemo Mc_Esseniju![]()
Pozdrav za tebe care.
I on se ozhenio.. kuda plovi ovaj brod... =///
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
ali mozhemo da se ljubimo,sve ostalo je incest !
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Aaaaaaaaa koliko pricate... Oce li ko sto donijet da se popije?
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Passion Martini,sinoc sam ga pila...Dobar je.
Uzmi & ti 1. 8)
Od smijeha pravim saksofon,
od sunca pravim put,
a ti si moj šofer.
evo ja cu vam donijet i sebi jedno pivo
Nikolina is mine !
i ja sam njen.
~
The game is already done !![]()
~
No brother, you're wrong. Never underestimate your enemy.![]()
Ja i ti ce mo se biti dok ce nas Nikolina gledati i cekati iz toranja! Bitcemo se sa macevima do kraja, dok se neko odnas ne predadne! Ko pobjedi doija Nikolinu :devil: :lolblue:
En garde!,
monsieur mc_esseny!
(PS: Nikolina, dolazim na bitku u stilu, u Crnogorsku nosnju, sa kapom i macevima!) Ahahaha mc_esseny your blood will be mine!
Last edited by MNT; 21-08-07 at 23:09.
@Nikolina uchini nesto dok si navrijeme e izginushe ovi momci
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Moze li jedna boca Gorkog lista za drugare 8)
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
shto bi ovim momcima shto se poubijashe!!!:yipiiii:
Vala NIKI vazda s tobom neki marifetluci, oli s primirit vishe???![]()
shta valja prosle neprospavane noci, neshto shto ce me i dalje drzat na nogama?![]()
Just to slip the skin...
Ja se vazda napijem kisjele ujutro....
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
O qq, da cijeli vrtić usvojim? Kud ću s vama? Ja sam samo sitna riba u ovom moru plavom, samo sitna (dinamitna) riba!
Zauvjek, oko moje!
Ahahhahaha, ah meni, biće to ka Jevgenije Onjegin...
Sve za ljuuuuuuuuuuubav (majčinsku)!
Ja se evo smirih moja zvonči, zaljubih se, no im ni to ne valja. Najbolje da se penzionišem prije vakta!![]()
Never Complain, Never Explain
da nece koja nevjesta zakuvat kaVu jutros?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks